[QUOTE=Astatin;80093]diyelimki he..sen flatsen geceyi açmı geciriyorsun şimdi[/QUOTE]
ben diyetteyim,az yerim ve özel çiftliğim var piyasadan bagımsız benim stoklar 10 yıl yeter .heyk
Printable View
[QUOTE=Astatin;80093]diyelimki he..sen flatsen geceyi açmı geciriyorsun şimdi[/QUOTE]
ben diyetteyim,az yerim ve özel çiftliğim var piyasadan bagımsız benim stoklar 10 yıl yeter .heyk
cati bugün hiç görünmedi:confused:
[QUOTE=jerfin;80100]cati bugün hiç görünmedi:confused:[/QUOTE]
evet ya merak ettim insallah birsey yoktur:(
[quote=mersiyk;80098]ben diyetteyim,az yerim ve özel çiftliğim var piyasadan bagımsız benim stoklar 10 yıl yeter .heyk[/quote]
10 yıl ha...böğğykkk...tahıl bile o jadar dayanmaz beaa..neymiş onlar
[QUOTE=Astatin;80102]10 yıl ha...böğğykkk...tahıl bile o jadar dayanmaz beaa..neymiş onlar[/QUOTE]
bırak simdi tahılı benim ettigim tesekkur sayısı [B]1091 [/B]senin aldıgın tesekkur sayısı [B]1095 [/B].dng servet transferi olmus:o
bu resimdeki kim asti.. yazar tipi var ama.. ?
[QUOTE=mersiyk;80103]bırak simdi tahılı benim ettigim tesekkur sayısı [B]1091 [/B]senin aldıgın tesekkur sayısı [B]1095 [/B].dng servet transferi olmus:o[/QUOTE]
kankiş, amma puan savurganlığı yapmışsın:)
[quote=mersiyk;80103]bırak simdi tahılı benim ettigim tesekkur sayısı [B]1091 [/B]senin aldıgın tesekkur sayısı [B]1095 [/B].dng servet transferi olmus:o[/quote]
yok senden daha fanfanlarım var..o teşekkürlerde senin payın az..kıskanma seni teşekkürlerimle döverim..ayrıca, sana bu avatarı bulmasam o kadar teşekkürü de zor alırdın hee..:..: profil hitin 10 lardaydı şimdi baya olmuştur herhalde..imaj danışmanına dua et
[quote=jerfin;80104]bu resimdeki kim asti.. yazar tipi var ama.. ?[/quote]
Evet bir yazar..Fransız..Bilginiz olsun diye söliim, cinnet geçirip 45 inde eşini boğmuş..iyi tarafı ise hatırlamıyo..kasten yapmamış yani
[QUOTE=Astatin;80108]Evet bir yazar..Fransız..Bilginiz olsun diye söliim, cinnet geçirip 45 inde eşini boğmuş..iyi tarafı ise hatırlamıyo..kasten yapmamış yani[/QUOTE]
şişşttt mersi, bu asti'nin ruh hali hiç iyi görünmüyor.. hem seni hem beni boğmasın buracık da..:eek:
[QUOTE=jerfin;80109]şişşttt mersi, bu asti'nin ruh hali hiç iyi görünmüyor.. hem seni hem beni boğmasın buracık da..:eek:[/QUOTE]
sonrada hatırlamıyorum, kasten yapmadım, cinnet anıydı der yırtar:..:
Cırcır nerde