[quote=QUEEN;90801]Artı bile olabilir:D[/quote]
Günaydın,
HAyırdır kraliçem fıçırlar mı coştu..artı açma kısmı nedendir
Printable View
[quote=QUEEN;90801]Artı bile olabilir:D[/quote]
Günaydın,
HAyırdır kraliçem fıçırlar mı coştu..artı açma kısmı nedendir
[B]Günaydın,[/B]
[B][U]24 Şubat Salı Yurtdışı Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi [/B][/U]
[U]GER IFO Reel Sektör Güven Endeksi (Beklentiler) (Şub) 11:00 81,2 79,4 Yüksek [/U]
[U]GER IFO Reel Sektör Güven Endeksi (İş Dünyası Eğilimi) (Şub) 11:00 83,1 83 Yüksek [/U]
[U]GER IFO Reel Sektör Güven Endeksi (Mevcut Durum) (Şub) 11:00 84,9 86,8 Yüksek [/U]
EUR Cari İşlemler Hesabı (Mevsimsellikten Arındırılmış) (Ara) 11:00 -€16Mlyr Orta
EUR Cari İşlemler Hesabı (Mevsimsellikten Arındırılmamış) (Ara) 11:00 -€13,9Mlyr Orta
GBP İş Dünyası Yatırımları (q/q) (Q4) 11:30 -%3,3 -%1,3 Düşük
GBP İş Dünyası Yatırımları (y/y) (Q4) 11:30 -%5,5 -%0,1 Düşük
GBP Bankalar Birliği Konut Kredileri (Oca) 11:30 22051 Düşük
EUR Sanayi Yeni Siparişleri (Mevsimsellikten Arındırılmış) (a/a) (Ara) 12:00 -%5,0 -%4,5 Düşük
EUR Sanayi Yeni Siparişleri (y/y) (Ara) 12:00 -%21,2 -%26,2 Düşük
[U]USD S&P/Case-Shiller Konut Fiyat Endeksi (Q4) 16:00 150,04 Yüksek [/U]
[U]USD S&P/Case-Shiller Konut Fiyat Endeksi (y/y) (Q4) 16:00 -%16,55 Yüksek [/U]
[U]USD S&P/Case-Shiller Konut Fiyat Endeksi (Ara) 16:00 154,59 Yüksek [/U]
[U]USD S&P/Case-Shiller Bileşik 20 Endeks (y/y) (Ara) 16:00 -%18,4 -%18,2 Yüksek [/U]
[U]USD Bernanke'nin Ekonomi ve Fed Politikaları Hakkında Sunacağı Rapor 17:00 Yüksek [/U]
[U]USD Fed-Bernanke'nin Senato'ya Yapacağı Konuşma 17:00 Yüksek [/U]USD Tüketici Güveni (Şub) 17:00 36 37,7 Yüksek
USD Konut Fiyat Endeksi (a/a) (Ara) 17:00 -%1,8 Düşük
[U]USD Konut Fiyatları Alım Endeksi (q/q) (Q4) 17:00 -%1,8 -%1,8 Yüksek [/U]
[U]USD Richmond Fed İmalat Endeksi (Şub) 17:00 -49 Yüksek [/U]
[U]USD Fed-Fisher'in Finansal Kriz Hakkındaki Konuşması 18:30 Yüksek [/U]
[U]USD Fed-Duke'un Konuşması 19:00 Yüksek [/U]
[B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B]
Office Depot Inc. (ODP) -0.06$ (Açılış Öncesi)
Atlas Air (AAWW) 1.27$ (Açılış Öncesi)
Federal-Mogul Corporation (FDML) -0.06$ (Açılış Öncesi)
DreamWorks Animation SKG, Inc. (DWA) 0.6$ (Kapanış Sonrası)
[B]Bol Kazançlar..[/B]
[QUOTE=Astatin;90803]Günaydın,
HAyırdır kraliçem fıçırlar mı coştu..artı açma kısmı nedendir[/QUOTE]
Evet ama böyle konuşmam sinir bozucu gelebilir sözümü geri alıyorum herkese hayırlı kazançlar kısmetiniz bol olsun:)
[quote=excali;90804][B]Günaydın,[/B]
[B]Bol Kazançlar..[/B][/quote]
Excali,
Hoşgeldin..yayın kurulu başkanı :) ..Seni burda gördüğümüze sevindik..
