-
zaten bu dusuk kaldirac muhabbetine ayri bir hastayim, yaf madem dusuk kaldirac kullanacaksiniz, gidin hisselerde trade edin, bir suru alternatif var, ne isiniz var vobda?
yok, bu kaldiracli piyasalarda islem yapan 100 kisiden sadece 1'inin kazandigi haberi yalan yaf, tam tersi olmaliymis:..:
-
[quote=nunu;325646]zaten bu dusuk kaldirac muhabbetine ayri bir hastayim, yaf madem dusuk kaldirac kullanacaksiniz, gidin hisselerde trade edin, bir suru alternatif var, ne isiniz var vobda?
yok, bu kaldiracli piyasalarda islem yapan 100 kisiden sadece 1'inin kazandigi haber yalan yaf, tam tersi olmaliymis:..:[/quote]
Endeks e 2 yönlü poz alabildiğin başka biyer var mı,hedge den bahsetmiyorum.kaldıraç köküna kadar kullan diyen yok ki,1 2 kaldıraç kullan hemde şorttaki fırsatları değerlendir.
-
4 senedir ben biliyorum en azından zıp zıp zıplıyor nuni.değil mi kız? :D
[quote=flexy;325644]peki, o zaman ne kadar süredir piyasadasın?[/quote]
-
[quote=flexy;325649]Endeks e 2 yönlü poz alabildiğin başka biyer var mı,hedge den bahsetmiyorum.kaldıraç köküna kadar kullan diyen yok ki,1 2 kaldıraç kullan hemde şorttaki fırsatları değerlendir.[/quote]
var, nyse opsiyonlari...
yazdiklarin ise yaramaz, zaten hedge o sekil olmaz..hedge ve arbitrage islemleri baslibasina ders olarak okutur finansal muhendislik alanlarinda.
yaf siz bozverin beni, takilmayin bana, ben kendi kendime konusuyorum:::
-
Doğru zamanda doğru sistem takibetmenin güzel tarafıda bu işte:)
Arkaya yaslanıp keyfine bakıyorsun
ov li sistem sinyalim sat a uyduum için rahatım:)
-
[quote=nunu;325652]var, nyse opsiyonlari...
yazdiklarin ise yaramaz, zaten hedge o sekil olmaz..hedge ve arbitrage islemleri baslibasina ders olarak okutur finansal muhendislik alanlarinda.
yaf siz bozverin beni, takilmayin bana, ben kendi kendime konusuyorum:::[/quote]
ok nunu
-
[quote=nunu;325642]tamam, sen cuvali doldur, bize de verirsin:o[/quote]
sistem işinde çuval falan doldurulmaz. sistem kullanan adam ev araba alıcam diye girmemeli. bunlara zaten sahip olacak üstüne yüksek sermayesi olacak. kaldıraçsız işlemle, düşük kar var bu işte. düşük kar dediğim yılda 40.000 puan yakalasa %50 ye denk gelir.
-
[quote=TÜRKOĞLU;325651]4 senedir ben biliyorum en azından zıp zıp zıplıyor nuni.değil mi kız? :D[/quote]
he yaf, diger ziplayan avatarlarimi hatirladim, huzunlendim Turkoglu:::
-
[quote=nunu;325646]zaten bu dusuk kaldirac muhabbetine ayri bir hastayim, yaf madem dusuk kaldirac kullanacaksiniz, gidin hisselerde trade edin, bir suru alternatif var, ne isiniz var vobda?
yok, bu kaldiracli piyasalarda islem yapan 100 kisiden sadece 1'inin kazandigi haberi yalan yaf, tam tersi olmaliymis:..:[/quote]
benim keyfim vob istiyo :D hemide kaldıraçsız çünkü geceye açık pozisyon bırakıyorum rahat uyumam lazım. kaldıraç nedir yaw bankadan kredi çekmek gibin bişey daha parası olmayanın ne işi var piyasalarda.
-
ben en iyisi rahatca yazabilecegim, istemeyenin okumayacagi bir ''ziztem de neymis, yerim zizteminizi'' diye bir topik acayim, fxci'yi de anarak:::
-
[quote=cırcır;325655]sistem işinde çuval falan doldurulmaz. sistem kullanan adam ev araba alıcam diye girmemeli. bunlara zaten sahip olacak üstüne yüksek sermayesi olacak. kaldıraçsız işlemle, düşük kar var bu işte. düşük kar dediğim yılda 40.000 puan yakalasa %50 ye denk gelir.[/quote]
40 bın puan benım ıcın olaganustu. acaba aynı sıstemı hıc degıstırmeden ne kadar sure kullandınız? ben hangı sıstemı kullansam cuvallıyor acıkcası, 2-3 ay arası kullanıyor cope atıyorum. sızın de boyle kotu gıden bır donem oldu mu acaba?
-
[quote=nunu;325659]ben en iyisi rahatca yazabilecegim, isteyemeyenin okumayacagi bir ''ziztem de neymis, yerim zizteminizi'' diye bir topik acayim, fxci'yi de anarak:::[/quote]
Efenksçi yi valla özledim ya :)