FITCH: RUSYA`NIN ULKE NOTUNUN GORUNUMU 2011 ICIN POZITIF, ANCAK ENDISELER SURUYOR
-MATRIKS-
Yav 2011 de rusya iyi olacaksa para oraya akar, bizden çıkar oraya kaçar, ne iş?
Acil bizede bi not artırmı felam lazım değilmi?
Printable View
FITCH: RUSYA`NIN ULKE NOTUNUN GORUNUMU 2011 ICIN POZITIF, ANCAK ENDISELER SURUYOR
-MATRIKS-
Yav 2011 de rusya iyi olacaksa para oraya akar, bizden çıkar oraya kaçar, ne iş?
Acil bizede bi not artırmı felam lazım değilmi?
[quote=Astatin;322497][B]la tu gahrolma emi pambıh[/B]..IZOCAM..o kadar geyiğini yaptık geçen hafta senle de amma çabuh unuttun ha:p[/quote]
Aaaaaa. Adama bak. Ayıyla konuşuyo..:D:D
hoşgeldin hacıex..gördüğün gibi herşey eskisi gibi :)
Long devam long:)
[quote=Astatin;322523]hoşgeldin hacıex..gördüğün gibi herşey eskisi gibi :)[/quote]
Döndün mü Büyükdere'nin Jaguar girmemiş tozlu yollarına???:rolleyes:
Yav papaz göçtü, bizimki olumlu oldu:)
Bakalım sat derse longları hiç tutmam shorta geçerim yine:)
Yurtdışı göçüşünü hızlandırmadan önce bizim pala son bir yukarıyla mal ittirme yapması yüksek ihtimal:)
[quote=excali;322532]Döndün mü Büyükdere'nin Jaguar girmemiş tozlu yollarına???:rolleyes:[/quote]
.lelele.lelele.leleleiş olayları değişti biraz ex..artık geyik fırsatım çok az olacak....
bu arada 83800 long ve 84750 şort sinyalini gördünmü.dng
sen nerelerdeydin..Internet servis sağlayıcılarınla düellomu yapıyordun
Papaza bakarak diyorumki
Portekiz geçiştirildi şimdi çok yakında ispanya sallayacak piyasaları:)
Matadorlar ne yapacak bakalım:)
Bu arada papazda short giden köşeyi dönebilir:)
[quote=Astatin;322538].lelele.lelele.leleleiş olayları değişti biraz ex..artık geyik fırsatım çok az olacak....
bu arada 83800 long ve 84750 şort sinyalini gördünmü.dng
sen nerelerdeydin..Internet servis sağlayıcılarınla düellomu yapıyordun[/quote]
Topikte yazışacak çok az kişi kalmıştı. Ağır toplar yoktu meydanda.
Mümkünlü'den kurtuldum. Çok iyi oldu. Bir de VOIP çözümü bulup mümkünlü'nün telefonundan kurtulabilsem , tam süper olacak. :rolleyes:
Sinyal ,her yerden gözüküyo (multi-forumal):..::..:
[quote=excali;322545]Topikte yazışacak çok az kişi kalmıştı. Ağır toplar yoktu meydanda.
Mümkünlü'den kurtuldum. Çok iyi oldu. Bir de VOIP çözümü bulup mümkünlü'nün telefonundan kurtulabilsem , tam süper olacak. :rolleyes:
Sinyal ,her yerden gözüküyo (multi-forumal):..::..:[/quote]
sorma sorma..Strobaba için, parite dünyasına daldı hatta paritenin Matrix alemne hapsoldu çıkamıyor diyorlar...Selpatros kendini EW ye teslim etti...
:::taşındı...e topik sahibi taşındıysa biz niye duruyoruz Durali:::