systems
5 dakk long sinyal
15 dakk long sinyal
gun short sinyal
Printable View
systems
5 dakk long sinyal
15 dakk long sinyal
gun short sinyal
[quote=sazan;90967]Kontrat başına 130 liralık karı 10 liraya düşürerek flat'e kaydık. (Bir kere daha helal olsun)
Bol kazançlar.[/quote]
ben ustune bi de zarar yazıyom
bu piyasa buraya kadar nasıl geliş anlamadım
[quote=sazan;90967]Kontrat başına 130 liralık karı 10 liraya düşürerek flat'e kaydık. (Bir kere daha helal olsun)
Bol kazançlar.[/quote]
100 den 5 e düştü benimkide..Ama işin enteresanı benimki eksiyede geçebilir...:..: Ben helal olsundan daha farklı şeyler demek isterim ama..
don gömlek şort
Elimde HER 30,000 altında alınmış bol miktarda uzunla bekliyorum arkadaşlar. Insafsızca vurmayın.. Bizide düşünün :(.. PY kankamız.. 30,600 çok onemli .. ustunde kaldıkca Uzarız, altına kayarsak 30,200 kadar gideriz..sağlam destek 30,200... hemide çok sağlamlaştı.. Volume ile destekli..
[QUOTE=bgungor68;90965]PY, Vade sonunu 32,000 baglayacak galiba arkadaşlar. Elindeki uzunları kapaması lazım. Büyüklerin anlşaması bu.. 32,000 el sıkısalım. Deal...[/QUOTE]
[URL="http://www.voborsa.com/forum/vob-vade-sonu-uzlasma-lotosu-t5204.html"]VOB Vade Sonu Uzlaşma Lotosu![/URL] buraya da yaızn bilirsneiz kurdele kazanın!
30.525 in altinda assagi salinim hizlanabilir..
anasayfada emeği geçenlere teşekkür
[quote=Astatin;90953]İdyorum ki bay SAZAN da stopladıysa tek kısacı ben kalmışımdır..Sisteme rağmen stoplamayayım o zaman :) Way be...gecey şort gir üstüne DJ %3.4, DAX % 5 düşsün ama sen 5 kuruş kazanma...Kralısın PY[/quote]
peki kardeşim canına mı susadın sabah niye kavır etmedin.kavır derken kuzu saç kavırma gelmesin aklına :..:
ben dün geceden FLAT kalmıştım.yine de bugün tek işlemle +425 puan aldım çocuklar gibi şenim şahsen benden kralı yok :..:
ilgilisine not: istenirse itinayla yapıştırırık işlem detayını .kom
[quote=SEYYAH;90979]peki kardeşim canına mı susadın sabah niye kavır etmedin.kavır derken kuzu saç kavırma gelmesin aklına :..:
ben dün geceden FLAT kalmıştım.yine de bugün tek işlemle +425 puan aldım çocuklar gibi şenim şahsen benden kralı yok :..:
ilgilisine not: istenirse itinayla yapıştırırık işlem detayını .kom[/quote]
Hemen söyleyeyim:
Normalde bende GAP e doğru pozda yakalanırsam GAP sonrası hemen kapatırım kar kardır deyip...Ama dün akşamki DAX works, iştah arttırdı bekledim :) Ama meğerse bize morfin basıyolarmış, hareketi belli yavaş kitle olayım diye :) gün doğmadan neler doğar
30.425 ilk destek..
Olmadi 30.300 den shortlari kapatirim.
(Short maliyeti 30.750)
altın ve dolarda yukarı hareket
bu geceyede short giricem
dji düşerse gene bu seviyelerde kalabilecekmi imkb merak ettim
[IMG]http://img135.imageshack.us/img135/5901/vob30gvn.png[/IMG]
[QUOTE=Astatin;90980]Hemen söyleyeyim:
Normalde bende GAP e doğru pozda yakalanırsam GAP sonrası hemen kapatırım kar kardır deyip...Ama dün akşamki DAX works, iştah arttırdı bekledim :) Ama meğerse bize morfin basıyolarmış, hareketi belli yavaş kitle olayım diye :) gün doğmadan neler doğar[/QUOTE]
Evet asti, normalde gap lı açılışta poz kapatmalıydı, ama bu dow bizi hep yanıltıyor hep yanıltıyor..şimdi düşsün diye bekle otur:(. düşermi hiç, py şöyle böyle dediysekde buyrun ben yiyemedim siz yiyin demiyor işte...
