maşallah konya çimentoda uçmuş :)
Printable View
maşallah konya çimentoda uçmuş :)
topikte sıkıntımı var :(
eski bir Türk atasözü der ki, neyi alıp satıyorsan onun grafına bak..ehuehuehe..son 2-3- gün sonraki vadeye geçecen arkadaş kanaatimce..yeni vadenin ilk 76 barı geçtikten sonra x30yvade ile vadenin kendisieşitleniyi bende, ssitsemik olarak..
bu arad sabahki sinyalle longa geçmiştim...(yada geçmemiştim ne önemi var)...şimdi yemek dönüşü görüyorumki fiyat günün en yükseğinde..Histemim sazı ele alıyor ve burdan 450 den lonkkları kapatıp şort açıyorum..tammen histemik..kınamaları akşam kabul edeceğim..kanaatimce SPX çöker..ü[URL="http://www.amma"]www.amma[/URL] ebnce tabi..
[IMG]http://i51.tinypic.com/34hfh8n.png[/IMG]
[quote=negrolino;321767]topikte sıkıntımı var :([/quote]
selam negropat,
bu sabah gördüm iyi haberi..gözün aydın goçççum::: Analı babalı büyüsün siz de mutlu olun o da mutlu olsun..teprik ederim..
topikte sıkıntı varmı bilmiyorum ama malum 3 geveze olmayınca (kim olduklarını sorma şimdi, biri benim de..) etki-tepki olmuyor, topik ıssızlaşıyor..amma topik sahibini kınıyorum..nerelerde selbatron
bu arada havaalanlarındaki cehennem kalabalığını görünce DOCO almaya karar verdim..vizeler felan da kalkıyoya bir sürü ülkeyle..o da motivasyon oldu..tavsiye değildir..taban bile olabilir..ben çoluk çocuğa kalsın diye aldım...
Arkadaşlar benim matriks sapıttı,
geçmiş datalara bakarsanız 5 dakikalık barların kapanış değerlerinin acayipleştiğini göreceksiniz.
2010 yılı beşlik datalarda açılış 83,739,yüksek 83764,düşük 83713,kapanış 83,713 şeklinde barlar oluştu.(31.12.2010) 12:25 barı gibi.
Sadece 5 dakikalıkarda değil tabii
Bi kontrol edebilirmisiniz
ms tuhaflaştı..
sabah vade değişiminde gap vardı..şimdi kayboldu..
3 ocaktan önceki barlarda küsüratlı rakamlar var...mesela bar minumun 83.6233 olmuş gibi..
olan oldu....sat çıkmıştı..kısaldım..sonra ok kayboldu..bugün ms de cinslik var..........
ms tahminimcediğer kapanışları bir förmülle şubat vadeye uyarladı.ondan kusuratlı..zaten ocakta sorun yok.
yakın vade graf sıkıntılı datalar yanlış.ŞUBAT vadede hiçbir sıkıntı yok bende.ben vade geçişlerinde ilk 2 gün aktif vade graftan takip ediyorum her zaman.YAKIN VADE sapıtıyor çünkü.
herkesin yeni yılı hayırlı olsun umarım bol kazançlı bi yıl olur herkese ve ek olarak müsadenizle matriksin ta ********
Eskiyen herşeye yeni denirmiş:)
2010 yılınada yeni derdik vs.vs. ama ne yaptık?
Eskidi ve zamanı gelincede kı.ına tekmeyi vuruvermeyi ihmal etmedik hiçbirimiz:)
O yüzden yeni değil 2011 yılı hayırlı olsun diyorum:)))
Zaten 3 günlük eskimiş bile bu ne yaaa kullanılmış mal olmuş la buuu:..::..: bol kazançlar herkeze.