no way out
Printable View
no way out
zamanında faiz ötelerken düşüneceklerdi,....esadı düşereceğiz die, yükseklerde süzülüp durdu pentagon,
esadda yerinde,
yerinde olmayan kim, yada kimler
anti esadların hiç biri yerinde değil, sp 500 dahil,....diğerlerinide siz düşünün,...
şimdi bu şerro,
işte bu aymazlığını görece yüksek usd ile tüm globa yutturmaya çalışıyor,...
başka silahı yok,...
1.etnik terör
2.görece yüksek usd
Esad, Rusya'nın Türkiye'nin Suriye Politikasını Değiştirmesini Umuyor51 dakika önce
Beşar Esad, Rus gazetesine yaptığı açıklamada, Rusya'nın Türkiye'ye Suriye politikasını değiştirmesi yönünde etki yapabileceğini umduklarını söyledi.
Reuters'ın haberine göre; Rus Komsomolskaya Pravda gazetesine konuşan Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, ülkesinin tek umudunun Rusya ile Türkiye arasındaki yakınlaşma sayesinde, Ankara'nın Suriye politikasında değişikliğe gitmesi olduğunu belirtti.
"POLİTİKASINI ETKİLEYECEĞİNİ UMUYORUZ"
Esad, "Rusya'nın Türkiye'nin Suriye'deki çatışmalarla ilişkili politikasını etkileyebileceğini umuyoruz" diye konuştu.
RÖPORTAJIN TAMAMI YARIN YAYINLANACAK
Rus gazetesi Komsomolskaya Pravda gazetesine röportaj veren Esad'ın röportajının tamamı yarın yayınlanacak.
İKİ GÜN ÖNCE DE İRAN DERGİSİNE KONUŞMUŞTU
Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad, Iran dergisi Tahran Dış Politika Çalışmaları'na verdigi röportajda ' Türkiye ile görüşülebilir' imasında bulundu. Esad İran dergisine "Bu kanın akmasını durduracak her şeyi, duygulara bakmaksızın yapacağız. Teröristle muhatap olmak akan kanı durduracak ve en büyük ilkeye ulaşılacaksa, bunu takip etmelisiniz. Türkiye negatif ve pozitif olarak etkili bir ülkedir. Onunla iyi bir ilişki kurarsanız fayda sağlarsınız. 2004 ila 2011 arasındaki dönemde böyle oldu. Erdoğan bu iliskiyi negatif bir yöne dogru çevirmeye karar verince büyük bir bedel ödedik. Hafız Esad gitti, benim de gideceğim bir gün olacak. Ancak devletler arasında ilişkilerin duygular üzerine kurulu olmadığını bilmeliyiz. Bu, gerçekler üzerine kurulu olmalıdır." demişti.
dünyanın en büyük terörist ülkesi kim,...????
duyamadım daha yüksek sesle,...
Türkiye Suriye birlikteliğinin önündeki engel,..ülkemizin malesf bir kaçsenedir batık ekonomisini döndüren suudi ve katar sermayesi,...
yani ösö cüler ve el nusracılar,...
benimki 2.tabanı yedi abim tavanı gördükya yeter bize 2.emre kadar bunu üstü zor artık bunun tabanını arayacağız.Sen dolarda taban ben vıopta tavan
Bakan Bozdağ'dan Başkanlık İçin Referandum Çağrısı: Adını Koyalım2 saat önce
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, başkanlık sistemi için siyasi partilere referandum çağrısında bulundu: Gerçeği görüp adını koyalım.
01:1507:20
spaceplay / pause qunload | stop ffullscreenshift + â†â†’slower / faster
↑↓volume mmute
â†â†’seek . seek to previous 12… 6 seek to 10%, 20% … 60%
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Uluslararası İstanbul Hukuk Kongresi Tanıtım Toplantısı'nda konuştu. Bozdağ, başkanlık sistemi tartışmasına sözü getirdi. "Bahçeli'ye katılıyorum" dedi. Fiili başkanlık sisteminin yaşandığını söyledi. "Gerçeği görüp adını koyalım" diye seslendi. Siyasi partilere referandum çağrısında bulundu.
"BU ÜLKEDE FİİLİ BAŞKANLIK DURUMU VAR"
Bozdağ, "Bu işin adını koymamız kadar doğru ne olabilir. CHP farklı düşünüyor. Siz farklı düşündüğünüzde durum değişiyor mu? Türkiye'de bugün Sayın Bahçeli'nin dediği gibi fiili başkanlık durumu yok mu? İstediğiniz kadar yok deyin var. Gerçek çok açık ortada. Öyleyse bizim bu gerçekle yüzleşmekten kaçmamızın ülkemize ne faydası var? Geçmişte de 'Cumhurbaşkanının doğrudan halk tarafından seçilmesi sistem değişikliği gerektirir' diyen birçok hukukçu oldu. Türkiye'de bir yandan cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmesi için anayasa değişikliği oldu. Bir yandan cumhurbaşkanına tanınan büyük yetkiler var. Siyasi partiler bu konuyu Meclis'e getirmeli.