SHORT pozisyon 30.575 den kapatildi.
Don Gomlek FLAT tekrar.
bu yabancılar dowu satıyolar
imkb neden satmıyolar
Şimdi dow akşama 50 puan artı kapasa, sabaha fdjı -100 olsa ne olur? yada +100 kapasa fdjı sabaha -150 olsa? :)
[QUOTE=truva;90989]bu yabancılar dowu satıyolar
imkb neden satmıyolar[/QUOTE]
Kendi kendilerine satamıyolarmış, bizdende alan yok, o zaman bari fiyat indirmeyelim diyolar bence:)
Yabancı malım kötü demiyor. Mundar etmiyorlar. Hem düşürseler kendi bilançoları zarar görecek. Cıkamıyorlar burdan. Çıksalar nereye gideceklerki? Ben amcanın kollarınamı?. Orda çok kurtlar var. Yerler onları. Burdakilerin gücü anca bize yetiyor. Hedef 32,000.. inş..
[quote=bull market;90990]Şimdi dow akşama 50 puan artı kapasa, sabaha fdjı -100 olsa ne olur? yada +100 kapasa fdjı sabaha -150 olsa? :)[/quote]
olacak mı? olmayacak mı? onu söyle sen :..:
yukarı gidemez aşağı gidemez ne halt edecekse işleri çarpmak yanıltmak sinirlendirdiler beni ama zararım yok
tv de altın reklamları artmıs yine
Bu kadar kötü haberler ayyuka çıkıyorsa, Herkese Altın alın deniyorsa, Öldük bittik deniyorsa , bence kısa vadede Dibi bulduk arkadaşlar..
[QUOTE=cırcır;90993]olacak mı? olmayacak mı? onu söyle sen :..:[/QUOTE]
Bilmiyorum daha analizmi tamamlamadım, fakat var gibi bööle bişiy:..::..:
[QUOTE=truva;90989]bu yabancılar dowu satıyolar
imkb neden satmıyolar[/QUOTE]
yabancı vobda para kazanamaz zaten ... gurt kapanı vob .. yerliden başkası yapamaz burda ... :) :)
uzun devam.... ralli.ralli...
VOB da 30 binin ustunde kaldigi muddetce yukari ihtimali artiyor.
30.850/31.750 ustteki hedefler.
Formasyon bozuldu 700 kısaları 750 den kapatıp longa geçtim.
Kisa vadede coklu bir dip olusumu var sanki??
[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v85/bbroker/VOB/vob30binustu.jpg[/IMG]
hiç dibi bulmuş gibi bir hali yok ama dipten dönüş müthiş oluyo
Son bir saattir iyi bir zorlama var, sonucunda sanki ralli olacakmış gibi durmaya başladı ama...bakalım nasip:)
Bugün olanlar Akbnk ve Garan illüzyonuna da benziyo, tamda sanki yukarı kopacakmış izlenimide veriyolar, hikaye çok yani, olsun, kısadan dönenin kaşığı kırılsın:) saygılar...
büyük py yukarı gidiyorsun ama alt kademeler boş görünüyor oraları biraz doldur ya
Günlük ve seanslık hariç tüm vadeler ala geçti! Dahada götürmezlerse terbiyesiz bunlar!
TVde altın reklamları artsa da raporlarda ve yorumalrda realizasyon beklentisi devam ediyor.
dow açılışı ile birlikte 31.000!
31800e kısa koydum isterse görsün isterse görmesin sıktılar cok
dow açılışı tedirginlik yaratıyor poz kapıyorlar
[quote=YAVUZHAN;90831]geceden beri ters / yüz hayali kuruyorum :)
günün 2.yarısı + bir piyasa görürsem şaşırmayacağım kendi adıma..
halen flat..[/quote]
[quote=YAVUZHAN;90838]sabah gab inden dolayı ortalamalar biraz yukarda kaldı,bi müddet al gülüm ver gülüm sonrasında + piyasa bekliyorum tabi şuan için bunu destekleyecek teknik görünüm yok.o yüzden flat..
30500 üstünde kesin long hemde geceden sabaha :)[/quote]
bugün büyük hissediyorum gerçekten :)
biraz şımararak bu gece dow danda güzel bir + kapanış bekliyorum,şöyle % 3 üzerinde bir +..
kalan sürede büyük değişiklik olmazsa geceden sabaha long.