geceye sistemli kısa
Printable View
geceye sistemli kısa
Oy verelim..
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5534[/URL]
Geceye mecburi uzun sistem alda kapadı
Cümleten iyi akşamlar
[QUOTE=EMEKDAR;249274]selçuklum cengaverim,
Ayran içtik ayrı düştük olmuyor böyle..:confused:
Bak Tom sapla uğraşıyor,bir türlü tutamıyor sapı,ver şuna sapı tutsun...:)))[/QUOTE]
abi .. yuvarlak çöte kastı biraz kapanışta ama tom emmi .. düşecek bence tahmniim ... karacumali bozayı abiyede dedim .. abi bgün kara salı olacak gibi bence dedim .. .:D:D:D
[QUOTE=jelibon;249043]Future 1158 den sert satış yedi.
Destekler (1041-1044.5)-1032-1018
Dirençler 1058-1065-1072
Dünün yükseği 1072 geçilmeden orta vade olumluya dönmez.
Bugünün Amerikan seansının dibinden piyasaya %2-3 yükseliş gelebilir 2-3 gün için.
Ama önce diplesin.
Sonuç senaryo 10000 in geçilememesi 9800 ün kırılacağı ve 9500 in görüleceği şekildedir.
Nasd** 2200 pivot. Altında 2100.
Jelibon.[/QUOTE]
1158 geçilemedi, tepeler alçalmaya devam ediyor.
1041-1044 görüldü.
Bakacağız tutacakmı.
Bakın burada 1050 diye birşey hiçbir zaman yazılmadı.
Jelibon.
yarın gün içi 68.750 üzeri [B]ve [/B]gün sonu 68.250 üzeri olursa uzuna geçmeyi düşünüyorum.
aksi halde kısa devam ederim.
herkese iyi akşamlar...
Tarih yorumunuda yapalım. Tarih yanılmaz, yorumum yanılır.
24-7 haz. görüldüğü gibi 1220 den gelen düşüşe tepki veren tarih olmuştur. Ve aynı zamanda beklendiği gibi çalkantı.
25 i dip, 5 mi 6 mı ne tepe oldu sanırım.
Şimdilik görünen 1 Temmuzda bugünden aşağıda olacağız.
Not: Bugünün dow dibinden 2-3 günlük % 2,3 yükseliş gelebilir. Tepki yükselişi. Hedefi 1065-1072 olacaktır.
Jelibon.
[quote=GATE;248856]Yukarı mesajımın duzeltılmıs halı asagıdadır....
Merhabalar;
53.300 sevıyesının KIRILMAMASI dolayısı ıle yazdıgım uzere 69.100 sevıyesınden actıgım KISA pozısyonları 67.600 den kapattım.
55.800 sevıyesıne yaklastıkca KISA pozısyon kollayacagım. Stop noktam vadelıde 70.200 sevıyesının yukarı gecılmesı olacak...
Herkese bol kazanclar dılerım.[/quote]
Geceye FLAT devam...
Ancak yarında 53.300 sevıyelerı kırılamaz ıse 54.800 hedeflı UZUN pozısyon almayı dusunuyorum. 53.300 noktasını STOP noktası olarak kullanacagım.
Unutmayınkı pozısyonsuzluk en ıyı pozısyonlardan bırıdır. Esnek hareket etmenızı ve hovarda olmamanızı saglar. Yazdıgım ılk gunden berı rakamlara baklıldıgında kı sadece bu vadede 10-12,000 puan cıvarı KARDA olmak; elımızdekını hovarda kullanabılecegımız anlamına gelmıyor...
Genelde kendı adıma vadelıde yaptıgım kazancları; UZUN vadelı dusunebılecegım; (6 aylık bılancosunu olumlu bekledıgım) kagıtları alıp kenara atmakla degerlendırıyorum... Su an ıcın surprız yapabılecegını dusundugum kagıtlar ıse (EDIP ve ASUZU).
Herkese bol kazanclar dılerım...
.
Ama para hırsı gözlere öyle bir sürme çekebilir ki !
Gelelim Anadoluya… Burdaki olay dahada farklı. USA desteği ile yola çıkan… 1923 kuruluş felsefesine zıd bir fundamentalist iktidarın figüranlığı ile sürüyor… Altın yumurtlayan tüm kurumların satıldığı .. Satılacak mal varlığı olarak sadece ‘tabii kaynakların’ kaldığı bir ülke…
Üretim yok .. İstihdam yok .. Cari açık cumhuriyet tarihi şampiyonu… İşsizlik babalar gibi… ama ite kaka dizginlenen bir Döviz…. Şisir babam şisir Borsa… üfle gazla… ver malayı .. Vur harcı .. Şisir … vede bindir…
Durumun bu raddede olduğu bir ortamda, Törkiş Borsa alengilli adı ile İMKB, dip yapmalıdır. Köküne dek hemde !
İMKB: 23.500 edere sahiptir. Konjontürel olarakta ederi 0.70 CENTTİR.dng.dng.kom:dü::dü:
[QUOTE=kayahan;249354]Ama para hırsı gözlere öyle bir sürme çekebilir ki !
Gelelim Anadoluya… Burdaki olay dahada farklı. USA desteği ile yola çıkan… 1923 kuruluş felsefesine zıd bir fundamentalist iktidarın figüranlığı ile sürüyor… Altın yumurtlayan tüm kurumların satıldığı .. Satılacak mal varlığı olarak sadece ‘tabii kaynakların’ kaldığı bir ülke…
Üretim yok .. İstihdam yok .. Cari açık cumhuriyet tarihi şampiyonu… İşsizlik babalar gibi… ama ite kaka dizginlenen bir Döviz…. Şisir babam şisir Borsa… üfle gazla… ver malayı .. Vur harcı .. Şisir … vede bindir…
Durumun bu raddede olduğu bir ortamda, Törkiş Borsa alengilli adı ile İMKB, dip yapmalıdır. Köküne dek hemde !
İMKB: 23.500 edere sahiptir. Konjontürel olarakta ederi 0.70 CENTTİR.dng.dng.kom:dü::dü:[/QUOTE]
yurtdışı çökse, geberse 0 olsa, sen ağlasanda imkb de yeni dip yok.
boğa piyasa devam.
jelibon.
Böylece 3. üncü kere aynı yer destek oluyor, flash crash günü, sonrası ve bugün.
Buradan 1068-1075 e gitmeli.
Jelibon.
[quote=kayahan;249354]Ama para hırsı gözlere öyle bir sürme çekebilir ki !
İMKB: 23.500 edere sahiptir. Konjontürel olarakta ederi 0.70 CENTTİR.dng.dng.kom:dü::dü:[/quote]
Merak ediyorum,birbirlerine soruyorlarmıdır,bu işin sonu nolcek diye...
Soruyollarsa nasıl bir cevap veriyollardır...:)