67550 1/4 şortlara aynı miktar 68225 den ekleme yaptım..sistem hala satta...ü[url]www.kenim[/url]
Printable View
67550 1/4 şortlara aynı miktar 68225 den ekleme yaptım..sistem hala satta...ü[url]www.kenim[/url]
[QUOTE=Astatin;249438]67550 1/4 şortlara aynı miktar 68225 den ekleme yaptım..sistem hala satta...ü[url]www.kenim[/url][/QUOTE]
patron fake hareketler gibi geldi bana :) hadi hayırlısı .. hazır sistemler iplemiyoken bu hareketi short mu artırsam diye dusunmeden edemıyorum :)
atese baktım hala sıcak fazla uzage gidemezler gibi :P tabi avcı sistem ne derse o .. hayırlısı...
kısa ise poz...67100 un altına verene kadar poz arttırılmamalı...
al işte apsd -2800 den - 800 e kadar geriledi.. e şimdi bu mal itelemek degilde nedir ? sistemler kısmen olana bitene goz yumuyorsa bizim algılamadıgımız seylerı algılayabildiklerinden olsa gerek... tabi kesin konusmamak lazım sistemin kurma kolu da bozulmus olabilir .dng.dng.dng.dng
[QUOTE=Astatin;249438]67550 1/4 şortlara aynı miktar 68225 den ekleme yaptım..sistem hala satta...ü[url]www.kenim[/url][/QUOTE]
patron dunku buyuk basış barında sıstemlerın hepsı sat verdı herhalde.. oncesınde sat veren sıstem varsa tebrık etmek lazım.. ahanda sistem haklı çıktı al vermeyerek.. piuvvvv
[quote=Kennym;249445]patron dunku buyuk basış barında sıstemlerın hepsı sat verdı herhalde.. [COLOR=red]oncesınde sat veren sıstem varsa[/COLOR] tebrık etmek lazım.. ahanda sistem haklı çıktı al vermeyerek.. piuvvvv[/quote]
o bar öncesinde sat veren sistem elbette var(dır). ama o sistem fast bir sistemdir ve başka zamanlarda da zararlı bir sürü erken sinyal vermiş olması muhtemeldir..önemli olan overall performans
100 den uzun...
[quote=ATHLON;249454]100 den uzun...[/quote]
pis adam.dng şunun kulaklara bak:D:D
[QUOTE=Kennym;249445]patron dunku buyuk basış barında sıstemlerın hepsı sat verdı herhalde.. oncesınde sat veren sıstem varsa tebrık etmek lazım.. ahanda sistem haklı çıktı al vermeyerek.. piuvvvv[/QUOTE]
Dün sistem 67800 den o dediğiniz zaman sat vermişti sonra 15,30 da 67725 tekrar al verdi al devam ediyor.
Yeşil yapraklı bankaaki UBS nin alışları bu gün önemli söylentiye göre arap parası geliyor onunla alım yapıyorlarmış
[quote=Astatin;249459]pis adam.dng şunun kulaklara bak:D:D[/quote]
bakışlarımdaki vakurluğa vuruluyor bayanlar aslında:)
200 pasiflerimde gitti...3/4 kısa oldum..üwwwww..kenim