-
yok lem histem laf ossun torba dossun hesabı.yeni yıla yeni sistemle başladım.aralık prf. paylaşmıştım.82.700 LONG poz taşıyorum.nereye kadar dayanırım bilemiyorum :..:
ama dediğim gibi bana 86.000 üstü zor geliyor.86 görse dönse sistem 700/800 gevşeyince SAT verir muhtemelen aşağı yukarı 85.200 ler falan.200 puan için 86.000 görmesini beklesem mi beklemesem mi? :p
nasıl sistemliyim değil mi? disiplin tavanı delmiş durumda :D
[quote=Astatin;322025]AHADA PAMPIK IN HİSTEMİ GELMİŞ:o:o AZ DAHA TUT KENDİNİ LE BENCE..SİSTEMINDNE AYRILMA..SANKİ ALACAKLAR YİNE..üüü:..::o[/quote]
-
öğleden sonra yokum...bol şans hepinize
-
He he HEEEEE
Long devam long:)
Yataylıkta ne taraf kırılırsa o tarfta olmalı demiştik, bu yüzdende sürekli poz değiştirmeliydi ve doğru yönde olabilmek için bu şarttı, niçin?
Çünkü eninde sonunda yön belli olur ve doğru yönde olan kazanırda ondan:)
-
Spot 30 endeksimiz, yani yakın vadelinin dayanak varlığı diyelim:)hedefteki ilk tepeyi aştı 83699:)
Şimdi sırada 86213 tepesi var, rahat aşar diyorum, sabırla beklemeli, bu harekette stop belli 82000:) aşağı kırılırsa stop ve yön değişimi için poz değişimi şartı:)
bunun haricinde kazanç alma seviyemizde olacak tabii:) onuda zamanı gelince yazalımda kafa karışıklığı olmasın:)
-
fireş alert ..bi kerıful..hacıex nerde..üühühhü...hoşcakalın..
-
Bu hafta olumluluk haftası:)
Spot 30 endeks 86213 tepesini mutlaka aşacaktır, ama haberle ama ittire kaktıra ama aheste aheste, sonuçta alacaklar:)
Staratejiyi buna göre kurmalı, ordan sonraki hareketler önemli olacak.
Şu an arkaya yaslan longların tadını çıkar dönemindeyiz:)
Panik işlem yapmamalı
Sadece stoploss ve hedef için poz taşımalı:)
-
Çok mükemmel yaaaaa, ağzım kulaklarıma varıyor:)
Bu hafta 87000 görülmesi çok yüksek ihtimal:)
Ulan bu pala ne hinmiş beeee, izini takibeden onu hangi fonlarda görürdü bir bilseniz:)
Herneyse, sonuç değişmez, milleti yakaldı öttürecek diyelim geçelim, bizim maksadımız üzüm yemek varken bağcıyı dövmek olmamalı zaten.:)
-
selam 5 dklıkta zayıflama başlıyor gibi 84950 ilk destek olacak
-
İkinci seans haber gelir dolar şubat vade 1,5480 e kadar düşer şubat vadeli endesk 30 kontratları 2000 puan daha artarmı?
-
[quote=negrolino;322063]selam 5 dklıkta zayıflama başlıyor gibi 84950 ilk destek olacak[/quote]
aBİM aLLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN ÖNCELİKLE
Hani yaw bu nda zayıflık olmadı daha bekliyoruz bakalım
-
zayıflık kayboldu hedef 85900
-
Garantiyi 8,40 a bekliyorum :)
Ne kaaatmış yaauuuvvv