[QUOTE=Astatin;250183]sapıkmıyım neyim..sistem hala long..475 den 1/5 long[/QUOTE]
500 den sat verdi benim saatlik biraz once... palanın elinin terisne geldik çarptıkça çarpıyo piuvvvv
Printable View
[QUOTE=Astatin;250183]sapıkmıyım neyim..sistem hala long..475 den 1/5 long[/QUOTE]
500 den sat verdi benim saatlik biraz once... palanın elinin terisne geldik çarptıkça çarpıyo piuvvvv
güçlü vob güçlü türkiye..ne iranı abi...o orta vadeli bir olay...ehueheueh
[quote=Astatin;250183]sapıkmıyım neyim..sistem hala long..475 den 1/5 long[/quote]
500 e askerleri senmi dizdin...
Fururlar sevgili Arthur giller....:cool:
2/5...
65 filat..tekrar aşağı gelir bu..ehueheuuee..GAPTRADE, SURFTRADE, DAYTRADE
üvvv kim zamanı düne aldı , hareket aynı yahu ..
[quote=Astatin;250183]sapıkmıyım neyim..sistem hala long..475 den 1/5 long[/quote]
lamba yandı abi 5 dk ama :P go go go 11,10 barında start vermiş pivvvvvvvvv 15 de eyle bi duırum yok :P
----------
şimdiii 5 mi biliii 15 mi :) nedecez ahaha
sistemin üzengilerine güvenreek tekrar long
Herkes sayıyor, bizde sayalım.
3 düşüşün iii düşüşün 2 yükselişi dün bitti.
3 düşüş iii düşüş 3 düşüş gelmek üzere. 3 ler serttir.
Alternatifinde yukarıdaki 2 yükselişin a yükselişi bitti dünkü düşüş b düşüşün parçası c yükseliş ile bitecek 2.
Çok basit şekilde ikisini ayırt edeceğiz. Nerdenmi?
İki gün önceki dip aşağı kırılırsa ilk ihtimal teyidlenecek. Dip yükselirse ikincisi.
Dünkü tepe geçilirse alternatif ihtimal teyidlenecek.
Bugünkü tepki 1065-1070 arasına bakacağız, Dow 9950-10000 arasına.
Dow burayı geçerse 10100 görecek en az. Takılırsa 3 için çökecek.
Jelibon.
[quote=Astatin;250216]sistemin üzengilerine güvenreek tekrar long[/quote]
15dede lamba yandı üwww go astatin go go go :) pit kızları felanda olsa vobda yaa
[quote=seagate;250223]15dede lamba yandı üwww go astatin go go go :) pit kızları felanda olsa vobda yaa[/quote]
67950 üzeri ralli olur gol olur...amma hiç inanmıyom bu yükselişe..sistem alda ve fiyat extreme deep yaptı diye mallandım sadece..
5 dk mosta dayandı üwww kırarmı :P kıramadı gibi