ralieynseync..parçala gordon gekko....
Printable View
ralieynseync..parçala gordon gekko....
bu xxx acayip işlemler yapıyor, adam her kademeden alıyor. Bugün 171 bin adet long yapmış :::
Yürü be rocco kim tutar seni :D
Kim alıyor bu kadar ya, hay bize yapacağınız iyiliğin bi günde faydalı bi iş
yapın ya.
[quote=enorton;297391]Yürü be rocco kim tutar seni :D[/quote]
Kendimi 90 lı yıllarda Cine5 te gece yarısından sonra şifreli xxx li yayını dekoder olmadan seyreder gibi hissetmeye başladım....Hafif bi bulanıklık var ama olay net.... :::
85400 filat..düne göre -150+725=+575..bereket versin..haftasonuan iflat
acaip hayvanlara benziiiir :::::::::
aşağı yukarı 1 yıl önce attığım imza gerçek oldu be.***85.000*** VOB bilsem sayısalda 6 bilecem gibi bir imza falan atardım :p:p:p
[QUOTE=Sekube;297395]Kendimi 90 lı yıllarda Cine5 te gece yarısından sonra şifreli xxx li yayını dekoder olmadan seyreder gibi hissetmeye başladım....Hafif bi bulanıklık var ama olay net.... :::[/QUOTE]
evet aynen dostum, borsadan çok karhaneye benzediğine göre burası, bir de xxx ler dönmeye başladı ekranlarımızda... Bu durumu en iyi rocco açıklar :D
[QUOTE=TÜRKOĞLU;297397]acaip hayvanlara benziiiir :::::::::
aşağı yukarı 1 yıl önce attığım imza gerçek oldu be.***85.000*** VOB bilsem sayısalda 6 bilecem gibi bir imza falan atardım :p:p:p[/QUOTE]
1 sene sona kaç olacak???+.
En gıcık olduğum formasyon... üvvv...
[quote=seçilmiş böcük;297399]1 sene sona kaç olacak???+.[/quote]
135.000 :::
[QUOTE=enorton;297402]135.000 :::[/QUOTE]
35000 olmasın.dng
85 bin altına sert bi geri dönüş için çok müsait bir ortam var şuanda buna rağmen böyle bir hareket yapmazsa kapanış hiç beklenmedik bi seviyeden gerçekleşebilir..
[quote=seçilmiş böcük;297403]35000 olmasın.dng[/quote]
45.000 yandığından beri 35.000 bekliyoruz... Çok faydasını gördük bu beklentinin... :..:
325 den bir adet histemik sembolik şort..
[quote=Sekube;297395]Kendimi 90 lı yıllarda Cine5 te gece yarısından sonra şifreli xxx li yayını dekoder olmadan seyreder gibi hissetmeye başladım....Hafif bi bulanıklık var ama olay net.... :::[/quote]
koptumm valla hocam .brv
[QUOTE=seçilmiş böcük;297403]35000 olmasın.dng[/QUOTE]
Mutlu olcaksan sadece 35 diyeyim :D
[quote=TÜRKOĞLU;297397]acaip hayvanlara benziiiir :::::::::
aşağı yukarı 1 yıl önce attığım imza gerçek oldu be.***85.000*** VOB bilsem sayısalda 6 bilecem gibi bir imza falan atardım :p:p:p[/quote]
yeni imza isteriz .brv
350 den 1/10 şort..histemik abi..sisteme takacamda..üüww
[quote=enorton;297402]135.000 :::[/quote]
subata kalmadan goruruz oraları..
bu rallinin bir de final sahnesi olmalı, cok sert yukselıslerle bıten..
benim bilem lönk yapasım geldi acaip coşku :D
[QUOTE=Astatin;297412]350 den 1/10 şort..[B]histemik abi..sisteme takacamda..üüww[/B][/QUOTE]
Filmin sonunu sanki biliyor gibiyim :)
[quote=enorton;297415]Filmin sonunu sanki biliyor gibiyim :)[/quote]
her son bir başlangıçtır emortım.lelele
palaya o xxx ler kapalımı sanıyosunuz. parayı veren dekoderi görür ağalar.
hey gidi gariban halkım. palanın elinde puro kim alıyo kim satıyor öyle net görüyordurki herşeyi
tophane kumarhanesi oldu a.q
Acele işe Pala karışır daha gece pozumu seçmedim... Long olmayacağım kesin de short mu flat mi, short ise kaç kontrat... üvvv.. Sistemsizlik zor iş... üvvv... Dow şimdiye 11.000 üzerine atmış olsa gözümü bile kırpmaz çekerdim tetiği... üvvv... Du bakalım...
ıstanbul 14. Agır ceza mahkemesı, emnıyet muduru hanefı avcı'nın tutukluluguna yapılan ıtırazı reddettı
[quote=kitaro;297421]palaya o xxx ler kapalımı sanıyosunuz. parayı veren dekoderi görür ağalar.
hey gidi gariban halkım. palanın elinde puro kim alıyo kim satıyor öyle net görüyordurki herşeyi
tophane kumarhanesi oldu a.q[/quote]
ha valla kitaro onlara xxx ler free...:)
pozun nasıl..benim tahminim burdan veririsn şortu:o
Ah Asti ah 84250 den flatlarken artı longlasam süper olurmuş .dng ah kaya ah sistem gitti 700 den longladı
475 istop..piyuuu
[quote=Astatin;297425]ha valla kitaro onlara xxx ler free...:)
pozun nasıl..benim tahminim burdan veririsn şortu:o[/quote]
yok ağa okadarda terso değilim burası uçacak ekimde kayahanı haklı çıkarmaz pala
gusura bkmayın katılamadım son saatler ... papazla boğuştumda biraz .. ... oda vurdu bende vurdum ... en son beyzbol sopasını geçirdim kafasına yatıyor .. ühüühühüh ...
Hisseler taş gibi dışarıda büyük düşüş olmazsa biz düşmeyiz , onlar ufak düşerse biz görmeyiz diyor..
Dolar -bir emtiaya bu kadar eziyet yapılmaz kafayı kaldırdımı çakıyorlar
parite-- bu tam xxx napacağı belli olmaz...
korsan yoldan dreambox fılan da mı cozmuyor bu xxx leri?
[QUOTE=Astatin;297427]475 istop..piyuuu[/QUOTE]
Film başlarken sonu belliydi :( Neyse dediğin gibi her son yeni bir başlangıç...
[QUOTE=eloy;297433]korsan yoldan dreambox fılan da mı cozmuyor bu xxx leri?[/QUOTE]
yeni bir sprey çıkmış ,ekrana sıkıyorsun sonra çözülüyor xxx ler :D
rekor kapanış + ptesi -1000 gap felan tam nemussuz pelaya göre bir senaryo ama du bakalım
dün vob nasıl düşüyordu nefes almadan pehhhh :D şimdide tam tersi.... serbest satış giriyodu kurumlar..
[QUOTE=kitaro;297430]yok ağa okadarda terso değilim burası uçacak ekimde kayahanı haklı çıkarmaz pala[/QUOTE]
kayahan da long bence ;)
[QUOTE=seagate;297439]dün vob nasıl düşüyordu nefes almadan pehhhh :D şimdide tam tersi.... serbest satış giriyodu kurumlar..[/QUOTE]
iş yatırım son yarım saat 10bin short açmıştı, bugün de en iyi alıcıdır Allah bilir.
piyasanın affı yok vallahi..