-
[quote=sovalye;249694]sabah 68.150 2. parti şortu koymuştum 10:00 civarında ama şimdi 67.750 de full flat oldum
oluşumu beğenmedim önümü bir görmem lazım. kapanışta 68.250 üzeri long altı şort olurum
gün içi aksi hareket edersem buraya yazmaya çalışırım[/quote]
plan gereği 68.400 den long oldum...
önceki pozisyon maliyet iyileştirmeyle 1500 puan civarı karda kapandı umarım bu sefer yukarı yönde büyük bir trend olur
herkese iyi akşamlar..
-
[quote=EMEKDAR;249867]Buradan tren geçmezmi....üüü
Gece belki helikopter geçer...:confused:[/quote][URL="http://forexforums.dailyfx.com/members/stryker.html"][IMG]http://forexforums.dailyfx.com/avatars/stryker.gif?dateline=1118502989[/IMG][/URL]
-
1072 ye değmemeli.
Değerse başka şey konuşuruz.
Jelibon.
-
Altın 1226 full long.
Stoploss aynı nokta.
Hedef çift tepe.
Jelibon.
-
[quote=jelibon;249938]1072 ye değmemeli.
Değerse başka şey konuşuruz.
Jelibon.[/quote]
değmesin hocam düşüşe geçsin bi ayarlasanız üwwwwwww
-
[quote=fXci;249892]vella bende duygu kalmadı sistems ne derse onu yapayorum... pozum dovrumu yanlışmı düşünmeyorum gayri :::
namıssız zistmler kulavımı çekeyor onları dinlemeyince[/quote]
bence duygusuz olmak hiç iyi değil çünkü duygular bastırılınca eninde sonunda açığa çıkıp travma oluyor...
duygusuz asla diyorum...
özellikle uzun vadeli trade eden birisinde sistem+duygu beraber olması gerekir diye düşünüyorum...
neyse bol şanslar...
-
[quote=GATE;249353]Geceye FLAT devam...
Ancak yarında 53.300 sevıyelerı kırılamaz ıse 54.800 hedeflı UZUN pozısyon almayı dusunuyorum. 53.300 noktasını STOP noktası olarak kullanacagım.
Unutmayınkı pozısyonsuzluk en ıyı pozısyonlardan bırıdır. Esnek hareket etmenızı ve hovarda olmamanızı saglar. Yazdıgım ılk gunden berı rakamlara baklıldıgında kı sadece bu vadede 10-12,000 puan cıvarı KARDA olmak; elımızdekını hovarda kullanabılecegımız anlamına gelmıyor...
Genelde kendı adıma vadelıde yaptıgım kazancları; UZUN vadelı dusunebılecegım; (6 aylık bılancosunu olumlu bekledıgım) kagıtları alıp kenara atmakla degerlendırıyorum... Su an ıcın surprız yapabılecegını dusundugum kagıtlar ıse (EDIP ve ASUZU).
Herkese bol kazanclar dılerım...
.[/quote]
Merhabalar;
53.300 sevıyesının kırılmayacagı goruntusu ıle 67.800 sevıyelerınden UZUN pozısyon actım. Hedefim yukarıdada belırttıgım uzere 54.800 sevıyesının gorulmesıdır. (68.800-69.100 aralıgı). Bu noktaya ulasabılırsek yarın UZUN pozısyonlarımı kapatıp beklemeye baslayacagım.
STOP noktam ıse 53.300 sevıyesının ASAGI yonlu gecılmesıdır. (67.000-100).
Herkese bol kazanclar dılerım.
-
[QUOTE=seagate;249940]değmesin hocam düşüşe geçsin bi ayarlasanız üwwwwwww[/QUOTE]
En az 1075 görür.
-
[QUOTE=jelibon;249939]Altın 1226 full long.
Stoploss aynı nokta.
Hedef çift tepe.
Jelibon.[/QUOTE]
İki alım yeri var.
1226 kırıldı.
İkincisi 1216-1223.
Jelibon.
-
1075 oldu zaten :D burdan dönse bari üwwwwwwwwwww
-
[QUOTE=seagate;249940]değmesin hocam düşüşe geçsin bi ayarlasanız üwwwwwww[/QUOTE]
Dün sen tarihlere bir yorum yaptın ya ona geldik gibi geliyor bana.
1 Temmuza kadar sağ omuzmu yapacağız ne.
1075 den geri çekilmede 1058 artık kırılmazsa ve 1040 kırılmazsa 1 temmuza kadar yatay yukarı olabilir bu piyasa.
1075 ide kırıp atarsa 1090 görür bu piyasa.
Jelibon.
-
[QUOTE=jelibon;249618]Peki dün tarihi yorumladık. Doğrumu emin değilim.
Zaten yorum kişinin kendi tercihi, esas olan tarihler. iki ihtimalli, şurda biraz kafamız karışsın bir iki gün daha sonra çözüldüğü görülecek. ve 1 temmuza hareket olacak.
Bir başka fikirde Bu tarihler ne için var. Dönüş için.
Altın bu tarih aralığında yeni zirve gördü, euro dolar dip, borsalar dip, dolar tl tepe.
Hepsi dönermi döner. Olasılıktır, iki ihtimalden biridir. sonra şaşırmayalım.
En iyisi ne yapmalı Trader. Ne tarafa kırılırsa o tarfta olmalı.
1040-1090.
1040-1058 arasında dip oluşturursa yukarı potansiyel yapar.
Yapamazsa düşer.
Jelibon.[/QUOTE]
Bu ihtimali sabah vermiştim.
Herşeyin dibinin tepesinin görüldüğü fibo pencere. 24-7haz.
Ve dönüş???
Ortaya çıkacak bu hızla dalgalanma devam ederse bu hafta belli olur bu.
Şunu bilirim 1040 kırılırsa o yöne.
1090 kırılırsa o yöne.
Jelibon.