yaw soolemeyeyım dıom ama 450 den bı 2/5 gene uzadım demın...
Printable View
yaw soolemeyeyım dıom ama 450 den bı 2/5 gene uzadım demın...
[quote=ATHLON;249857]ters pozisyonda bekleyenler, çoğunlukla ani bir haber beklentisi ya da fırtınalı bir dönüş ümidiyle ekran başında otururlar...halbuki istatistiksel olarak bunun gerçekleşme olasılığı çok azdır....
-edim soykatem-[/quote]
Buradan tren geçmezmi....üüü
Gece belki helikopter geçer...:confused:
[QUOTE=ATHLON;249857]ters pozisyonda bekleyenler, çoğunlukla ani bir haber beklentisi ya da fırtınalı bir dönüş ümidiyle ekran başında otururlar...halbuki istatistiksel olarak bunun gerçekleşme olasılığı çok azdır....
-edim soykatem-[/QUOTE]
doğru pozda bekleyenler, çoğunlukla ani bir haber beklentisi ya da fırtınalı bir dönüş korkusuyla ekranda otururlar ... istatistiksel olarak tam bilemeyecem ama .. :::::::D:D
-selçuklu-
hhahahah..helikopter bu sabahla öğlen arası geçti..akşama geçer mi bilmem:::
[quote=ATHLON;249857]ters pozisyonda bekleyenler, çoğunlukla ani bir haber beklentisi ya da fırtınalı bir dönüş ümidiyle ekran başında otururlar...halbuki istatistiksel olarak bunun gerçekleşme olasılığı çok azdır....
-edim soykatem-[/quote]
heleki bir günde iki kere olması bir hayli düşük olasılık:rolleyes:üwwwwüüüüüü:..:
[quote=selçuklu;249879]doğru pozda bekleyenler, çoğunlukla ani bir haber beklentisi ya da fırtınalı bir dönüş korkusuyla ekranda otururlar ... istatistiksel olarak tam bilemeyecem ama .. :::::::D:D
-selçuklu-[/quote]
teprik ederim patron..:::::: gayet asimetrik olmuş::::::
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/34d8e22e.png[/IMG]
vella bende duygu kalmadı sistems ne derse onu yapayorum... pozum dovrumu yanlışmı düşünmeyorum gayri :::
namıssız zistmler kulavımı çekeyor onları dinlemeyince
"khpsiniz olm.!!..o yaptığınız yatay ın marjı kadar kalın boru....."
yan odamdaki vobçudan..ki saalam döner....:)
[QUOTE=fXci;249892]vella bende duygu kalmadı sistems ne derse onu yapayorum... pozum dovrumu yanlışmı düşünmeyorum gayri :::
namıssız zistmler kulavımı çekeyor onları dinlemeyince[/QUOTE]
üvv benım de duygularım ziztem idi duygularımı çarptılar ,, üvvv evde de elektrik eksilmiş ne oldu bilmiiim :) pozuda carpılarak kapattık üvvvv üvvvv
[QUOTE=ATHLON;249894]"khpsiniz olm.!!..o yaptığınız yatay ın marjı kadar kalın boru....."
yan odamdaki vobçudan..ki saalam döner....:)[/QUOTE]
adam haklı ::: pala benım evdekı elektrıgı de kesmış , en son 800 de gecici al cıktı sonra ulasamadım sisteme , kedi laptopu da devirmiş olabilir. üvv benim kedi palayla birlikte mi calıyo acaba üvvv :::::::::
Cümleten iyi akşamlar sağlıcakla kalın