-
[quote=AMON RA;249619]5dk grafikte 375 in altında kalmadığı heran her dakika kıllanma katsayım NA ARİTMETİK YANİ GEOMETRİK olarak artıyor! Vermezlerse kapanırım.[/quote]
AMAN RA kardeş,
Nedendir bilmiyorum,bu vadenin 64675 bir daha görmeden hayata veda etmesi imkansızmış kimin bir hisse kapıldım....
Geçen yazdım bunu,yazar yazmaz aldılar götürdüler...70975 e kadar daha yazmak istemiyordum ama ne yapayım elimde değil öyle geliyor içimden...:cool:
-
[QUOTE=EMEKDAR;249621]AMAN RA kardeş,
Nedendir bilmiyorum,bu vadenin 64675 bir daha görmeden hayata veda etmesi imkansızmış kimin bir hisse kapıldım....
Geçen yazdım bunu,yazar yazmaz aldılar götürdüler...70975 e kadar daha yazmak istemiyordum ama ne yapayım elimde değil öyle geliyor içimden...:cool:[/QUOTE]
SANA SEVİYOM pos BIYIH! +.
-
klasik aşırı şort iştahına, aç karnına sigara sendromu..ü[url]www..stilll[/url] şort still got the blues..üww
-
noluyor yav anlayan beri gelsin... namıssızlar oglen arası ceviriyolar gene biseyler...
-
yyLD..temel sağlam...
destek kuvvetli...
burdan ivmelensin 4.000 puanı var..
-
[quote=abka;249641]yyLD..temel sağlam...
destek kuvvetli...
burdan ivmelensin 4.000 puanı var..[/quote]
sistemlimi:::
-
[QUOTE=Astatin;249645]sistemlimi:::[/QUOTE]
sistem al da...68175 den..belkide takılmıştır..
aaaaaaaaaaama bırak sistemi okkalı taban oldu..anca gaple kırılır..:::
-
CMF ve MFI farklı şeyler demeye başladı yine..Çok pis hareket olacak..üwwww
[IMG]http://i46.tinypic.com/8xr22v.png[/IMG]
-
850 seanslık direnc...ordan yukarıda 682xxx e kadder boş..üw de üw
-
kenim..bana 1-14 arasında 7 dene sayı söyle..6 dene de ben söylicem.üwww
-
güçlendik..ccı da artı oldu...
voltran olsun..
-
850 den kalan 1/4 nakiti de şort..oldukmu ful şort... APKE yi düelloya davet ediyorum..üww..yannız sistem al verirse kaaçrım düellodan..üwww