-
[QUOTE=Astatin;516126]FED/EVANS: FED'İN ENFLASYON HEDEFİNİ AŞMASININ BİR SUÇ OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM
ben de benim lonklamamın bir suç olduğunu düşünmüyorum şahsen[/QUOTE]
Bende flat etmemin bir suç olduğunu düşünüyorum...
Dolara bulaştım,hep günaha girdim...Allah affetsin...
-
Misal:
*Kapanuşa doğru yukarı sürüyor, longları kapatıyoruz,
*Risk alıp şort açıyoruz
*Trampabe kazanıyor sabah şortları -1500 gap ile a kavırlayıp lonka geçiyoruz.. sonra 100000 oluyoruz..
hımmmmççastatin lonktan götürme hayali kuruyorsa longlar için tehlikeli saatler demektir..üw
-
[QUOTE=Astatin;516123]Günlük NUNU hala gebermedi ama [B]geberirse[/B] çok pis aşşa gelir USDTRY de.. ABD ile geçici sulh filan da eklenince longladık ama kapanışa doğru ranarsa kapatırım x30 lonkları[/QUOTE]
"gebermezse" olacaktı..yani nunu çalışırsa
-
şahsi düşüncem,...
büyük olay öncesinde madem Flat edilmişşse doğrusu kenera çekilip beklemektir,..
çünkü buraya karlı gelinmiş,..buraya kadar para kazanılmış,..
Büyük olay illaki bir sonuç doğuracak,..
sonuç ???
Negatifse eğer aşağıdan alınır, poitifse eğer yukarıdan satılır,
dı
-
ben mesela zararına kol kestim,..kolay kolay yapmadığım bir şey,..ama portföy sağlığını düşünmeliyim,..
-
şu anda hiç bir teknik sinyalin önemi yok,..sinyaller gösterir,...ama şimdiyi, sonuç ne zaman sabaha,....
demekki aslolan sabahki sinyal,...
ha disiplinlisin,..disiplini koruma adına kaybı göze almışşsın,...o zamn sinyalinle sabaha girersin,..
gerisi trash,...
-
[QUOTE=Astatin;516129]"gebermezse" olacaktı..yani nunu çalışırsa[/QUOTE]
NUNU gebersin diyecem ama,NUNU hanım çıkar zarpadan ortaya;
Alim gitme pazara
Uğratırlar nazara
Alimide öldü diyenler
Kendi de girsin mezar ...felan der sonra...:o
[url]https://www.izlesene.com/video/nazli-oksuz-alim-de-gitme-pazara/7519303[/url]
-
bu adamlarda keriz değiller esas böyle zamnda para kazanıyorlar,...portföyleri yarı yarıya yön ne tarafa giderse gitsin onlar için farketmez, önce oraya oynarlar, ilk fırsatta dönerler aşağıda kalan ayağına yada yukarıda kalan ayağına oynarlar,..
aşağıda veya yukarıda kalanları kademeli bir şekilde zamana yayılarakta helledebilirler, o zaman durum hiç anlaşılmaz,..
-
bakın mesela usdtry de ısrarala yukarıda girdi ve tuttu,..dünü vermiyor önceki günün de üstünde,...
işte usdtry yi düşürecek bir karar gelirse avantaj yakalar,...çünkü senin pozunun tamamın onun yarısına çalışacak,...
öte taraftan amaj MC se bu durumda yukarısı yine işine gelen,...MC daha rahat elde eder,...
gerçekte ise,...usdtry ne kadar düşebilir,..Tr deki usdtry abede seçimleri ile yükselmediki,...iç dinamikler ve jeopolitik etki altında,...
çekin askerinizi suriyeden anında düşerler, ...ama hatayda ve iskenderunda biterler,...
-
Tr de içi dinamikler ve kıyı başı ceopolitik sabit olduğuna göre,...
dolaysı ile usd etkisi tam tersi sp nin göbeğinde patlamalı,..sp den kaynaklamalıki,..
işte trump bunun için biçilmiş kaftan,..kazanırsa önce yükselen usdtry nin sonrasında düşerek yerini abedede kaygılara bırakacağını düşünüyorum,..
hilary e usd için pek sonuç alacağımızı düşünmüyorum,...biraz gerilirse fırsatlar değerlendirilmeli,...
-
Asti başgan,
Boğa sırtında hülülülülüü yapmak nasıl bir duygu...
Benimde işime geliyor tabe...benim öküz semiriyor...
