-
[quote=Astatin;289532]:D:D
teprik ederim kayaboss...yorum çok şık..bir durum hariç her durumda haklı çıkar bu yorum..haksız çıkacağı tek durum 1.40 ı geçmesi ve onun altına inmemesi...yani doğrudan 1 olsa, 1.4 görüp düşse, 1.40 görüp 1 yıl yatay yapıp hafif aşağı dönse felan hep haklı çıkar bu yorum...:..::..::..:[/quote]
Patron dur ya... Senin yüzünden TV programımıza çıkaracak analist bulamayacaz... :..: :..: :..:
-
[quote=kitaro;289534]abicim kusuruma bakma ama bu tartışmalar hissenetin tartışmaları buradaki abiler böyle tartışmalar yapmıyo.brv ben kriz bitti desem nolur bitmedi desem nolur dolar 1 lira olana kadar yüz defa long olurum yüzdefa şort olurum.lelele.lelele[/quote]
son makrocunun VOB da mefta oluşu üzerindne çoookk geçti:p:p:p
-
[quote=kitaro;289534]abicim kusuruma bakma ama bu tartışmalar hissenetin tartışmaları buradaki abiler böyle tartışmalar yapmıyo.brv ben kriz bitti desem nolur bitmedi desem nolur dolar 1 lira olana kadar yüz defa long olurum yüzdefa şort olurum.lelele.lelele[/quote]
he he he bende ordaydım o tartışmalarda :..: evet haklısın aynen bende senin gibi düşünüyorum zaten kitaro hocam
ben asti ve star hocaya takılıyorum illa sataşcaklar ya bak gene yapmışlar yapacaklarını :)
-
Marbas deli para yapıyor.10 dk içinde 767 almış, 540 satmış..Alış maliyeti 275 satış 400...Al sana pala.. hehe
-
Hadi abicim ya..şöyle Toyota gibi bir trned gelsin biz de "benim PALAM TOYOTA GİBİ ADAM" diyek..toyo toyota toyo toyota girerim senle her voba..toyota
-
[quote=Astatin;289536]uçar burası[/quote]
DAX düşerse biz çıkarız yorumunun isabeti de gözden kaçmadı patronajjjj...
Smart Money'e inanmayan biri için onların metotlarını çok iyi çözmüşsün... :))) .brv
-
[quote=Astatin;289532]:D:D
teprik ederim kayaboss...yorum çok şık..bir durum hariç her durumda haklı çıkar bu yorum..haksız çıkacağı tek durum 1.40 ı geçmesi ve onun altına inmemesi...yani doğrudan 1 olsa, 1.4 görüp düşse, 1.40 görüp 1 yıl yatay yapıp hafif aşağı dönse felan hep haklı çıkar bu yorum...:..::..::..:[/quote]
hiç de öyle değil bence asti grafikte kırmızı çizgi kırılmayıpta yukarıda dönebilir...Ya bi kere da muhalif olmadan he haklısın de be Asti ustad ::: ::: ::: sana bi beğendiremedim yorumlarımı :..: :..: :..:
-
-
[quote=Strategist;289543]DAX düşerse biz çıkarız yorumunun isabeti de gözden kaçmadı patronajjjj...
Smart Money'e inanmayan biri için onların metotlarını çok iyi çözmüşsün... :))) .brv[/quote]
Patron ben sermaye salaktır demiyim..tam tersine akıllıdır ve büyüyeceği yere girer diyim... o yüzden herkes satarken alır herhes alırken satar diyim...ama sermaye=ahmet, EFG, Garandan biri deeldir...PALA parasını akıllı kullanan herkestir...:::
hatırlarsan VOB 40000 lardayken, ben de dahil pek çok kişi, way** ekonomisi batacak olan ülkenin vob una bak utanmasa 50000 olacak dedik mi? dedik...makrocular takrocular da öyle dedi mi? dedi... şimdi manzaraya bakalım..makro olarak da bakalım dünyayada bakalım....:)
pala niye longluyormuş? ky şortladığı için mi gerçekten....
Son söz: PALA denilen manipülatör parasının gücüyle kısa vadeli pozisyon ayarlayabilir (misal dax düşüyo biz neden çıkıyorus şimdi sorusunun yantıı burdadır)..Amma 28000 den 80000 e niye geldik sorusunun yantıı PALA da değildir..
bence
-
[quote=Astatin;289546]Patron ben sermaye salaktır demiyim..tam tersine akıllıdır ve büyüyeceği yere girer diyim... o yüzden herkes satarken alır herhes alırken satar diyim...ama sermaye=ahmet, EFG, Garandan biri deeldir...PALA parasını akıllı kullanan herkestir...:::
hatırlarsan VOB 40000 lardayken, ben de dahil pek çok kişi, way** ekonomisi batacak olan ülkenin vob una bak utanmasa 50000 olacak dedik mi? dedik...makrocular takrocular da öyle dedi mi? dedi... şimdi manzaraya bakalım..makro olarak da bakalım dünyayada bakalım....:)
pala niye longluyormuş? ky şortladığı için mi gerçekten....
Son söz: PALA denilen manipülatör parasının gücüyle kısa vadeli pozisyon ayarlayabilir (misal dax düşüyo biz neden çıkıyorus şimdi sorusunun yantıı burdadır)..Amma 28000 den 80000 e niye geldik sorusunun yantıı PALA da değildir..
bence[/quote]
PALA konusu çok uzun bir tartışma konusudur. 2 mesajla anlatamayacağını öğrenemedin getti :)
-
400 den long oldum wayyy anasını önce günün en düşüğünden long kapadım şimdide en yükseğinden long oldum. pala artık düşürebilirsin hiç çekinme
(ters indik olduk anasını satiim)
-
[quote=Astatin;289546].Amma 28000 den 80000 e niye geldik sorusunun yantıı PALA da değildir..
[/quote]
Patrona bu adamlar öyle kıytırık bir ofiste oturup da 2000-3000 kontratla işlem yapan tipler değil. Çok, çok yukarıda yerleri düşün... Vatikan'a kadar gitmeden durma, ondan sonra da yoluna devam et...