[quote=selçuklu;324895]mondiyo graşka[/quote]
urrrrrrr....
5 long & live golden extended
Printable View
[quote=selçuklu;324895]mondiyo graşka[/quote]
urrrrrrr....
5 long & live golden extended
istopşayne dubleşayne şortşayne
[quote=Astatin;324894]ÇOK derin acılar içindeyim sayın patronlar.... Bir klasik Asti hikayesi size; aşağıda üst üste oynandığım iki kolon süper lotocuğum var..biri E diğeri F kolonları... kırmızı ile işaretli sayılar dün yapılan çekilişte çıkan sayılar..10.7 trilyon...devretti....:o:o:oingaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
akşama guponu da scan edip yapıştıracimmm
[COLOR=red]6-[/COLOR]14-24-[COLOR=red]35-40-41[/COLOR]
7-17-[COLOR=red]23-36[/COLOR]-49-52[/quote]
bunu öne alalım..üühühühühühühühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
:o:o:o:o
[quote=Astatin;324894]ÇOK derin acılar içindeyim sayın patronlar.... Bir klasik Asti hikayesi size; aşağıda üst üste oynandığım iki kolon süper lotocuğum var..biri E diğeri F kolonları... kırmızı ile işaretli sayılar dün yapılan çekilişte çıkan sayılar..10.7 trilyon...devretti....:o:o:oingaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Astatin kaç kolon oynadın?
[quote=men;324906]Astatin kaç kolon oynadın?[/quote]
18 kolon:o:o:o:o:o:o...diğer kuponların birinde de 1 tane 3 var...üwww
bi gün tutturcan sen ama ne zaman hadi bakalım bence bunun içinde bi sistem oluştur astipatron yakışır :..::..::..:
asti aferin lem hem sistem konusunda hem loto konusunda iyisin :..::..::..:
olacak olacak ha gayret.ama bu devreden tutarı mümkünse ben kazanayım sen bir sonraki hafta tuttur olur mu? :p:p:p
[quote=TÜRKOĞLU;324919]asti aferin lem hem sistem konusunda hem loto konusunda iyisin :..::..::..:
olacak olacak ha gayret.ama bu devreden tutarı mümkünse ben kazanayım sen bir sonraki hafta tuttur olur mu? :p:p:p[/quote]
sistemin de, lotonun da **..:D:D:D
çıkmıyor arkdaş ya..bu kadar mı direkten dönülür..üühühühühüh
[quote=Astatin;324922]sistemin de, lotonun da **..:D:D:D
çıkmıyor arkdaş ya..bu kadar mı direkten dönülür..üühühühühüh[/quote]
sistemin olabilir evet ama lotonun olmaz :..::..::..:
çıkmaz ya.yani böyle diyoruz ama birilerine çıkıyor işte.onlara nasıl çıkıyorsa sanada çıkabilir ama çıkmıyor işte.ben çok nadir oynuyorum ancak böyle iyi bir para devrederse 2-3 kolon oynarım.çıkacağından değil ama işte maksat oynasam acaba bana çıkar mıydı sorusunu beyinden silmek.:..:
dünkü çekilişe oynamadım mesela.bu hafta yazarız bir kupon :D:D:D
asti , sana cıkarsa anlatacak hikayen var mı? sen demiştin o kısmı cözmeden olmaz :)
[quote=eloy;324931]asti , sana cıkarsa anlatacak hikayen var mı? sen demiştin o kısmı cözmeden olmaz :)[/quote]
evet deloyloy,
büyük ikramiye çıkanların hep sağlam bir hikayesi var...:D bende de vardı hikaye...normalde 9 da bitmesi gereken toplantı 7 de bitti bir nedenle aşam..sonra çok trafik var, arabayı boşverin hadi metroya yürüyek dedi arkadaş..yürürken loto bayi gördüm..gittim..hızla iki kupon doldurdum..bir de makinaya oynattım.....hımmmm.. şimdi bakıyorumda hikaye çok sıradan..6 yı hak edecek kadar sağlam değil...anca 4 edermiş:D:D:D:(:(:(üüüüüüüüü
[quote=Astatin;324947]evet deloyloy,
büyük ikramiye çıkanların hep sağlam bir hikayesi var...:D bende de vardı hikaye...normalde 9 da bitmesi gereken toplantı 7 de bitti bir nedenle aşam..sonra çok trafik var, arabayı boşverin hadi metroya yürüyek dedi arkadaş..yürürken loto bayi gördüm..gittim..hızla iki kupon doldurdum..bir de makinaya oynattım.....hımmmm.. şimdi bakıyorumda hikaye çok sıradan..6 yı hak edecek kadar sağlam değil...anca 4 edermiş:D:D:D:(:(:(üüüüüüüüü[/quote]
4 bile iyi cıkmıs bu hikayeye, en azından bi kuş pislemesi filan bile yok işin içinde.::::::