Ama sormadan da edemeyeceğim, dğer tarafda saan bile mi ceza verdi, wild wild red :)
[quote=Astatin;90806]Excali,
Hoşgeldin..yayın kurulu başkanı :) ..Seni burda gördüğümüze sevindik..
Ama sormadan da edemeyeceğim, dğer tarafda saan bile mi ceza verdi, wild wild red :)[/quote]
Hoşbulduk.
Hayır. Cezalılar mı burada ?
Burada ,seans arası yazılar daha güzel.(takip edebildiğim kadarıyla)
[quote=excali;90807]Hoşbulduk.
Hayır. Cezalılar mı burada ?
Burada ,seans arası yazılar daha güzel.(takip edebildiğim kadarıyla)[/quote]
Bir kısmı burda..Ama öyle düşünme..Burası ABD orası İngiltere artık..Burası ilk başlangıçya "sürgün" yeresi gibiydi ama şimdi esas oğlan burası :) .Tespitin doğru yni burası daha güzel :)
Daha önce [B]haguan[/B] burada yazıyordu. Halen burada mı?
arkadaşalar dj futurenin dün geceden beri gördüğü en yüksek değeri yazabilirmiisniz lütfen
[quote=excali;90810]Daha önce [B]haguan[/B] burada yazıyordu. Halen burada mı?[/quote]
ben o kadar eski değilim burda ama haguan ın adının zikredildiğini duydum..ama son zamanlarda bir yazısına rastlamadım
[quote=ÖZGÜR EFE;90811]arkadaşalar dj futurenin dün geceden beri gördüğü en yüksek değeri yazabilirmiisniz lütfen[/quote]
az önce gördüğü 7.190 değeri.
[quote=ÖZGÜR EFE;90811]arkadaşalar dj futurenin dün geceden beri gördüğü en yüksek değeri yazabilirmiisniz lütfen[/quote]
[URL]http://www.adblue.de/dow-jones-future.htm[/URL]
[quote=QUEEN;90805]Evet ama böyle konuşmam sinir bozucu gelebilir sözümü geri alıyorum herkese hayırlı kazançlar kısmetiniz bol olsun:)[/quote]
Sayın kraliçem,
Ancak asıl tehlike uzak batıdan değil yakın batıdan gelmektedir. DAX ayılarının gözünü kan bürümüş, barbarlıkda sınır tanımamaktalar.
günaydınlar.[B]arkadaşlar sistemlerinizi nasıl buldunuz..[/B]web te yazan formulleri yazıp ms de test ederek mi..
üstad teo nun bir ara derlediği epey formul vardı..onları ms de test eden oldu mu...
[quote=abka;90816]günaydınlar.[B]arkadaşlar sistemlerinizi nasıl buldunuz..[/B]web te yazan formulleri yazıp ms de test ederek mi..
üstad teo nun bir ara derlediği epey formul vardı..onları ms de test eden oldu mu...[/quote]
Sevgili ağabeyimle beraber 4-5 ay birlikte çalıştık...Ama hakikaten sıkı çalıştık...%100 TM ... Aslınd tasarladğımız sistem daha farklı bir şeydi ama MTX in yetenekleri sınırlı olduğu için, mecburen bun auyarladık ve bazı yeteneklerinden taviz verdik :(
Gunaydin..
fdow falan dinlemedi babalar.cart diye vediler...
ayarları yokki arkadaş...
bugün gap bizi vurdu..
geceden uzunları 29950 kısaya çevirdim.....
[QUOTE=excali;90810]Daha önce [B]haguan[/B] burada yazıyordu. Halen burada mı?[/QUOTE]
Halen burada da epeydir yazmıyor.
