ayıları da boğaları da maymuna çevirecekler galiba ama dur bakalım
Printable View
ayıları da boğaları da maymuna çevirecekler galiba ama dur bakalım
pozitif yönde yrışmak istiyorum :)
Ah ulan ah..Şu EW ciler yüzünden hepi :) Sallandıracaksın 2 tanesini taksim meydanında bak bi daha olu yo mu :)
[quote=Astatin;92579]pozitif yönde yrışmak istiyorum :)
[B]Ah ulan ah..Şu EW ciler yüzünden hepi[/B] :) Sallandıracaksın 2 tanesini taksim meydanında bak bi daha olu yo mu :)[/quote]
EW hayatın ta kendisi asti.gerçekleri başka yerde aramaya gerek yok.dalgalarda sörf yapacaksın.adrenalini bol :..:
doğa yasalarına kimse karşı gelemez.ne keltoş bernanke, ne de süper kahin roubini :..:
[QUOTE=SEYYAH;92580]EW hayatın ta kendisi asti.gerçekleri başka yerde aramaya gerek yok.dalgalarda sörf yapacaksın.adrenalini bol :..:
doğa yasalarına kimse karşı gelemez.ne keltoş bernanke, ne de süper kahin roubini :..:[/QUOTE]
yanlız bu düşüşlerde EWcileri de iyi yamultacaklar..:..:
[quote=SEYYAH;92580]EW hayatın ta kendisi asti.gerçekleri başka yerde aramaya gerek yok.dalgalarda sörf yapacaksın.adrenalini bol :..:
doğa yasalarına kimse karşı gelemez.ne keltoş bernanke, ne de süper kahin roubini :..:[/quote]
peki de...şu alternatif sayımlarınız mahvediyor beni :) Senin final sayımın nedir?
[IMG]http://i40.tinypic.com/ogl45y.gif[/IMG]
[quote=Astatin;92582]peki de...şu alternatif sayımlarınız mahvediyor beni :) Senin final sayımın nedir?[/quote]
alternatif sayımlar sadece seni değil emin ol bu işe gönül verenleride mahvediyor :..:
final sayımı finalde koyarız :..: az kaldı sık dişini :p
075 flat...:100 puan kar bozdur bozdur
[QUOTE=SEYYAH;92584]alternatif sayımlar sadece seni değil emin ol bu işe gönül verenleride mahvediyor :..:
final sayımı finalde koyarız :..: az kaldı sık dişini :p[/QUOTE]
iş biter, etiketler kesinleşir..:D
[quote=jerfin;92586]iş biter, etiketler kesinleşir..:D[/quote]
o kısmı karıştırmayalım lütfen :p
bi günde çamur atmayın be :..:
[QUOTE=SEYYAH;92587]o kısmı karıştırmayalım lütfen :p
bi günde çamur atmayın be :..:[/QUOTE]
hem ne o öyle usd/ytl EW sayımın..boks.. beğenmedim o sayımı, değiştir lütfen..:D
75 den gene long...
[quote=Astatin;92585]075 flat...:100 puan kar bozdur bozdur[/quote]
gün içinde 4 kere yap, Allah bereket versin.
en azından benim için öyle.
6 kere yapabilirsem, geceye pozisyonda girerim.
[quote=unlimitted;92590]gün içinde 4 kere yap, Allah bereket versin.
en azından benim için öyle.
6 kere yapabilirsem, geceye pozisyonda girerim.[/quote]
yok valla.. o kadar yürek yok..:)
sayın fxci nini sistemi denizden cıkmısmıdır acaba
[quote=Astatin;92591]yok valla.. o kadar yürek yok..:)[/quote]
bi keresinde doktora gitmiştim. adrenalinin bir "bağımlılık" olduğunu söylemişti. sigara gibidir, bırakamazsın kolay kolay. hep adrenalin salgılatacak şeylerle uğraşman bundan demişti.
bırakamıyorum işte kahretsin. :..:
[quote=jerfin;92588]hem ne o öyle usd/ytl EW sayımın..boks.. beğenmedim o sayımı, değiştir lütfen..:D[/quote]
Bence biraz TIRS bu EW cilerden.. En azından bizim forumdakilerden...Hepsinin nick name i S ile başlıyor farkın... Sazan, Seyyah, Sağanak....Nasıl bir tesadüf
dow için 7060 üzerinde yapılamayan teyidli kapanışlar,
6000-6300 bölgesine geri çekilme ile sonuçlanacaktır.
