-
baktırıom patroms..du bakalım ,ben de sanırım bı laptop alacam...oyle tab mab bana az gelıo..
ya da dur yannıs oldu soru şööle soriimm..
laptop un yaptıgı herseyı yapabılen,(fılm ,office appl..,matrix ekran takıbı,ınternet brows,storage,etc) bir tab var mıdır?..varsa neden almalıyım?..artısı nedir?..yok ööle çok melem bir artısı yoksa,tamamen performans öncelikli hangi makineyı almalıyım dizüstü için?
onlara da baktırıım hazır gelmışken buraya..
lakın o kadar annamam elektronıkten..
yardımcı olan arkadaslara şimdiden teşekkürler ederim..:))
-
[quote=Astatin;388892]yok onu biliyom da..abd ye gitmek filan pahalı... amma rusyya ya bakarsın iş seyahatimiz olur filan:o global fiyat taraması yapıyorum.. (bu arada japonyada fiyatı bizden pahalı:D..adamlarda kurumlar vergisi %40 mış..way**:D)[/quote]
Oradaki deprem ve tsunami Türkiye'de olsaydı, şimdi GSM operatörleri böyle ucuza konuşturmak için yarış yapmazdı.
Yaklaşık 12 yıl önce her ay 100 milyon lira Tcell faturası ödediğimi hatırlıyorum, ne manyakmışız be! Tabi kız davası falan fıstık:p
-
[quote=ATHLON;388894]baktırıom patroms..du bakalım ,ben de sanırım bı laptop alacam...oyle tab mab bana az gelıo..
ya da dur yannıs oldu soru şööle soriimm..
laptop un yaptıgı herseyı yapabılen,(fılm ,office appl..,matrix ekran takıbı,ınternet brows,storage,etc) bir tab var mıdır?..varsa neden almalıyım?..artısı nedir?..yok ööle çok melem bir artısı yoksa,tamamen performans öncelikli hangi makineyı almalıyım dizüstü için?
onlara da baktırıım hazır gelmışken buraya..
lakın o kadar annamam elektronıkten..
yardımcı olan arkadaslara şimdiden teşekkürler ederim..:))[/quote]
Patron, tablet alacaksan Galaxy Tab, İpad 2 falan tercih etmelisin. Yani birazcık pahalı. İpad2 güzel ama beleş program bulmak zor, Android bu yönden öne çıkıyor. İpad2 şarj açısından da iyi.
Dokunmatiği çok iyi olmalı alacağın tabletin. İpad yine burada da önde.
Dizüstü için tercihin i7 işlemcili, 8 gb rami olan, usb 3.0 destekli vs bir model olmalı. Oyun yazmamışsın zaten, oyun dersen laptop kesinlikle tavsiye edilmez.
Mesela bende 3 tane smart phone, 2 notebook, 1 de netbook var.
Dışarıya çıkarken çok lazım değilse laptop almıyorum yanıma, smart phone işimi görüyor.
Matriks kullanmak için iphone iyidir. Ona özel uygulaması var adamların.
Androidde maalesef veriler gecikmeli geliyor.
Danışmanlık ücretini astipata gönderirsin.lelele
-
[quote=padişah;388897]Patron, tablet alacaksan Galaxy Tab, İpad 2 falan tercih etmelisin. Yani birazcık pahalı. İpad2 güzel ama beleş program bulmak zor, Android bu yönden öne çıkıyor. İpad2 şarj açısından da iyi.
Dokunmatiği çok iyi olmalı alacağın tabletin. İpad yine burada da önde.
Dizüstü için tercihin i7 işlemcili, 8 gb rami olan, usb 3.0 destekli vs bir model olmalı. Oyun yazmamışsın zaten, oyun dersen laptop kesinlikle tavsiye edilmez.
Mesela bende 3 tane smart phone, 2 notebook, 1 de netbook var.
Dışarıya çıkarken çok lazım değilse laptop almıyorum yanıma, smart phone işimi görüyor.
Matriks kullanmak için iphone iyidir. Ona özel uygulaması var adamların.
Androidde maalesef veriler gecikmeli geliyor.
Danışmanlık ücretini astipata gönderirsin.lelele[/quote]
eywallah patroms..peki bu tablar da trading mum kun mudur?..yani sistem indik,teknık calısma yapılıp ,aynı zamanda da işlem gırebılıo mu?...
-
[quote=ATHLON;388898]eywallah patroms..peki bu tablar da trading mum kun mudur?..yani sistem indik,teknık calısma yapılıp ,aynı zamanda da işlem gırebılıo mu?...[/quote]
Bak patron, matriks mobile için ne yazmış?
[B]Neler var?[/B]
[LIST=1][*]Tüm menkul kıymetlere ait grafikler[*]İMKB hisse senedi ve Vadeli İşlemler ve Opsiyon Borsası için derinlik verileri[*]Aracı kurum dağılımları[*]İMKB`de işlem gören hisse senetlerinde alım-satım[*]İMKB Endeksleri[*]Serbest Piyasa Döviz Kurları[*]Önemli döviz bürolarının, bankaların, Merkez Bankasının Döviz Kurları[*]Yabancı Ülke Borsa Endeksleri[*]Pariteler / Değerli Metaller / Ana Metaller / Mal Fiyatları[*]Yabancı Ülke Bono Faiz Oranları[*]LIBOR, EURIBOR, TR-LIBOR Faiz Oranları[*]Ekonomi ile ilgili tüm haberler[/LIST]İndik mindik yok sanırım, yine de teyit etmek gerekir.
İşlem yapılabiliyor. AL SAT mümkün yani.
-
evet ben de şimdi IT ciye sordum taa buralardan..cık..demek ki bana laptop lazım ıllakı..:)..çok savolasın..
-
[quote=ATHLON;388901]evet ben de şimdi IT ciye sordum taa buralardan..cık..demek ki bana laptop lazım ıllakı..:)..çok savolasın..[/quote]
astipata müracaat et, hesap numarasını yollayıversin:::
-
Bence 10 gün içersinde 74000-74500 görecek...tamamen duygusal..
-
padipat,
ipad2 deki matriks ranmıyor mu veya samsung galaxy tab de?
-
ula feci dökesim war..du bakalım..
-
yaw sanıyorum verecekler ayarı
-