-
[quote=jani;168870]vawwwwwww....ilk mesajı hemide....dehsetsin lem sen...aynı düşünüyoruz....
baaaa bak....devamlı yaz....yoksa vetan haini ilan ederim seni....ha ha ha[/quote]
bahardaki yükselişte kuzu ve saz arkadaşlarıyla ters köşeye yatınca çok kan kaybettim..ama kızamıyorum gene sana...kafan saglam yolun aaçık olur inşallah...
-
müco99...
o kazıgı agamdan katlarıyla çıkarttım...geriye topigi oku görürsün....
-
[quote=Kutsal Hazine Avcısı;168875]ağa yukarı gitmek istiyor ama konjünktür (abd ve dax) biraz ters kaldı. ne edecek acaba?[/quote]
illa konjünktüre uycam derse 57,100 e inebilir.
-
vop buralarda bıraz daha takılırsa begenmem inerim corttan .... inmesı lazım en azından 574xx yeresıne hemen
-
[quote=jani;168870]vawwwwwww....ilk mesajı hemide....dehsetsin lem sen...aynı düşünüyoruz....
baaaa bak....devamlı yaz....yoksa vetan haini ilan ederim seni....ha ha ha[/quote]
[quote=jani;168877]müco99...
o kazıgı agamdan katlarıyla çıkarttım...geriye topigi oku görürsün....[/quote]
ekonomist değilim öğretmenim..boş kalınca oynuyorum..anında yazmaya devam edersen bizde bundan sonra çıkarırız inşallah kazığı...kazıkla dolaşmak zoruma gidiyoo yaw
-
ağa konjünktüre karşı çok emek sarfetti. bunun ardı sert hareket olur sanıyorum. belki yarın belki bugün.
-
muco...
sen APS degişimleri ve bununla ilgili görüşleri hergün yaz....
-
tüm dünya kırmızı....bizi yukarı basıyor adam....testere işte...o yüzden bulaşmıyorum...
-
57875 ıkıncı cortları yaptım..... bunnarı seans sonuna 574xx -570xx arasından kapaycam dıye aldım ::: ah ulen namıssız efiksçi napıyon yuaw ::: bundan sonraki eylemim ya kar realize olcak yada stop ::: eşheduenne ............. :::
-
58 doğru yukarı gidersse günü flat kapayayım aşağı giderse long gireyim geceye gibi bir düşüncem var. bugün konjünktüre hiç güvenim yok. ama ağa ne derse o oluyor
miktarlarım küçük ağa testerenin ucunu bileğlemiş keskin o bakımdan :)
-
850 long , yaptık bişii du bakalım...
-
[B][COLOR="Red"]GUZUM[/COLOR][/B] bunnar grafı eyleme dokmuyorlar hayırdır ınsallah sıncı 574xx-570xx arasında olması leazımdı namıssız vobun ::: emme olmadı