7060 üzerinde ise farklı düşünülmelidir.
sp 740 eski destek artık büyük direçtir. (mesele 665 mi önce görülecek yoksa 740 mı önce görülecektir)
sevgiler.
[QUOTE=Astatin;92594]Bence biraz TIRS bu EW cilerden.. En azından bizim forumdakilerden...Hepsinin nick name i S ile başlıyor farkın... Sazan, Seyyah, Sağanak....Nasıl bir tesadüf[/QUOTE]
banane ben vermem dolarlarımı..:D
paramın %80 ile dolarda bekliyorum, bekleyeceğim.:). ya hedefime gelecek, yada 1.67'yi spot fiyatı ile aşağı kıracak stop olacağım..
EWciler ne derse dedin.. bana göre endekste olacak çıkış tepki çıkışı(çıkış olacaksa tabi).. değil bu sitedeki EWciler, tüm tr'deki EWciler ağız birliği edip dibi bulduk deselerde ikna edemezler beni.:D..dng
[quote=Astatin;92594]Bence biraz TIRS bu EW cilerden.. En azından bizim forumdakilerden...Hepsinin nick name i [B][COLOR=red]S[/COLOR][/B] ile başlıyor farkın... [B][COLOR=red]S[/COLOR][/B]azan, [B][COLOR=red]S[/COLOR][/B]eyyah, [B][COLOR=red]S[/COLOR][/B]ağanak....Nasıl bir tesadüf[/quote]
[COLOR=red][COLOR=black]1-2-3-4-5 ve a-b-c[/COLOR][B] S[/B][/COLOR]ayıyoruz da ondan :..:
[quote=SEYYAH;92597][COLOR=red][COLOR=black]1-2-3-4-5 ve a-b-c[/COLOR][B] S[/B][/COLOR]ayıyoruz da ondan :..:[/quote]
Hımmm. bu durumda siz düzeltme dalgalarısınız..3 kişi olduğunuza göre...yada gizli EW ciler var:..:
[QUOTE=jerfin;92596]banane ben vermem dolarlarımı..:D
paramın %80 ile dolarda bekliyorum, bekleyeceğim.:). ya hedefime gelecek, yada 1.67'yi spot fiyatı ile aşağı kıracak stop olacağım..
EWciler ne derse dedin.. bana göre endekste olacak çıkış tepki çıkışı(çıkış olacaksa tabi).. değil bu sitedeki EWciler, tüm tr'deki EWciler ağız birliği edip dibi bulduk deselerde ikna edemezler beni.:D..dng[/QUOTE]
jerf dun sn seyyah analizde 5 bittikten sonra asagı giderse hedef 1.450 dedi valla...
bana gelelim
sn fxcinin denizden cıkmasını bekliyorum ozaman bozucam shortları .kom
[QUOTE=mersiyk;92599]jerf dun sn seyyah analizde 5 bittikten sonra asagı giderse hedef 1.450 dedi valla...[/QUOTE]
evet, gördüm sayımını.. onun için ben klasik TA'yı tercih ediyorum, EW işime gelmedi..:D
[quote=Astatin;92598]Hımmm. bu durumda siz düzeltme dalgalarısınız..3 kişi olduğunuza göre...yada gizli EW ciler var:..:[/quote]
hayır canım biz foltranız...
sn.mavi ve mozkan da var :D
gördün mü bak tam 5 dalga olduk...:..:
3 S / 2 M hehehhee
[quote=jerfin;92581]yanlız bu düşüşlerde EWcileri de iyi yamultacaklar..:..:[/quote]
Syn jerfin ,
EW cileri nasıl yamultacaklar merak ettim.
Şubat vade 38000 kısaları , kapanan bir önceki topigin 141 sayfasındaki sayımlar a uygunn işlemler neticesinde , çok yukarı maliyetlere çekerek , nisan vadeye taşıdım.
Genelde pozisyon yazmayı sevmem.
EW sayımları şubat vade 38200 lerde iken , nerelere gelecegini bize göstermiştir.kabaca hatalarımız olsada. Sayımların yapıldıgı tarih , fiyat ve geldigimiz noktalar ortadır.
