Bu hareketleri 5-6 aralık tarihlerindede yapmıştı...
longdan vazgeçen olsa çekecek alacak yukarı, ama yok olmuyor,
shortcularında çoğu mc tamamlamakla meşgul.
Printable View
Bu hareketleri 5-6 aralık tarihlerindede yapmıştı...
longdan vazgeçen olsa çekecek alacak yukarı, ama yok olmuyor,
shortcularında çoğu mc tamamlamakla meşgul.
[QUOTE=babazulu;387436]Ula ula ula ula... Yani 6 aydır dip mi yapıyok :)
[/IMG][/QUOTE]
uluzabab ugh!
bu grafı nasıl elde ettin ?, çok dooru göstermiş:)
dikkat....66625.... Dabıltipi
[quote=bull market;387439]uluzabab ugh!
bu grafı nasıl elde ettin ?, çok dooru göstermiş:)[/quote]
Aşkolsun kendim hemi de painte hazırladım :=)
bu aşk buraya kadar giyelim sortlarımızı 66875 den..
70000 olacak diyolar.
[quote=padişah;387453]70000 olacak diyolar.[/quote]
71 olsun :)
Longlara veda....Flatingos...Short yok haci, short yok...
[quote=Astatin;387405]Forum pek bi sessiz kalmış..bi grafik yapıştıram barre...aha da spot30 haftalık...indikler boğasal dursa da düşüş akımı ve 20 haftalık ho aynı yerden geçiyor ve orası direnç olabülü... VOBda 66700 lere denk geliyor..ki aynı zamanda 67300 seviyesi 4 üncü Astenacci fiyat seviyesine denk geliyor (59800 den 4 mc = 1 kontrat duble veya buhar seviyesi)..yani oralardan realiz gelebilir...kırarsa da bu boğaları kimse tutamayabülür..filan feşmekan[/quote]
4 üncü Astenacci seviyesine yaklaştık..67300 :) ..Yalnız bide sazangralın hafta başı yaptığı analiz var..O triyengıl bekliyor, ve dediklerinden yaptığım hesaba göre triyengılın bu dalgası 70 e kadar bile uzayabilirmiş....doğru anlayıp doğru hesap etiysem..
olasılıklarrrrrrr
[quote=blackmagic;387449]bu aşk buraya kadar giyelim sortlarımızı 66875 den..[/quote]
nik den tırssamda yine de hayırlı olsun diyeyim... santana dan bir esin var mı aceba nick de...:o
[quote=Astatin;387457]nik den tırssamda yine de hayırlı olsun diyeyim... santana dan bir esin var mı aceba nick de...:o[/quote]
Benim nickimden tırsmıyor musun,estetük? Tırmık atarım...:)
[quote=Astatin;387457]nik den tırssamda yine de hayırlı olsun diyeyim... santana dan bir esin var mı aceba nick de...:o[/quote]
eski bir şarkıdan esinti var eski metalciler bilir:)