[quote=a.kaya;325685]şimdi günlük sistememi geçsem diyorum bunu görünce sizce bunu overalı % kaç binciktir :rolleyes: [/quote]
buna şimdi geçmek çılgınlık olur::: belkide olmaz geleceği bilemiyoruz.
Printable View
[quote=a.kaya;325685]şimdi günlük sistememi geçsem diyorum bunu görünce sizce bunu overalı % kaç binciktir :rolleyes: [/quote]
buna şimdi geçmek çılgınlık olur::: belkide olmaz geleceği bilemiyoruz.
Nalıncı ile uygulanan bir sistemin 5000 puan bile zarar etmesi mümkün değil...
[quote=perfectt;325692]ms downloader ile aktarıyorum..[/quote]
Matrikste malesef öyle bi saçmalık oluyor.Metastocka giden veriler derinlikten gelen veriler değilde matriksin o dakika içinde gelen verilerden oluşturduğu data.Bazen saat geride yada ileride olduğunda yanlış sonuçlar çıkıyor.Daha sonra matriksten refresh yapınca matriks ekranı düzeliyor, metastocktaki veri ise %50 ihtimalle düzeliyor.Matrikste refresh yapınca sinyal kayboldu/çıktı denmesinin sebebide bu.
Eğer analizlerinizi direk metastock üzerinden yapıyorsanız yada sisteminiz metastockta çalışıyorsa dde dışında(dde aktarımda sorunlu çünkü) metastock'a veri sağlanabiliyor.Onu bi araştırın isterseniz.
[quote=TÜRKOĞLU;325693]2009 martttan bu yana 60.000 puan civarı karı var gibi görünüyor.yani ben öyle göz hesabı bakınca diyorum.fazlada olabilir belki 70/80.000 dir.
eğer 60/70.000 civarı ise günlük bir sistem için iyi.aferin sana kaya :D
[B]body building[/B] ne alemde :::[/quote]
tanışıyormuyuz hatırlayamadım da :confused: :rolleyes: teşekkürler türkoğlu aferin için :p
[quote=perfectt;325696]Nalıncı ile uygulanan bir sistemin 5000 puan bile zarar etmesi mümkün değil...[/quote]
katılıyorum .brv
yok yav geçen gün yazmıştın forumda bu akşam hocam yeni bir program verecek ona başlayacağım çok heyecanlıyım demiştin.oradan anladım bir de avatar conan olunca :D
[quote=a.kaya;325699]tanışıyormuyuz hatırlayamadım da :confused: :rolleyes:[/quote]
[quote=TÜRKOĞLU;325702]yok yav geçen gün yazmıştın forumda bu akşam hocam yeni bir program verecek ona başlayacağım çok heyecanlıyım demiştin.oradan anladım bir de avatar conan olunca :D[/quote]
Ben avatara himen gözüyle bakıyodum biliyomusun :D..
[quote=TÜRKOĞLU;325702]yok yav geçen gün yazmıştın forumda bu akşam hocam yeni bir program verecek ona başlayacağım çok heyecanlıyım demiştin.oradan anladım bir de avatar conan olunca :D[/quote]
he tamam hatırladım :D yanlız Conan ı pala için koydum çarpışırken gözdağı vermek için :::::::::
Çok amaçlı mesaj
1 inci amaç: "yok gız nuni bak sistemler para kesiyo (yalan..grafikteki 5 dklık..15 dklık olan 1 haftadır bir halt etmiyor)
2 nci amaç: aşkolsun kayatron pupu lardan bahsetmiyorsun hiç
[IMG]http://i54.tinypic.com/k39cax.png[/IMG]
[quote=cırcır;325695]buna şimdi geçmek çılgınlık olur::: belkide olmaz geleceği bilemiyoruz.[/quote]
cırcır hocam günlük te sat çıkmıştı 14/1 de itibarıyle 83450 de, bakalım sanal olarak 3-5 ay sonra bakalım ne olacak he bu arada AL falan gelirse de grafiği atarım tekrar :..:
patron birbirini seven sayılar teoremi loto için geliştirdiğin bir sistemmi :)
aha sistem..15 daklık..3 ayda 34000 puancık yapmış..opt falan yok..her nevi peryotda başarılıdır..ayda 30 işlem var..
ayda 10.000 den fazla bırakır.
.enson 83250 den shortda....
2 kğ balık fiyatına..:):)
[IMG]http://i54.tinypic.com/2hz4jzr.jpg[/IMG]