-
FLAŞ HABER, .................................
Dün bu saatlerde EURUSD de şortlayan "strobaba" nickli yatırımcının bir gecede 2 milyon dolar kaldırdığı konuşuluyor. Diğer yandan, kaldırdığı paranın %10 unu Aste nikli forumdaşına aktardığı ancak bu aktarımm sonucu oluşan veraset ve intikal vergisinin kime ait olacağı konusunda tarafların anlaşmazlığa düştüğü, Aste'nin, Strobaba'ya, sistemini açıklarım ha diyerek şantaj yapmak üzere, Strobaba rezidansa intikal edeceği konuşuluyor. Ancak Aste'nin spotta taşıdığı hissenin şovuna devam etmesi durumunda, vergi konusunu kapatabileceği vergiyi üstlenebileceği söyleniyor.
-
Günaydın Kolay Gelsin Hayırlı Cumalar
-
Short devam short:)
Papazı ise 1,3250 aşağı kırıldığında buraya yazmıştım göçüyor parçalıyorlar diye:)
Ahanda geldi 1,2969 u aşağı kırdı:), devamını bekliyorum ve 1,28 lere eynen kayarak iner bu papaz.
Vobda short olmam ise papaza bağlı deil tamamen palanın oyununa bağlı:)
Vobda ikinci seans düşüş devam edebilir.
-
[QUOTE=Astatin;323165]FLAŞ HABER, .................................
Dün bu saatlerde EURUSD de şortlayan "strobaba" nickli yatırımcının bir gecede 2 milyon dolar kaldırdığı konuşuluyor. Diğer yandan, kaldırdığı paranın %10 unu Aste nikli forumdaşına aktardığı ancak bu aktarımm sonucu oluşan veraset ve intikal vergisinin kime ait olacağı konusunda tarafların anlaşmazlığa düştüğü, Aste'nin, Strobaba'ya, sistemini açıklarım ha diyerek şantaj yapmak üzere, Strobaba rezidansa intikal edeceği konuşuluyor. Ancak Aste'nin spotta taşıdığı hissenin şovuna devam etmesi durumunda, vergi konusunu kapatabileceği vergiyi üstlenebileceği söyleniyor.[/QUOTE]
dünyadaki forexciler kızgın .....heryerde strobabayı arıyorlar ... en son strobaba eli beyzbol sopalı bir korumayla görünmüş ..... :D:D:D:D
-
strobaba .... servetini mondiyo tekniği sayesinde elde ettiğini açıklamış ..
-
VOB'da ve EURUSD'de dün açılan short'lar flattt... Öğleden sonra kritik toplantı çıktı, tarımdışı istihdam saatinde takip edemeyeceğim, en iyis flattt... üvvv.. Halbuki FMOC ile birlikte en sevdiğim iki haberden biriydi... Şu iş hayatı yüzünden piyasalarda kaçırdığım fırsatın haddi hesabı yok ama garantici adamım bırakamıyorum maalı işi ne yapayım... ::: :p
-
Şubat vade destekler
85100
84475
84200
83600
-
Uffff ufff
Çok sıkıcı bi gün.
Tarımdışı istihdam verisi yüzündenmi böyle acaba?
Keşke bugün piyasaya bakmasaydımda, gezip dolaşsaydım, artk yarına:)
-
APSD pozitif arttı:)
Bişeyler olacağına işaret bence:)
-
Fark olayıda enteresan oldu
Palanın son icadı
Yani her zaman yeni bi numarayla karşılaşmazsak olmaz zaten aq
-
Hohohohhhooo
papaz kimde?
papaz zor durumda:)
-
Memu, kaya, stro, sell. Biriniz izocam da ve vob da fiyat yazsin daaa. damagimiz kurudu fiyatsizliktan