-
[QUOTE=indregandi;516112]saatlik sistem,
93450 den al devam ediyor[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;516117][url=http://www.hisseyorum.net/resim/][img]http://www.hisseyorum.net/resim/do.php?img=48149[/img][/url]
mavi dışarda, maviler dışada olunca al sinyali oluyor,...ben yeni ekran açtım az önce ve yazdım gördüğümü,..
şüphesiz bu güne özel abede seçimleri sonuçlarıyla belirleyici olacaktır,..
ancak şimdilik sinyaller o şekilde devam ediyor[/QUOTE]
[url=http://www.hisseyorum.net/resim/][img]http://www.hisseyorum.net/resim/do.php?img=48164[/img][/url]
al sinyal devam ediyor,...sinyal de demeyelim saatliklerde aldayız diyelim,..
seçimlere yönelik extrem durumlarıda yorumladık,..sistemler büyük ihtimalle yarına alda girecekler,...
-
Şort'un a*, şort da neymiş diyecem ama bu yukarı hülülülü de apsd neden 3000 azaldı yaw..hep kıl hep kıl...hehehe... acaba Se_M dün açtığı lonkları mı kapattı
-
[QUOTE=Astatin;516139]Şort'un a*, şort da neymiş diyecem ama bu yukarı hülülülü de apsd neden 3000 azaldı yaw..hep kıl hep kıl...hehehe... acaba Se_M dün açtığı lonkları mı kapattı[/QUOTE]
patron ben kapanışta shortçuyum haberin olsun.. Ya sen başgan long mu kalacan geceye ?
-
sankim flat olmak en güzeli... zar mı atıyoz ki yaff.
-
[QUOTE=Se_M;516141]sankim flat olmak en güzeli... zar mı atıyoz ki yaff.[/QUOTE]
abi bende lonkların önemli kısmını kapattım 94350 den gitti .. ama yarına 1 kaldıraçlık braktım lonkk...bişi deniycem:p
-
başgan 94.475 den shortlar gelmiş bee. bakalım yarın girer mi çıkar mı ?
çümleten iyi akşamlar...
-
[QUOTE=Astatin;516142]abi bende lonkların önemli kısmını kapattım 94350 den gitti .. ama yarına 1 kaldıraçlık braktım lonkk...bişi deniycem:p[/QUOTE]
Fincankulp daşşahlı bir formasyondur ..Eğer tuzak değilse öyle 1-2000 puanla durmaz... o yüzden formasyonu gördük kaymağını yiyemedik dememek için az pilav lonk braktım...tuzaksa ve gümlerse neyseki longların çoğunu kapattım..zarar az oldu deme şansım olacek:D ilk senaryo para+mutluluk, ikinci senaryo az kayıp+kendini takdir:D... birileri buna risk yönetimi de diyo:D ben oyle demiyorum..nede olsa robotik değil histemik trader sayılırız...az robotik çok histemik:D
-
[QUOTE=Se_M;516143]başgan 94.475 den shortlar gelmiş bee. bakalım yarın girer mi çıkar mı ?
çümleten iyi akşamlar...[/QUOTE]
kısmet be başkan...hayırlısı olsun...yine ters poza düştük senle yaw..ayboluyo bize...:p
-
aman bee..şimdi long pozisyonuhaklı gösterir graf ve formasyon mu arıycaz...en zor iş de o yaww..heheheçç
edit: aha da buldum bişi
[url=http://hizliresim.com/pEdy0a][img]http://i.hizliresim.com/pEdy0a.png[/img][/url]
-
[QUOTE=Astatin;516145]kısmet be başkan...hayırlısı olsun...yine ters poza düştük senle yaw..ayboluyo bize...:p[/QUOTE]
sanki alttan daha doğrusu daha alttan yeterince mallanamadılar gibi. bi dalış daha mümkün olabilir. Son kalan fırsat abd seçimidir.
ve tabii ki indi üstadın 17 ekim + 3 hafta tarihi de var tabii.
sabah ola hayrola.