"HALK BU SORUNU ÇÖZER"
Meclis, 330'un üzerinde bunu kabul ettiğinde halkımıza sorarız. Türk halkı ne derse tartışma biter. Halk bu sorunu çözer. Çünkü bu millet hangi soruna el attıysa onu çözüyor. Ben eminim ki sistem sorunlarını da çözecek olan Türk halkıdır" diye konuştu.
orada kilit konu bu,..yoksa herkes abede tehilikesi konusunda hem fikir,...
suudi ve katar abedeye karşı cepheleşirse,...bu Tr nin, suudi ve katarın,
rusyalı suriye ile bir olmaya başlaması demek,...
bu adeta imkansız,...
zira orada feodalite cumhuriyete karşı savaşıyor,...
feodaliteyi temsilen suudi ve katar,...cumhuriyeti temsilen (yani arap milliyetçiliği) esad suriyesi,...
[quote=indregandi;514595]dünyanın en büyük terörist ülkesi kim,...????
Duyamadım daha yüksek sesle,...[/quote]
aaaaa beeeeeeee deeeeeeeeee
clinton daha başkan olmadan ağzından ne kaçırdı,...terörü silahlandırmayı,...
dünyanın en büyük terörist ülksi kim, .....
daha yüksek sesle,...
öyleyse
trump kötünün iyisi,...tersine trump ın ayakları yere basıyor,...tabi abedeliler için,...
aklı başında olan abedeliler trumpı seçerler,..ikiside kötü ama trump kötünün iyisi,..
çöküşü duruduramaz ama belki yavaşlatabilir,...
bunlar neden korkuyorlar,
çöküşü hızlandırmasından,
o halde,...
abade için çöküş
[U][B]k a ç ı n ı l m a z[/B][/U]
a b e d e
ç ö k e c e k
yani kapital çökecek,........
kapital çöküşünü durdurmanın yegane ilacı,
1.reset
2.ölümüne iskantodur
ve bu denklemin teknik anlizle ilişkisi yoktur,....
er geç iskanto için düğmeye basılacak
bunu durdurmak için,
şimdilerde convert yuan peşinde koşuyorlar,....
diğer tarafta tam zıddında orta doğuda önlem için çin seddi inşası devam ediyor
brexit te geriye dönüş için düğmeye basıldı,.....
holigan, dazlak, osman,...
komple reset,...yani 1900 lerin başına geri dönecekler,...
suriyedeki cumhuriyet- feodalite /suriye - suud savaşı bunun tipik örneğidir,
(bu bizde de vardır)
tipik resettir,
bunun ekonomik ayağı ise ekonomide ölümüne iskantorudr,
sonuçta bunların alayı,
gericidir,
kapitalizm gericilikten beslenir,
özünde bu vardır
dikkat ederseniz bu günlerde tv lerde,
halep, rakka, musul lar konuşulmaya başlandı,...
yani 1900 ler,....
kapitalist
önünü görürse
reform yapar, göremesse revizyon yapar,...1900 ler revizyon dur,...
kapitalist bir şeyi asla yapamaz,
devrim,....
[QUOTE=indregandi;514595]dünyanın en büyük terörist ülkesi kim,...????
duyamadım daha yüksek sesle,...[/QUOTE]
aaa bbb ddd p....... ci
[QUOTE=indregandi;514601]clinton daha başkan olmadan ağzından ne kaçırdı,...terörü silahlandırmayı,...
dünyanın en büyük terörist ülksi kim, .....
daha yüksek sesle,...
öyleyse
trump kötünün iyisi,...tersine trump ın ayakları yere basıyor,...tabi abedeliler için,...
aklı başında olan abedeliler trumpı seçerler,..ikiside kötü ama trump kötünün iyisi,..
çöküşü duruduramaz ama belki yavaşlatabilir,...
bunlar neden korkuyorlar,
çöküşü hızlandırmasından,
o halde,...
