[quote=blackmagic;387463]eski bir şarkıdan esinti var eski metalciler bilir:)[/quote]
yes we know.lelele yannız woman gısmısını attığına göre forumun %99.9 unun olduğu gibi "male" sınıfında goşturmaktasın annadığım kadarıynan:D
Printable View
[quote=blackmagic;387463]eski bir şarkıdan esinti var eski metalciler bilir:)[/quote]
yes we know.lelele yannız woman gısmısını attığına göre forumun %99.9 unun olduğu gibi "male" sınıfında goşturmaktasın annadığım kadarıynan:D
[quote=excali;387462]Benim nickimden tırsmıyor musun,estetük? Tırmık atarım...:)[/quote]
yok senin tırmık ından tırsıyorum...gontrast a dikkat... TIRmık, TIRs..ayrıca kendi ortalarının dikiz aynalarında kör nokta olduğunu öğrendiğimden beri TIRlardan da TIRsarım...kamyonun ingilizcesinin okunuşu da TIRak zaten..Almanya nın TIRsingen kasabasından da TIRsarım.. TIRpan ve TIRmık da gorku filmlerinde TIRsılacak nesneler. bu TIR kelimesinde bir şifre var ama..ebcet mebcet ..du bakali...
[QUOTE=babazulu;387445]Aşkolsun kendim hemi de painte hazırladım :=)[/QUOTE]
hanku indikatoru kullandun demek istetim, formül formül?
çokmu gizli?
[quote=Astatin;387440]dikkat....66625.... Dabıltipi[/quote]
dabıltipi.= 2tp
1. TP= Take profit = Long Kavırma
2. TP= Trade point= Open short:D
peki neden öyle dedim di..
Aha da GARAN 60 dklık.. MFI ve CHO ilişkisi ile tradeybıl noktalar yakalanaybıl... MFI=100 olmuş ve bir çeşit CCI olan CHO da net negatif uyumsuzluk vermiş..manası: graş olması garanti değil ama büyük ihtimalle realiz yaklaşıyor şekli.....bu Kriptolu mesaj olayı iyiymiş ha..sonra istediğin gibi açıklayabiliyon
[quote=Astatin;387465]yok senin tırmık ından tırsıyorum...gontrast a dikkat... TIRmık, TIRs..ayrıca kendi ortalarının dikiz aynalarında kör nokta olduğunu öğrendiğimden beri TIRlardan da TIRsarım...kamyonun ingilizcesinin okunuşu da TIRak zaten..Almanya nın TIRsingen kasabasından da TIRsarım.. TIRpan ve TIRmık da gorku filmlerinde TIRsılacak nesneler. bu TIR kelimesinde bir şifre var ama..ebcet mebcet ..du bakali...[/quote]
Yoncada "kedi alımı" söylentisi var..:::
Vatzap zulubab..ne zaman endecek bu goşu...dj bi 12409 altı kapasa eyi olacaydı
Estetük,
Bu sefer "on di vey" galiba???
[quote=excali;387475]Estetük,
Bu sefer "on di vey" galiba???[/quote]
galiba derken?:D
on the way i kasaya koydum..bundan böyle kriptografik mesajlar yazacağum... 2tp gibi..misal:D
[quote=Astatin;387477]galiba derken?:D
on the way i kasaya koydum..bundan böyle kriptografik mesajlar yazacağum... 2tp gibi..misal:D[/quote]
Kripto çözücü de yayınlayacak mısın??:..:
Estetükript.com dosyası gönder, bi zahmet..;)
[quote=excali;387478]Kripto çözücü de yayınlayacak mısın??:..:
Estetükript.com dosyası gönder, bi zahmet..;)[/quote]
NW, EMW or HW:D
[quote=Astatin;387480]ü
NW, EMW or HW:D[/quote]
otoban mı?
[quote=excali;387482]otoban mı?[/quote]
ula forumun moruhlarından olduun nassı belli:..: unutmamışsın ilk imzamı teprik ederim