Arkadaşlar öncelikle Günaydın Bol Kazanclar Sn Abka sistemi yapmak icin 6-7 kadar hakikatten bayağı bi uğraştım sonunda başardığımı zannediyorum.Kendime kural olarak bazı şeyler koydum ve bunlardan biri de gece poz taşımamak .Sistem 5 dk göre yapıldı
29800 uzuna döndüm....sisteme ters.......
gapı çıkarmak için risk alıp al sat yapacagım.....
Sn Astatin Doların durumunu nasıl görüyorsun kısa ve orta vade olarak :)))
günaydın,kısalar 29975 ten kapandı..
29550 ihlal edilmez diye düşünüyorum bugün için..
flat..
[quote=SEYYAH;90819]fdow falan dinlemedi babalar.cart diye vediler...
ayarları yokki arkadaş...[/quote]
bizimkilerin hakikaten ayarları yok.
her iki yönde de abartmayı çok seviyoruz...
günaydın .. 5-15-30-60-günlük sistemlerim satta ... kısa devam .. stoploss 5 dk long sinyali olacak .. duruma göre shortcover ve long için 15 te kullanabilirim........
buralar gurt taburu yereleri .. dikkat etmek lazım .. hahahha ..:D :D :D :D
[CENTER][IMG]https://ssl.godmode-trader.de/charts/46/2005/dda5206euro-h.gif[/IMG][/CENTER]
geceden beri ters / yüz hayali kuruyorum :)
günün 2.yarısı + bir piyasa görürsem şaşırmayacağım kendi adıma..
halen flat..
cumanın kısaları kapatılarak uzuna dönüldü
efg dün açılışla beraber kararlı ve sert satıcıydı,haklı çıktı..
bugünde tersi bi durum var..yine haklı çıkacakmı bakalım ?
[IMG]http://i43.tinypic.com/161f6fa.gif[/IMG]
[QUOTE=YAVUZHAN;90831]geceden beri ters / yüz hayali kuruyorum :)
halen flat..[/QUOTE]
bugun bende aynı şeyi düşünüyorum...
o yüzden 29800 uzunları yerine koydum sistem dışı.......
[QUOTE=YAVUZHAN;90831]geceden beri ters / yüz hayali kuruyorum :)
halen flat..[/QUOTE]
bende geceden beri taban hayali kuruyordum ..üüüüüüüü .. tersyüzde olursa olsun .. eğer olursa .. dönüş günü bugündür. .longör olmak lazım o vakit .. çünkü uyumsuzluklar var .. graflarda .boks. .boks.
Günaydın.
Bugün öğleden sonrası için iyi düşünmüyorum, bu aynı zamanda iyi düşünmediğim zaman aralığının başlangıcı oluyor, sonu ise Cuma sabahıdır, saygılar..
Duyduk duymadık demeyin, IMF ile ilgili haberler namlunun ucuna dayanmıştır şimdi, bu hafta mutlaka IMF curcunası olacak diyorum:) saygılar...
sabah gab inden dolayı ortalamalar biraz yukarda kaldı,bi müddet al gülüm ver gülüm sonrasında + piyasa bekliyorum tabi şuan için bunu destekleyecek teknik görünüm yok.o yüzden flat..
30500 üstünde kesin long hemde geceden sabaha :)
Şubat uzunların yüklü kısmı EFGde iken EFG yeni uzunları neden Nisanda değil de Şubatta açıyor.
İYM iş başında, zorlasın yukarıya bakalım:)
[quote=VOBiX;90839]Şubat uzunların yüklü kısmı EFGde iken EFG yeni uzunları neden Nisanda değil de Şubatta açıyor.[/quote]
ne kadar yukardan kaparsa o kadar avantaj değilmi?
gücü yettiğince piyasayı yukarı sürmeyi düşünüyordur normal olarak..
ozaman dünde longlardı ama yapmadı şortladı. ben okadarda uzunda oldugunu sanmıyorum...
adamlar oyuncak gibi oynuyorlar piyasayla
[B]Ya bu vob niye düşmüyor. Zaten sabah longlardan lardan yandık. Kızdık kısaya geçtik.
[U]Şimdi Dax diplerde haklı çıktık[/U]. [U]FDOW da sabah açılışıa göre aşağıda.
[/U]
Nedeb düşmüyor bu VOB !!![/B]