-
saat 11 54...
endeks avrupanın geri dönmesini bekliyor....
51 600 de hacim...896....
ana kaartlar....tepkisel üst maliyette bekliyorlar...misal garan 6.0 da....bu üst maliyettir...bunun üstünde mal var....usaglara verdi indiler...digerleride tam o sınırda...
bu nedenle malı kapayıp short olduk....tutmuyabilirde....önemli degil bu....önemli olan strateji...BU ÜST MALİYETLERİN KOLAY KOLAY DÖKÜLMEDEN ALINAMIYACAGI STRATEJİSİ....
-
PAZER...
bi graf koy...yorumla gülüm...elin musaitse....
-
[quote=jani;208733]saat 11 54...
endeks avrupanın geri dönmesini bekliyor....
51 600 de hacim...896....
ana kaartlar....tepkisel üst maliyette bekliyorlar...misal garan 6.0 da....bu üst maliyettir...bunun üstünde mal var....usaglara verdi indiler...digerleride tam o sınırda...
bu nedenle malı kapayıp short olduk....tutmuyabilirde....önemli degil bu....önemli olan strateji...BU ÜST MALİYETLERİN KOLAY KOLAY DÖKÜLMEDEN ALINAMIYACAGI STRATEJİSİ....[/quote]
garanda bu denge şöyle....
6.0 ila 6.80 üst maliyetler....
5.20 ila 6.0 alt maliyetler....
bu dalgada 5.50 ye indi....üstüne gelen malı...ki geldi...şimdi geri pompalıyacak....nerede pompalıyacak bu önemli...şu an yüzde 9 çıkmış halde dibinden....
-
benim simulasyon...5.80 ortalama ile pompalayacak diyor...
-
-
böyle
[URL=http://www.ressim.net][IMG]http://www.ressim.net/out.php/i571143_15dk.png[/IMG][/URL]
bu diyor ki
51 000 üstünde tutunuyorum......
sıkışdı sabahtan saatliklerdeki şişme satış beklentisine sebep olmuşdu.......
emme salmadılar
bir nomera var bunnar düşmeyecek kanımca........
.
-
tüm kaartlarda aynı durum var....AMİRAL HARİÇ...BUNAK HALA ÜST MALİYETTE VE ZİRVEDE....
-
EGER HEDEF İKİLİ DİPSE Kİ MÜMKÜN....58 500 yani bu kez...
vob da....sık sık sert geri dönüşler yapmalı....bunu longcuları malda tutmak için yapmalı....
BİRDEN VE ANİDEN 1000 PUAN İNERSE....HEMEN POZ KAPIYACAGIM....
bu...hedefin 65 000 oldugunun işaretidir...ve long olacagım....
-
63 050 de....üstü 63 400 de...altı 62 775 de....
eger gidip 62 775 i asagı kırarsa....hızla dönüp gelip 63 400 ü yukarı kırmalı....
bu malda tutunmayı saglayarak....ANİ DARBEYİ ÖLÜMCÜLÜ SAKLIYACAKTIR....
-
İKİNCİ PARTİ SHORTU....BU DÖNÜP 63 400 U YUKARI KIRDIGINDA....
tepesine gömmezsem namerdim....63 850 de...1000 puan üstten....
-
bunları spot kapalıyken yapmalı...avrupaya parelel....
-
Geberiyi kuzum..hemde sarı kafalar toplarken....gözü toprakta bunun....