-
ee abi...biz lonkçu olarak kimi tutcaz şimdi..millet hilari piyasalar için daha iyi olur diyor dünyada...e ama tırampabe fed faiz felan arttırımı istemem ben dediydi...dolar bol kalırsa piyasalar niye üzülcekki...neyse kesin olan tırampabe seçilirse gold un ranacağı..gerisi tırıvırı..borsalar ransa bile ne kadar sürer muamma..du bakalim... yaw bu arada seçim sonucu bizim sabah seans açılışıa yetişiyor mu acap
-
[url]http://www.nbcnews.com/politics/2016-election/president[/url]
[url]http://edition.cnn.com/election/results/president[/url]
-
geceden sabaha abd yamulmuş %3 civarı kayıplarda şu ara,dolar 3.30 görmüş o galeyanda yuh demek istiyorum..trumbet çalmaya başlamış
-
[QUOTE=Astatin;516128]Misal:
*Kapanuşa doğru yukarı sürüyor, longları kapatıyoruz,
*Risk alıp şort açıyoruz
*Trampabe kazanıyor sabah şortları -1500 gap ile a kavırlayıp lonka geçiyoruz.. sonra 100000 oluyoruz..
hımmmmççastatin lonktan götürme hayali kuruyorsa longlar için tehlikeli saatler demektir..üw[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;516144]Fincankulp daşşahlı bir formasyondur ..Eğer tuzak değilse öyle 1-2000 puanla durmaz... o yüzden formasyonu gördük kaymağını yiyemedik dememek için az pilav lonk braktım...tuzaksa ve gümlerse neyseki longların çoğunu kapattım..zarar az oldu deme şansım olacek:D ilk senaryo para+mutluluk, ikinci senaryo az kayıp+kendini takdir:D... birileri buna risk yönetimi de diyo:D ben oyle demiyorum..nede olsa robotik değil histemik trader sayılırız...az robotik çok histemik:D[/QUOTE]
*günaydın,,,tanıyorum abi kendimi:p .... neyseki lonkkların çoğunu kapattım:p:p
*ah be indi başgan...seçimi tırampın alacağını ikimizde tahmin ettik...lakin bir nevi "fikirlerimiz iktidarda amma portfoylerimiz içerde" durumu oldu...
*bu arada %5 eksi de biraz abartı olmuş yaww abd fıçırlarında
*Se_M teprik ederim
-
[QUOTE=Astatin;516151]*günaydın,,,tanıyorum abi kendimi:p .... neyseki lonkkların çoğunu kapattım:p:p
*ah be indi başgan...seçimi tırampın alacağını ikimizde tahmin ettik...lakin bir nevi "fikirlerimiz iktidarda amma portfoylerimiz içerde" durumu oldu...
*bu arada %5 eksi de biraz abartı olmuş yaww abd fıçırlarında
*Se_M teprik ederim[/QUOTE]
s.a hayırlı sabahlar, kazançlı bir gün olması dileğimle..
hocam bende trup demiştim .lelele .dng
pozuda turpa göre almıştım, dolares uzun viop kısa bakalım sabah sabah ne çorbası içeceğim :D bence..
-
Yani hepi topu başkan beklenen olmadı yaw..piyasaların tepkisi biraz abartı bence.. e tamam hisse senetciler cumhuriyetçileri sevmez ama bi de kantar şiraze var
-
[url=http://www.hisseyorum.net/resim/][img]http://www.hisseyorum.net/resim/do.php?img=48166[/img][/url]
son görünüm böyle..90200 durabiliriz olmazsa, 87xxx bence..
-
du bahalim...91350 den 2 porsiyon daha long
-
Hayırlı sabahlar başganlar. tersteki dostlar inşallah toparlarlar.
-
Asti başgan seni çok boğa görüyorum. paçal maçal yapmalar...:D
şaka bir yana abd düzeltmesi ile beraber sankim daha aşağılar olabilir gibi...
-
[QUOTE=Se_M;516158]Asti başgan seni çok boğa görüyorum. paçal maçal yapmalar...:D
şaka bir yana abd düzeltmesi ile beraber sankim daha aşağılar olabilir gibi...[/QUOTE]
Aga mevzu başganlıksa bu piyasa tepkileri çok abartılı... Bize gelince: ABD başganlık seçimi hikaye..Eğer Rakka mevzusunda ABD ile gerçekten anlaşıldıysa bizim piyasa çabuk toplar...Boğa olmadım yaw...Dün demiştim: Sivri dip cuma mı oldu, yoksa trump seçilirse mi olacak...Şimdilik ikincisi gibi düşünüyorum..
-
-
[QUOTE=Astatin;516156]du bahalim...91350 den 2 porsiyon daha long[/QUOTE]
Günaydınlar,
Fazla elinde galmasın...
Dolardan indim...endekse biniyorum...:)
-
Asti başganla yine tersiz. ben 92.050 den shorta ilave yapıyom o alttan longa..
bakalım Astilon mı kazanacak Semtrump mı ? :D
92.500 üstü stoptur..