abade için çöküş
[U][B]k a ç ı n ı l m a z[/B][/U][/QUOTE]
İNŞALLAH MEVLAM bizlere cokuşunu gosterir
[url=http://resimyukle.xyz/resim/4CyA][img]http://i.resimyukle.xyz/4CyA.jpg[/img][/url]
ABİ DOLARDAKİ TAVAN OLUŞUMUNUN GÜZELLİĞİNE BAKSANA BE YAA
[url=http://resimyukle.xyz/resim/2Wca][img]http://i.resimyukle.xyz/2Wca.jpg[/img][/url]
buda benim taban bozma yok
[QUOTE=Mares;514610][url=http://resimyukle.xyz/resim/4CyA][img]http://i.resimyukle.xyz/4CyA.jpg[/img][/url]
ABİ DOLARDAKİ TAVAN OLUŞUMUNUN GÜZELLİĞİNE BAKSANA BE YAA[/QUOTE]
hadi bakalım inşallah,....yön farketmez, parasında bile pozisyon almaya nefret ediyorum şerronun :D
çünkü kendisini adam zannediyor
bu şerro abd ye kök söktürürüz abim lime lime ederiz AlimAllah en iyi trader kimdeymiş görecekler yakında
[QUOTE=indregandi;514553]yarın saatlikte simule direnç,
95650 den saat 14:00 da
13:00 95650
14:00 95625
15:00 95625
16:00 95200 olacak
actual direnç ise 94800 de olacak,...dün 16:00 barı hhv si
şimdi yukarıda verdiğim zig zag simulede rakamları bulalım lemonlu çay dediğimde
30.09.2016 değeri 94800
şu demek
yarın bir taraftan simule direnç sırasını karşılık gelen saatlere takip ederken,..
bir taraftanda 94800 le meşgul olmak gerekir,..[/QUOTE]
aynen
usd 2 kontrat shortladım
vıop 93750 long devam
Bangalar memleket içün ve borsa içün mühim...Sendikasyon ların yenilenebilmesi de bangalar içün mühim.. Mühim
zamanı gelince bu biste kayyum atayacağız,...keh, keh
Ne yapıyorum: Kaldıraçım sabit, yani kontrat sayım sabit değil :) Uzlaşmadan gelen karların bir kısmıyla da şort açıyorum..Yaklaşık 5 kaldıraç ..yani naktin %50 si current teminat olarak... eğer trend aşağaysa şöyle iyi oluyo: Mesela uzlaşma 93925 oluyo..ona göre bakiyen güncelleniyor...sonra 94200 e geliyor fiyat...sen 93925 den aldığın sanal para ile 275 puan yukarıdan taze/yeni şort açabiliyorn...:)
sendikasyon kredileri aldı başını gitti kaça maliyetlenirse vatandaşa dokunacak ucu
(Eğer VOBci30 %2 den büyük günlük düşüş yaparsa) veya (USDTRY dururken veya gevşerken VOBci30 a %1 daha verirlerse), o büyük apsd nin py tarafındaki adı benim için belli olur..kaldıraçı fulldıraç yapmam ama 7,5 gibiye çıkarım... Tabi bunu yapdıktan sonra yukarı dönerse de istop zamanlaması ve yeri muhim
akşama yada yarına tikkat
[QUOTE=Mares;514622]akşama yada yarına tikkat[/QUOTE]
aynen
simule direnç izlenmeli,..
simule direnç anlamlı düşerse tepki yapar,..
o saatte 94800 e bakılmalı,...
[QUOTE=indregandi;514553]yarın saatlikte simule direnç,
95650 den saat 14:00 da
13:00 95650
14:00 95625
15:00 95625
16:00 95200 olacak
actual direnç ise 94800 de olacak,...dün 16:00 barı hhv si
şimdi yukarıda verdiğim zig zag simulede rakamları bulalım lemonlu çay dediğimde
30.09.2016 değeri 94800
şu demek
yarın bir taraftan simule direnç sırasını karşılık gelen saatlere takip ederken,..
bir taraftanda 94800 le meşgul olmak gerekir,..[/QUOTE]
saat 16:00 da 450 puvan aşağı düşecek
ve 95200 çizmeye başlayacak
95200
6 bar devam edecek....
16, 17, 09, 10, 11, 12,...
yarın
12 sonrası önemli olacak,...
çünkü bu günkü düşüş pasajı paşlayacak ve 94275 e soluksuz inecek simule,..
dolaysı ile
bu günden,...çıkmak isteyen py, yani simule düşüşünü beklemeden çıkmak isteyen py,
bu çıkışını
94275 üstüne yapar
GARAN günlük..Bangalara sahip çıkmıyo piyasa bangalara...sokağa atıyo
[url=http://hizliresim.com/pE3X2J][img]http://i.hizliresim.com/pE3X2J.png[/img][/url]
dolares gitseya yiyorsa bir süre istirahat edecek yetti gari
güzel ekmeğini yiyecem dolaresin
vıop sende kırabilecenmi bakalım tırmala biraz sağlam destek attım oraya
dolaresede sağlam çaktım yukardan uğraşacak artık
Garan60 dk....Alo Garanti
[url=http://hizliresim.com/jBOXgD][img]http://i.hizliresim.com/jBOXgD.png[/img][/url]
başgan aşağıda benim desteğe gelirseniz hendek kazdım gidersiniz diyiverim.
yukardada dolarese alacem diye uğraşmayın tokmak yersiniz benden diyiverim
kar etmem lazım artıkın..