Bir samimi kanatimide paylaşmak isterim , EWnin daha yanıldıgını görmedim , ew cileri en çok hatalara düşüren sonlanan diyagonallerdir , Buna karşın trendi ew ye göre belirleyenlerin zarar etmeleri çok nadirdir .
Sevgiler , saygılar.
jerfin kısacı oldugu ıcın ew cilerin de şu ara uzun tarzı analizlerini okudugu icin uzuncular niyetine ew ciler yamulcak demiştir:)
[B]şindi nerdeyiz?[/B]
[B]yukarya potans devam icun ne ne olma gerek?[/B]
[B]
vob yukarya potans olma icun ne gerek[/B]
30200 üstesi kalma gerek eyer 30200 üstesi kalma olur min 31200...31700 yeresine potansta olcayız...
[B]
dow yukarya potans icun 6860 üstesi kalma gerek..[/B]
6860 üstesi 6913 yeresine potansta
amma yukarya devam icun 6913 yukarya gecme sart.
[B]systems[/B]
5 dakk long
15 dakk long amma sınır
gun sınır
[QUOTE=saganak;92602]Syn jerfin ,
Şubat vade 38000 kısaları , kapanan bir önceki topigin 141 sayfasındaki sayımlar a uygunn işlemler neticesinde , çok yukarı maliyetlere çekerek , nisan vadeye taşıdım.
EW sayımları şubat vade 38200 lerde iken , nerelere gelecegini bize göstermiştir.kabaca hatalarımız olsada. Sayımların yapıldıgı tarih , fiyat ve geldigimiz noktalar ortadır.
Bir samimi kanatimide paylaşmak isterim , EWnin daha yanıldıgını görmedim , ew cileri en çok hatalara düşüren sonlanan diyagonallerdir , Buna karşın trendi ew ye göre belirleyenlerin zarar etmeleri çok nadirdir .
Sevgiler , saygılar.[/QUOTE]
sn. sağanak,
siz sayımı farklı sayacaksınız, seyyah farklı sayacak, sn.sazan farklı sayacak... demek istediğim yamulma bundan kaynaklanacak..
mesala siz dow'daki bu seviyeyi 5.1 olarak etiketleyeceksiniz, sn.sazan 5.5 olarak olarak etiketleyecek..
bu yüzden de yanılgılar çok olacak diye düşünüyorum..
yoksa benim stratejimle en çok örtüşen sizin sayımınız..
[quote=saganak;92602]Syn jerfin ,
Sevgiler , saygılar.[/quote]
EW ci dostları seviyoruz ve analizlerine değer veriyoruz.. Ama arada da takılıyoruz..Hele avatarı pamık gibi bir ayu olunca insan kendini tutamıyor:)))
[B]15 dakk graf nerde [/B]
detay graf deyil amma idare etceyiz detay graf daha hazır olmadı
[IMG]http://img25.imageshack.us/img25/7759/15dakkkkkvp5.png[/IMG]
her pozisyona göre ew ci var mı? flata bile?
[QUOTE=saganak;91166]syn Astatin ;
DOW mükemmel bir 5 dalgalık düşüş ilerliyor , en azından şimdilik , henüz dalga yapısı bozulmadı.
4 nolu tepki çıkışı 87xxx larda sonlandı ve buradan 5.5.1 düşüşü başladı. 5.5.1 hedefi 7100 cıvarıydı. aşagı yukarı buralar görüldü.
şimdi eger 5.5.1 bittiyseki (şüpheli) 5.5.2 nin içerisinde olabiliriz. 7147 nin altına gitmedigimiz sürece 5.5.1 bitmiştir.
5.5.2 den sonra yıkıcı 5.5.3 gelecektir ki hedefi 5700 bölgesidir ve 5.5.4 tepki çıkışından sonra , 5.5.5 5000 civarı bir bölgede sonlanacaktır.
şimdilik dalga yapısı kendi dinamigine uygun ilerlemektedir.
yatırım tavsiyesi deyildir.
bütün üyelerimize ve misafir konuklarımıza başarılar bol şanslar.[/QUOTE]
[QUOTE=saganak;91183]Syn jelibon ;
Bir kere sayımlarım amatörcedir , bunu belirtmekte yarar görüyorum.
imkb 100 :
İMKB 100 de de 5 dalgalı düşüş devam ediyor.
bilindigi gibi 3 nolu büyük düşüş 20912 de sonlanmıştır.