-
Trump'ın Önde Gitmesiyle En Fazla Meksika Pezosu Değer Kaybetti45 dakika önce
ABD'de yapılan başkanlık seçimlerinde Trump'ın yarışı önde götürmesiyle Meksika Pezosu yüzde -10.9'la sert düşüş yaşadı. Yine Trump'a bağlı olarak petrol fiyatları da düştü.
html5: Video file not found
[url]http://videolar.sondakika.com/216/trump-in-onde-gitmesiyle-en-fazla-meksika-pesosu-8941861_sd.mp4[/url]
spaceplay / pause qunload | stop ffullscreenshift + â†â†’slower / faster
↑↓volume mmute
â†â†’seek . seek to previous 12… 6 seek to 10%, 20% … 60%
ABD başkanlık yarışında Cumhuriyetçi aday Donald Trump'ın kilit önem taşıyan eyaletlerdeki sürpriz galibiyetlerinin etkisiyle Meksika Pezosu sert düştü. Meksika Pezosu dolar karşısında yüzde -10.9'luk değer kaybetti.
Altın ve hazine tahvilleri gibi güvenli varlıklara olan talep arttı. Petrol varil fiyatı 44 dolar seviyelerine kadar indi.
KÜRESEL PİYASALAR ÇAKILDI
Trump'ın kazanma ihtimali küresel piyasaları alt üst etti. Japon Nikkei güne yaklaşık 700 puanlık düşüşle başladı. ABD piyasaları kapalı olmasına karşın Dow Jones vadeli işlemlerde kayıp 700 puanı aştı.
Asya kıtasında önde gelen borsalarında kayıplar şöyle;
Japonya -%5.01
Güney Kore -%3.37
Hindistan -%3.13
Yeni Zelanda -%3.34
Tayvan -%2.88
Hong Kong -%2.82
RİSKLİ VARLIKLARDAN KAÇIŞ VAR
Citigroup Inc. analistlerinin 4 Kasım tarihli raporunda olası bir Trump galibiyetinde, petrol fiyatının mevcut 45 dolar seviyesinden 2 dolar gerileyebileceği, ABD hisseleri ve diğer riskli varlıklarda satış olurken altının yükseleceği belirtilmişti.
"PETROL FİYATLARI ÇÖKER" TAHMİNİ
Seoul'de Samsung Futures Inc. emtia analisti Hong Sung Ki, "Trump seçilirse petrol fiyatları çöker. Eğer seçilirse, etkisi Brexit'ten daha büyük olacaktır. Piyasanın güvenli varlıklara yönelişi çok daha güçlü olacaktır. Petrol dahil riskli varlıklar düşecektir" dedi.
Nymex'te işlem gören Aralık vadeli WTI petrol kontratları 1.91 dolar düşerek 43.07 dolara gerilemesinin ardından Hong Kong saatiyle 12:13'te 43.56 dolardan işlem gördü.
Londra'da işlem gören Brent petrolde Ocak vadeli kontratlar yüzde 3.6 (1.64 dolar) düşererek 44.40 dolara kadar geriledi.
-
[QUOTE=EMEKDAR;516124]Du bahalın,
İblis shortla demişti...onu şaşırtmak istiyorum...[/QUOTE]
Euuuzübillahimineşşeydanirraciyymmmmmmm....
İplisi nasıl ters gooşe ettim emme...:::
-
[QUOTE=Se_M;516162]Asti başganla yine tersiz. ben 92.050 den shorta ilave yapıyom o alttan longa..
bakalım Astilon mı kazanacak Semtrump mı ? :D[/QUOTE]
ABicim haber salıyorum 4-1 yana:D herkes "aa abi trump fed e faiz arttırmayacakmışi" "hemi de seçilmesi tr için daha iyi" "hemi de fettoreli iade edecekmiş" v.b. v.b. konuşmaya başlasınlar:Dççbu arada 92025 den de 1 posta vurdum..olduk 4 kaldıraç boğaaa..mmöööüüüüü
-
[QUOTE=Astatin;516165]ABicim haber salıyorum 4-1 yana:D herkes "aa abi trump fed e faiz arttırmayacakmışi" "hemi de seçilmesi tr için daha iyi" "hemi de fettoreli iade edecekmiş" v.b. v.b. konuşmaya başlasınlar:D[/QUOTE]
Ne olursa olsun...gözün fıçırtta olsun...
Limitte...
Kontenjan açıldıkça furacassss....
-
Domalt tramp başgan olmuş...basından...