-
[quote=seagate;289437]abi bi dünya ülke var bizden başka ülke yokmu ühühühüüh gitsin oraları yükseltsin ühühühüh
almanya tepeden %30 aşşada gitsin orda alsın ne istiyi bizden
gitsin japonyayı alsın 3 de 1 fiyatına ühühühühü[/quote]
gelecekte tüm dünya türklerin olcakmış ya ::: onu satın alıyorlar galiba :..: :..: :..:
-
şortculaaarrrrr şortcullaaarrr şimdi gözümde canlandılarrrr....ehehehe..ne güzel fırsat vermiş abi sabah niye kavırma yapmadınız şortları ehuehuhe..ssistemlerimize uyalım..sistem alda..aha o ne..15 dk da takoz mu var..acaba şortlasammı...heheheheheh...şaka lem laka..flat..fit flat..
-
Bunun düşmeye niyeti var ama hala çok güçlü şuan 80050 olması lazım 80150 de
yani bu bizi biraz daha hırpalayacak.
-
[quote=kitaro;289495]bu nedemek şimdi yaaaa.
bazen acele etmek kazandırır bazen acele etmemek kazandırır. çok bilmişlik yapacağına buraya aldığın ve sattığın zaman yazda insanlara tarzın konusunda bi faydan olsun.[/quote]
Bir oranlamaya vurulursa acele etmeden yapılan işlemlerin kar oranı daha fazladır.Yazımdaki amaç şuydu bir çok kişi zirveyi görmeden, en ufak bir dönüş sinyali almadan kısa pozisyon açtı..demek istediğim sabırlı hareket edilmesiydi..çok bilmişlik kelimesi uygunsuz oldu..pala diye bir kişiye inanan hatta forumlardan pozisyonlar hakkında bilgi aldığını düşünen biriylede tartışmaya girmem sn.kitaro
-
[quote=oguzhan;289506]Bunun düşmeye niyeti var ama hala çok güçlü şuan 80050 olması lazım 80150 de
yani bu bizi biraz daha hırpalayacak.[/quote]
öyle deme abi fedexin gelirleri artmış onun için yükseleceğiz daha pehhhh .uyk
-
[quote=unlimitted;289475]€/JPY 112,056 kısa.
yükselişine müdahale ettim :::[/quote]
112,034 cover.
kötü trade oldu. bir sonraki zirveye inşallah. :)
-
tahvil 8.12 döviz sepeti değer kazanıyor
-
şortta olan arkadaşlarımız dua etsin de dax düşmesin..dax düşerse bizimki rekor yeniler..eheuheue.. pala poz ayarlıyor...
Bu arada not: BEN DE PALA diye bir kişinin olduğuna inanmıyorum..Piyasada çok sayıda küçük el-para ve az sayıda büyük el-para var...Çoğunluk "asimetrik enformasyon", "kitle psikoljisi" v.b. nednlerle genelde yenilen taarf oluyor...PALA dediğimiz o büyük ellerdir..Aralarında manipülatörler de var elbet ama piyasayı tamamen yekvucut olarak onların yönlendirdiğine ben inanmıyorum..Yani abartarak söylersek sermaye "kendi için şey" dir, "kendinde şey değildir"...ehueheu..cerfin nerde yawwww...
-
[quote=perfectt;289508]Bir oranlamaya vurulursa [B]acele etmeden yapılan işlemlerin[/B] kar oranı daha fazladır.Yazımdaki amaç şuydu bir çok kişi zirveyi görmeden, en ufak bir dönüş sinyali almadan kısa pozisyon açtı..demek istediğim [B]sabırlı hareket [/B]edilmesiydi..çok bilmişlik kelimesi uygunsuz oldu..pala diye bir kişiye inanan hatta forumlardan pozisyonlar hakkında bilgi aldığını düşünen biriylede tartışmaya girmem sn.kitaro[/quote]
arkadaşım çok yuvarlak konuşuyosun ben yuvarlak cümleleri sevmem net olacaksın. şimdi bana göre pozisyonda bazen 2 gün beklemen acele etmek demektir bazen 2 hafta beklemen acele etmen demektir bazen 2 saat beklemen acele etmen demektir. bazen 2 dakika beklemen acele etmek demektir.
trade ettiğin zaman dilimine ve zaman aralığına göre değişir.. aynı şey sabırlı olmak konusundada geçerlidir. pala konusunu tartışmak bile istemiyorum sen kendini silkeleyen güce piyasa dersin ben pala derim sonucu değiştiren bişey varmı.
şemsiye ha palayla açılmamış ha piyasayla.
boş şeyler bunlar o yüzden sen böle yuvarlak kelimelerle akıl vereceğine duhülün benden eski ama paylaşım sıfır. pozisyonlarını stoplarını yazda millet faydalansın senden
-
usdtl de 2 li dip olabilirmi eğer olursa borsa da beklenen düşüş gelebilir.yok eğer 1,48 altında 3 gün kalırsa yandı usdtl 1 lere yolculuk başlatır
-
[QUOTE=Astatin;289499]şortculaaarrrrr şortcullaaarrr şimdi gözümde canlandılarrrr....ehehehe..ne güzel fırsat vermiş abi sabah niye kavırma yapmadınız şortları ehuehuhe..ssistemlerimize uyalım..sistem alda..aha o ne..15 dk da takoz mu var..acaba şortlasammı...heheheheheh...şaka lem laka..flat..fit flat..[/QUOTE]
Patron sabah kavırma yaptık az daha geri alacaktı kaçtım gene çok az sorladım hayırlısı bakalım.
-
ne kadan sıkıcı yaw zero işlem hep see yaw