20912 den itibaren başlayan 4 nolu tepki çıkışı 28732 de bitmiştir. şu an itibari ile 4 nolu tepki çıkşının a-b-c düzeltmeleride sonlanmak üzeredir. ve 5 nolu düşüş dalgası başlayacaktır.
5.5.1 in hedefi 17500-18000 civarı bir bölgedir.
yatırım tavsiyesi deyildir. amatörce bir paylaşımdır.
tekrardan bütün üyelerimize ve misafir konuklarımıza bol şanslar , kazançlı günler.[/QUOTE]
ew gayet mantıklı gidiyor..tebrikler..
evet, kesinlikle EWci arkadaşlarımız bunu eleştri olarak algılamasın... ben sadece şaka, espri takılıyorum..EW artık piyasa analizlerinde olmazsa olmazlardan..
EW nin, özellikle hisse senedine yatırımda(endekse paralel hisselerde) çok daha isabetli olacagını düşlünüyorum..
en çok merak ettiğim DYHOL un EW si..hisse 7,70 den 0,45 e gelmiş...bu hisse konusunda fikri olan var mı..bilinen haberlerden dolayı değil..ew teknik olarak..
son süreçte 10 yıllık kırılan önemli destekler.
sp 741 ve 768-804.
dow 6971-7192 ve 7450-7552.
sp destekler 680-700, 665, 600-620.
dow destekler 6300-6500 and 5800-6000.
nasdaq diğerleri dip yaparken yapmadı şimdilik. (sebebi teknoloji şirketlerinin krizden daha önce çıkacağı yani teknoloji çağı ama dow teori yapmalı der unutmayınız)
kasım dibi 1295 destek, sonrasında 1253, ve kritik destek 2002 düşüğü 1108.
dirençler 1386-1400 ve 1434.
sevgiler.
[quote=jerfin;92605]sn. sağanak,
siz sayımı farklı sayacaksınız, seyyah farklı sayacak, sn.sazan farklı sayacak... demek istediğim yamulma bundan kaynaklanacak..
mesala siz dow'daki bu seviyeyi 5.1 olarak etiketleyeceksiniz, sn.sazan 5.5 olarak olarak etiketleyecek..
bu yüzden de yanılgılar çok olacak diye düşünüyorum..
yoksa benim stratejimle en çok örtüşen sizin sayımınız..[/quote]
Yanlış algılamışım , kusura bakmayın ,
Syn sazan ve seyyah , çok daha iyiler bu konuda , bunuda belirtmiş olayım .
istoppppp....:( ve stopppp...30000
[QUOTE=saganak;92614]Yanlış algılamışım , kusura bakmayın ,
Syn sazan ve seyyah , çok daha iyiler bu konuda , bunuda belirtmiş olayım .[/QUOTE]
çok mütevazisiniz.. sizin sayımlarınız da çok isabetli..
sn.sazan, seyyah, jelibon... hepside kendini çok iyi yetiştirmiş arkadaşlarımız..
günlük ve anlık bir değerlendirme değil, orta vade konjektürdür.
yine yurtdışı için belirlenen tarihler,
benim %1 olan ihtimalimde gerçekleşmiştir. %1 de bir ihtimaldir ve olmuştur.
yukarıya teyid alınamayarakta özellikle 8400 yukarı geçilmediğinde hafifi tüyo gelmiştir.
yani 9088 den düşüş hala devam etmektedir. aksi olana kadar.
13-23 tam satış yemiş, 18 tepmemiş, 23 aşağı kırılım olmuş, 24 bile bile şaşırtmıştır.
ama sonuçta ve totalde beklenilen yukarı yapılamanış
ve doğal olarakta
13 mart beklenilmelidir.
aynı zamanda eqinoxada denk geleceğiden 13-20 mart arası son derece kritik olacaktır.
bu tarihe kadar yurtdışındaki her tepki piyasa tarafından yukarılardan short olarak değerlendirlecektir.
mart ayı ortaları genelde trend dönüş aylarıdır.
biz ayı piyasasının bitmeyeceğini düşündüğümüzden gelecek olan şimdi değil 13-20 mart tarihleri arasında oluşacak dipler yılın son yukarı denemesini yapacaktır.
ve sonrasında büyük çöküş gelecektir.
sevgiler.