-
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Günaydın, [/B][/SIZE][/FONT][B]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U] 8 Haziran Salı [COLOR=blue]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/SIZE][/FONT][U]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/SIZE][/FONT][/U][/B]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [U] GER Dış Ticaret Dengesi (Nis) 9:00 €15,0Mlyr €17,2Mlyr Yüksek [/U][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] GER Cari İşlemler Dengesi (Nis) 9:00 €12,4Mlyr €18,0Mlyr Düşük [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] GER İthalat (a/a) (Nis) 9:00 -%3,5 %11,0 Düşük [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] GER İhracat (a/a) (Nis) 9:00 -%3,0 %10,7 Düşük [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [U]GER Sanayi Üretimi (y/y) (Nis) 13:00 %12,4 %8,6 Yüksek [/U][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B] USD NFIB Küçük İşletme Beklenti Anketi (May) 14:30 90.6 Yüksek [/B][/SIZE][/FONT][B]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]USD Fed-Elizabeth Duke'un Konuşması (Hollywood, Florida) 15:25 Düşük [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Fed-Charles Evans'ın Konuşması (Chicago, Illinois) 16:10 Düşük [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD IBD/TIPP Ekonomik İyimserlik Endeksi (Haz) 17:00 48.7 Düşük [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD API ABD Ham Petrol Stokları (Haz) 23:30 -1418K Düşük [/FONT][/SIZE][/B]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U][COLOR=Blue]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=red]Nisan ayı Sanayi Üretimi (10:00) [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]TCMB Haziran ayı 1. beklenti anketi (16:30)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B] Bol Kazançlar..[/B][/SIZE][/FONT]
-
Herkese günaydın ve bol kazançlar...
-
FDJ Bulprocekşın live...üww
[IMG]http://i47.tinypic.com/34gxd39.png[/IMG]
-
cümleten günaydın bol kazançlar ..
-
Günün avatar modasında eskiden esintiler var ve nostalji hakim...oğa göre..rüküş rüküş avatarlar kullanmayın..modayı takip edin....bu arada, ralieynseync
-
astatin sistem bu boru deel :D ahahah if+(artı açılışta geçerlidir )
-
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
-
ahahaha artı açıldı valla yaa :D sistem bu boru deel teprik ederim :P plaket diğer günlerde konutta takdim edilecektir :) lütfen çoluk çocukları davete getirmeyiniz :P
-
Ahada VOB 15 dk, ping pong proceksiyon live..ehuheuhu..PAtron genişleyen üçgeni şeklen çağrıştırıyo dimi..eheuheue
[IMG]http://i48.tinypic.com/34hjlp5.png[/IMG]
-
[quote=Astatin;248919]Ahada VOB 15 dk, ping pong proceksiyon live..ehuheuhu..PAtron genişleyen üçgeni şeklen çağrıştırıyo dimi..eheuheue
[/quote]
bence yangın merdiveni formasyonu olmuş bu patron... :)
-
[quote=Astatin;248919]Ahada VOB 15 dk, ping pong proceksiyon live..ehuheuhu..PAtron genişleyen üçgeni şeklen çağrıştırıyo dimi..eheuheue
[IMG]http://i48.tinypic.com/34hjlp5.png[/IMG][/quote]
patron ben il bakışta perspektifsel olarak aşağıdan yukarıya yükselen bir baz istasyonu gördüm..ne işse..
gunaydın bu arada herkese...:)
-
[quote=halojen;248927]bence yangın merdiveni formasyonu olmuş bu patron... :)[/quote]
[quote=ATHLON;248928]patron ben il bakışta perspektifsel olarak aşağıdan yukarıya yükselen bir baz istasyonu gördüm..ne işse..
gunaydın bu arada herkese...:)[/quote]
himmmm...siz böyle deyince bir daha baktım...bence bu daah çok genişleyen "boru" ya benziyor..:..::..::..::..: boru bu boru deeelll:p:p
belki teleskopta olabilir