-
[QUOTE=Astatin;247720]Way be..İşeyen bebe uğurlu geldi ha. Tabi abi o da bir nevi küçük şelale oluşturdu..bu bebe sağa işiyo..bi arkadaş da (EW nin post modern yorumcusu bir arkadaşımız ve eski mafya babası bir arkadaşımız olabilir) sola işese sağlı sollu şelalecik olabilir..:)[/QUOTE]
lem astet sevinmesene ovlum :D bak ben nezamandır soyuyorum pelayı eç renk vereyormuyum gayri sakin ol yafrım :::
-
asdedron padron .. bi anket açta kendimize gelelim patron ... işeyen bebeli bi şık olsun ama ..:D:D:D
-
oy verelim
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5531[/URL]
-
-
[QUOTE=Astatin;247720]Way be..İşeyen bebe uğurlu geldi ha. Tabi abi o da bir nevi küçük şelale oluşturdu..bu bebe sağa işiyo..bi arkadaş da (EW nin post modern yorumcusu bir arkadaşımız ve eski mafya babası bir arkadaşımız olabilir) sola işese sağlı sollu şelalecik olabilir..:)[/QUOTE]
Patron bunu gece çok su içir odayı kitle sabah vob açılır açılmaz kapıyı aç bırak ne hali varsa görsün
-
[QUOTE=jelibon;247466]Geldik 200 haftalık ortalamaya tekrardan.
Gücü burayı geçmesine bağlı.
Aşağıda 1090-1095 arası destek olmalı bundan sonrasında.
1107-1110 i geçerse rahatlayacak.
Hedef önce 1120-1125 sonra 1136-1150 arası.
Hareketin nihai sonucu dow için 10400-10600 arasında olmalı.
Jelibon.[/QUOTE]
Şimdi 1090-1095 e geri çekildik, böyle olacağı belliydi. Boşuna yazılmadı.
Aşırı alımı dengeliyor.
Buradan gelecek hareket yukarı olmalı.
Jelibon.
-
[QUOTE=Astatin;247672]bu sinyalin kesinleşemsini istiyorum annadınmı..poz almak için değil, pozumun doğrulanması için..ehueheueue
[IMG]http://i47.tinypic.com/1y3lmb.jpg[/IMG][/QUOTE]
Taktik mi değiştirdin? Önce poz alıp sonra sinyalin gelmesini bekliyorsun, nickini Benjamin Button mu yapsak...:rolleyes:
-
[I]uzun zamandır ellerim kaşınıyor gayri...dimekki bişiiler yolda...histemsel olaraktan feci şekilde long bekliyorum...takaslar,kaatlardaki hazırlıklar...ortalık ısınıyor gene...tabi gelmezse inat etmemek de lazım.izliicez görcez...[/I]
-
Bu hareket 1146 direnci 1150 ocak tepesi ve 1152 (düşüşün 61.8 geri alım seviyesi) geçilmeden tarafımdan tepki hareketi olarak nitelendirilecektir.
Yani C düşüş veya B düşüş B düşüş başlamış olarak görülecektir.
Kısa vadede ikinci kere dirence geldik.
1107, (1118-1122), 1136, 1146 dirençler.
(1090-1095), 1070, 1058, 1044 destekler.
İlk direnci yani 1107-1110 geçebilirsek 1118-1122 ve 1136-1140 tepe adaylarımdır.
Kaldı 2 trade günü birşeyler netleşecek. Cuma ve pazartesi.
Jelibon.
-
[quote=GATE;247357]Merhabalar;
55.000 sevıyesıne gelınmesı ıle LONG pozısyonlarımı 68.900 sevıyesınden kapattım.
LONG malıyetım 63.000 sevıyelerıne kadar ınmıs oldu.
Bundan sonra 55.800 sevıyesının gecılıp gecılemeyecegıne gore pozısyon alacagım. Stratejımı defalarca kez tekrar etmıstım.
Herkese bol kazanclar dılerım.[/quote]
Merhabalar;
55.800 sevıyesının gecılmesı ıle tekrar UZUN pozısyon almıstım.
Ancak seans sonuburanın asagı yonlu kırılısı ıle aynı noktadan UZUN pozısyonlarımı kapattım.
Bundan sonrası ıcın BUGUN gorulen nokta yukarı gecılmeden UZUN pozısyon acmayı dusunmuyorum.
KISA pozısyon acma noktamı ıse 54.800 un kırılması olarak revıze edıyorum.
Arada FLAT bekleyecegım.
Pıyasa cok guclu gorunmuyor tahtalara yenı alıcı getıremedıklerını dusunuyorum.
Bırde bugun yasaklanan oyuncunun pıyasa uzerınde psıkolojık baskı yaratıp yaratmayacagını gormek gerek.
Ama herzaman soyledıgım gıbı; ben rakamlarımla ve stratejımle pozısyon almaya devam edıyorum.
Herkese bol kazanclar dılerım.
-
-
günaydın...
GE'nin Ferit Şahenk'e devrettiği garan hisselerine blok satış için alıcı bulamadığı ve halka arz ile satılacağı söylentisi çıkmış.. dediğim gibi sadece söylenti.. doğru da olabilir, spekülasyon da...temkinli olmakda fayda var, garan tek başına endekse yön verebilecek bir tahta..