-
[QUOTE=abka;322234]herkese iyi akşamlar..yarın sabah açılışla kısaları kapatacam..ve ögle sonuna kadar piyasa takibi yapamıyacagım..[/QUOTE]
şimdi geldim..sabah kapanmıştım..
yeni taze kısa geldi..
84250 den kısa dedi sistem.........1200 puan kapatırım..veya sistem flat veya al derse kapanırım..
-
papaz diyorum
kırdı diyorum:)
1,2969 altını görmeden rahat etmez diyorum
Artık kaç gün içinde görürüz orayı bakacaz diyorum:)
-
son yıllara bakarsak;
dow ;ocagın [B]ilk haftasından [/B]sonra şelale yapmış...
zaten son zamanlarda,yurtdışına göre negatif perf. gösteren vob var...
-
patronların patronu stro baba nerde ... üvvv .. iyi adamdı ... üvvvvv .. stro babaaaaaaaa
-
83550 kırılırsa lale devri olur :)
-
Acaba ISOT ikinci tavanı çeker mi üühühühühü...ehuheuehue..3? 4?
long live exented 5...
-
yooh oyle dax a göre filan güçlü duruyoruz..bollinger geri deptirmiş az..graşar bu..graşsın..ühühü..ama yine de az güçlü duruyoruk galiba..inagsaa
[IMG]http://i56.tinypic.com/so7td1.png[/IMG]
-
dünkü 84.925 shortlarla devam.sabah bir ara nerdeyse AL vercekti neyse yırttık ::::p
şans tabii bu.bugün iyiki vermemiş diye seviniriz yarında niye vermediki diye üzer bizi.sistem işi böyle.
-
[quote=TÜRKOĞLU;322485]dünkü 84.925 shortlarla devam.sabah bir ara nerdeyse AL vercekti neyse yırttık ::::p
şans tabii bu.bugün iyiki vermemiş diye seviniriz yarında niye vermediki diye üzer bizi.sistem işi böyle.[/quote]
Yemişim VOB u VOB da neymiş hacıturko..Ordular ISOT'da ikinci tavana doğru yürüyor.lelele.lelele
-
[quote=Astatin;322491]Yemişim VOB u VOB da neymiş hacıturko..Ordular ISOT'da ikinci tavana doğru yürüyor.lelele.lelele[/quote]
ISOT ne asti? hangi kağıt bu?
ben epeydir bakmıyorum spota acaip acaip kağıtlar çıkmış demekki.
en son SILVR (silverline) diye bir kağıt hatırlıyorum :::
-
[quote=TÜRKOĞLU;322496]ISOT ne asti? hangi kağıt bu?
ben epeydir bakmıyorum spota acaip acaip kağıtlar çıkmış demekki.
en son SILVR (silverline) diye bir kağıt hatırlıyorum :::[/quote]
la tu gahrolma emi pambıh..IZOCAM..o kadar geyiğini yaptık geçen hafta senle de amma çabuh unuttun ha:p
-
gayahan gelmiş..şortlara geçmiş olsun...:)
strobaba nerde