sanırım 70200 altında saatlik gapanış veya 70700 üzeri saatlik gapanışlar pivot olabilir..olmayabilir de
Printable View
sanırım 70200 altında saatlik gapanış veya 70700 üzeri saatlik gapanışlar pivot olabilir..olmayabilir de
ahada bir posta daha 250 den şort kavırma...
spotu basmıyolar ne iş?
full filat.. bu kadar bariz "güçlüyüm" mesajı hayra alamet değil ama biz oturak kenarda..300 puan kar..kardır.. kötü kar yoktur
ARCLK 7.56 üzerinde iken kimse çakmaz desem ne fayda ben mi kaledeyim :)
dow futur toparlıyor
dow açılış sonrası hemen toparlayabilir
bizimki sıkışma bölgesinde...
[quote=babazulu;388976]ARCLK 7.56 üzerinde iken kimse çakmaz desem ne fayda ben mi kaledeyim :)[/quote]
valla patron gönlünce olsun... amam bu kadar güçlü ve net verilen "güçlüyüz" mesajının arkası +-3000/4000 puan yol yapar... bakalım artı mı eksi mi...
şincilik yes filat no cry..ama duruma göre longabilirim bile..şortabilirim bile...du bakali
Esasen APS 209 binle hala yüksek, bu aps ile iyi bir yukarı hareket ne kadar mümkün?
bir realize kokuyor ama akşama alışlarla kapanış ve sabaha artı gapda mümkün...
1 posta long..şaka değil la gerçek 325
275 den de bi posta dah along...
şşş saflar dıorum sıkılaştıralım dıorum..68bınden 10 000 daha lonk dıorum...şşş apsd 200 bın ustu dıorum..şş kıme dıorum..:)
[quote=ATHLON;388989]şşş saflar dıorum sıkılaştıralım dıorum..68bınden 10 000 daha lonk dıorum...şşş apsd 200 bın ustu dıorum..şş kıme dıorum..:)[/quote]
ha ne bana mı dedin..eyi 1 posta daha 350 den..yannız longlar için en büyük tehdit..benim long olmam:..: