-
hedeflerimde değişiklik yok.....onlar yeni [B]ZİRVE[/B] beklerken ben yeni[B] DİB[/B] bekliyorum.
rakkamları biliyorsunuz....78.000..[B]76.500..[/B]74.450...
yarı boğa senaryosu için tam [B]7[/B] gün var....sonrasında bu senaryo exs olur...
fikirlerimin ana hatları burda..ustalık hakkı bende saklı..bu kadar açıklama gençleri
korur ve para kazandırır...daha fazla açıklama yapmak isterdim....hırsızlar olmasa...
hepinizin gözlerinden öpüyorum[B].....ÇÖKÜŞCÜ bozz haftaya GERÇEKTEN ÇÖKERTECEK..[/B]
[B]YIKILACAK[/B]....yeni ZİRVECİLERE mektubum olsun...utanmasınlar öğrenmenin yaşı yok...
rızkınız bol..şansınız yanınızda olsun...
ALLAHA emanet olunuz......
-
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/statusicon/wol_error.gif[/IMG]Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Resmin büyük hali için buraya tıklayın. 766x711 and weights 44KB.[IMG]http://ekibi.org/resim/rys/2010/201008/ew5dkauzu.png[/IMG]
trader kardeşimin özel ..güzel çalışmalarından ilk sayım...10 numara ..rakkamlar cuk
oturuyor.....ve şu anda ilerleyen yapı olma ihtimali yüksek....
tebrikler trader 38........
-
[quote=boz ayı;316840]hedeflerimde değişiklik yok.....onlar yeni [B]ZİRVE[/B] beklerken ben yeni[B] DİB[/B] bekliyorum.
rakkamları biliyorsunuz....78.000..[B]76.500..[/B]74.450...
yarı boğa senaryosu için tam [B]7[/B] gün var....sonrasında bu senaryo exs olur...
fikirlerimin ana hatları burda..ustalık hakkı bende saklı..bu kadar açıklama gençleri
korur ve para kazandırır...daha fazla açıklama yapmak isterdim....hırsızlar olmasa...
hepinizin gözlerinden öpüyorum[B].....ÇÖKÜŞCÜ bozz haftaya GERÇEKTEN ÇÖKERTECEK..[/B]
[B]YIKILACAK[/B]....yeni ZİRVECİLERE mektubum olsun...utanmasınlar öğrenmenin yaşı yok...
rızkınız bol..şansınız yanınızda olsun...
ALLAHA emanet olunuz......[/quote]
hocam hırsızlara karşı nasıl bir önlem alabiliriz bu durumda? onların terbiyesizliği bizi de etkileyecek gibi görünüyor, o zaman kendi aramızda şifreler koyacağız verdiğiniz hedeflere ve sadece sizi takip edenler bu şifreleri bilecek, bence bu şekilde sizin takipçileriniz faydalanacaktır yorumlarınızdan
-
[quote=buffet;316856]hocam hırsızlara karşı nasıl bir önlem alabiliriz bu durumda? onların terbiyesizliği bizi de etkileyecek gibi görünüyor, o zaman kendi aramızda şifreler koyacağız verdiğiniz hedeflere ve sadece sizi takip edenler bu şifreleri bilecek, bence bu şekilde sizin takipçileriniz faydalanacaktır yorumlarınızdan[/quote]
[I]maalesef önlem alma şansı yok..mevzuat şu anda böyle.....[/I]
[I]bizim yapacağımız orta vadeli..haftalık öngörüleri topiğe koymamak..[/I]
[I]ama bugün yine koyduk....neden?? gençler para kaybetmesin...[/I]
[I]işi öğrensinler diye.....insan sevgisi sonradan kazanılmaz..(istisna zor kazanılır )[/I]
[I]insanı sevmeyen... MAHLUKATTAN FARKSIZDIR.....:cool:[/I]
[I]biz yaradılanı yaradandan ötürü severiz.....[/I]
[I]her canlının yaşam hakkı vardır...:)))[/I]
-
[quote=trader38;316827]teşekkürler. sayımın güncel halini eve gidince vermeye çalışıacağım inşallah.[/quote]
[I]verdiğin emeklerin için teşekkürler...+.[/I]
[I]foruma emeğe saygı diyorum..tekrar.....:mad:[/I]
[I]emeğe,,sanata,,sanatçıya saygı duymayan milletler az gelişmiştir..:mad:[/I]
-
[quote=boz ayı;316864][I]maalesef önlem alma şansı yok..mevzuat şu anda böyle.....[/I]
[I]bizim yapacağımız orta vadeli..haftalık öngörüleri topiğe koymamak..[/I]
[I]ama bugün yine koyduk....neden?? gençler para kaybetmesin...[/I]
[I]işi öğrensinler diye.....insan sevgisi sonradan kazanılmaz..(istisna zor kazanılır )[/I]
[I]insanı sevmeyen... MAHLUKATTAN FARKSIZDIR.....:cool:[/I]
[I]biz yaradılanı yaradandan ötürü severiz.....[/I]
[I]her canlının yaşam hakkı vardır...:)))[/I][/quote]
hocam bugün yazınızı görünce daha fazla zaradan kurtuldum, şimdilik az bir zararlar pozisyonlarım kapalı,
sizin yorumlarınız ve grafik koyarak bizlere destek olan sizlerin hakkı çok üzerimizde
-
Selamlar ben de voborsa forumunda yeniyim, topiğinizi beğenerek ve ilgiyle misafir olarak takip ediyordum, bundan sonra üye olarak elimden gelen katkılarla yer alacağım
tüm emekler ve yorumlar için teşekkürler, saygılar
-
[quote=LuftBallons99;316898]Selamlar ben de voborsa forumunda yeniyim, topiğinizi beğenerek ve ilgiyle misafir olarak takip ediyordum, bundan sonra üye olarak elimden gelen katkılarla yer alacağım
tüm emekler ve yorumlar için teşekkürler, saygılar[/quote]
hoşgeldiniz, .brv
-
[quote=LuftBallons99;316898]Selamlar ben de voborsa forumunda yeniyim, topiğinizi beğenerek ve ilgiyle misafir olarak takip ediyordum, bundan sonra üye olarak elimden gelen katkılarla yer alacağım
tüm emekler ve yorumlar için teşekkürler, saygılar[/quote]
hoşgeldiniz
-
-
[quote=caylakboga;316903]82,350 pivot gibi[/quote]
[I]pivot 81.800.den beri alda devam ediyor...:..:[/I]
-
şu an itibarıyla 82.375 ve altında sat der......
ama her geçen zaman değişiyor..