[QUOTE=unlimitted;275241]patron ben EWden zerre anlamıyorum. sana zahmet şöyle 77li 85'li bi sayım versen de gözümüz gönlümüz açılsa :::[/QUOTE]
abi o tür sayımlar hatalı diyolar ... fabrika geri çağırmış o sayımları ... ühüühühh :D:D
Printable View
[QUOTE=unlimitted;275241]patron ben EWden zerre anlamıyorum. sana zahmet şöyle 77li 85'li bi sayım versen de gözümüz gönlümüz açılsa :::[/QUOTE]
abi o tür sayımlar hatalı diyolar ... fabrika geri çağırmış o sayımları ... ühüühühh :D:D
kv de 75600 Direnç oldu burdan tekrar aşağı dönmeli NK hala dünden gelen SAT sinyalini onaylamadı ona canım sıkkın :o
[quote=negrolino;275237]pala uzuncu yakalamış 2000 tane basar şimcik[/quote]
nerde yakalamış bunları yaw koca forumda benden başka long adam yok :D
[quote=selçuklu;275226]tahmiin sayım ..
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/2672f527.jpg[/IMG][/quote]
Yahaladım seniiii :D. Cık cık cıkkk. :p
UV ve Sistem börtföylerinde kısa olmama ragmen, bence
Pembe 1 , 3. dalga, Pembe 2 sağdaki yeşil 2 de sona eren triangle, 5. dalga ya bitti (tercihim) yada son bir diple bitecek. (Bu düşüşte şu an itibariyle C dalgası olarak gözüküyor).
[QUOTE=a.kaya;275212]NK tam 20 ye vurdu döndü al da bozdur .dng[/QUOTE]
Bu NK nedir dün soracaktım.
[QUOTE=sazan;275249]Yahaladım seniiii. Cık cık cıkkk.
Pembe 1 , 3. dalga, Pembe 2 sağdaki yeşil 2 de sona eren triangle, 5. dalga ya bitti (tercihim) yada son bir diple bitecek. (Bu düşüşte şu an itibariyle C dalgası olarak gözüküyor).[/QUOTE]
ahanda yakalandık ... ühühühüüühühü ... üğğğğğğğğğ ... abi üzerimize doğmakta olma şelale güneşinin parıltıları ... parlamayacakmı abi ... .. üvvvvv
[quote=selçuklu;275244]abi o tür sayımlar hatalı diyolar ... fabrika geri çağırmış o sayımları ... ühüühühh :D:D[/quote]
eyi eyi, en son hatalı ürünleri fabrikalar çağırdığında çökmüştü borsalar.
sonrası malum. .lelele
[quote=oguzhan;275250]Bu NK nedir dün soracaktım.[/quote]
Ben şurada özetle anlatmaya çalışmıştım... üvvv..
[url]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=274634#post274634[/url]
[quote=unlimitted;275248]nerde yakalamış bunları yaw koca forumda benden başka long adam yok :D[/quote].lelele
[quote=sazan;275249]Yahaladım seniiii :D. Cık cık cıkkk. :p
Pembe 1 , 3. dalga, Pembe 2 sağdaki yeşil 2 de sona eren triangle, 5. dalga ya bitti (tercihim) yada son bir diple bitecek. (Bu düşüşte şu an itibariyle C dalgası olarak gözüküyor).[/quote]
SAZAN gral,
sonuç olarak 10 üzerinden kaç veriyon selpatrosa..:o 10 luk skala yetmiyorsa, 100 lük de kullanabilirsin::: yok yok iyi adam selpatros..
hayret yaww...hiç anlamıyorum ben EW den..teprik ederim EW Konseyini..güç sizinle olsun
[quote=Lefter;275254].lelele[/quote]
:..::..::..::..:
Allah da seni güldürsün Lefter yaw...çok güldüm valla. :..:
[QUOTE=Astatin;275255]SAZAN gral,
sonuç olarak 10 üzerinden kaç veriyon selpatrosa..:o 10 luk skala yetmiyorsa, 100 lük de kullanabilirsin::: yok yok iyi adam selpatros..
hayret yaww...hiç anlamıyorum ben EW den..teprik ederim EW Konseyini..güç sizinle olsun[/QUOTE]
100 lük skalada yetmez bence ... 1.000.000.000.000.000.000.000.000 lük skala uygun bence .. ühühühühü