rallici yokmu ...rallici....
hiç ses gelmiyo......
Printable View
rallici yokmu ...rallici....
hiç ses gelmiyo......
Oh çok şükür. inat etmeyip longları kısayaçevirip zararı biraz azalttık ama.. nerden dönücem bilmiyorum. biraz daha düşer mi acaba. bugünü fit kapatsak...
[quote=mbm;88272]rallici yokmu ...rallici....
hiç ses gelmiyo......[/quote]
haftaya inşallah :)
olmazmı pis ralliciyiz ama ziyan çok
[QUOTE=clark;88123]uzun devam 29500 stop no panic bu vob 29500 kırılmassa vade sonu (haftaya cuma )33 ten aşagı kapatmaz[/QUOTE]
Hexenle benzer düşünmüşüz, grafik üzerinde açıklamış
Ben varım spotta rallideyim, kaatlar 30 dışından düşen endekste % 7 kar.:)
Shortları kapattım sistem dışı. Artık rahat rahat düşebilirsin vadeli.
teknik yine tepkiye işaret ediyor..tam data zamanı.....iyi gelirse tepki olur...301250..üstü long denerim........
[QUOTE=hexen;88258][B]sindi vob gün graf nerde ?[/B]
gün graf göre 29450 asayası xpotans kapı acar..
eyer 29450 üstesi kalır y potansta durar
[B]29450 asayası x potans risk ne ?[/B]
29450 asayası x potans 25600 yeresi
[B]29450 üstesi kaldımı y potans risk ne ?[/B]
29450 üstesi kaldımı 32900 yeresi potans
[IMG]http://nscu0.png[/IMG][/QUOTE]
Şimdi burdan iki potanstan hangisi makul dersen. Eğer ürkersem 25600 e kadar düşünmeden veririm. Eğer cesur bir günümde isem, bu günkü tabloya bakıp 32900 a kadar alırmıyım ?. IIH . Başka cesurlarda almaz eminim. Onun için Hexenim birinci şıktaki potans bence daha ağır basıyor.:)
iyide gelse kötüde gelse yukarı tepki şart..
ondan tutuyorum hala yarım uzunları...
075 don gömlek longum
30125..long...
Nisan vadede pozisyon alınıyor makas kalmamış neredeyse. Açık pozisyon çok fena artmış. Bugünden itibaren vade sonu mıy mıy hareketleri başlamıştır hayırlı olsun. .dng
Don Gomlek FLAT.. ;)
tepki mepki bu kadardi, yok artik baska tepki, hadi dagilin.:..:.
ben çıkar......
[quote=nunu;88287]tepki mepki bu kadardi, yok artik baska tepki, hadi dagilin.:..:.[/quote]
30300..e kadar müsade et ayı kardeş...
:..:
[quote=SEREN I;88289]30300..e kadar müsade et ayı kardeş...
:..:[/quote]
30 800 kurtarır beni
[quote=SEREN I;88289]30300..e kadar müsade et ayı kardeş...
:..:[/quote]
bu bir tuzak..svg..nunu 30300..olursa o zaman da oyun değişir..kandırdım
seni....
;)
Dow daki bu düşüşü saatliklerde macd,rsı paritede usdeuro,usdjpy,euro jpy ayrıca vıx onaylamıyor dow çok önemli bir destek seviyesinde duruyor daha önce çogu kez günlüklerde çft dip yapıp tepmiştir bizdeki spot yurtdışına göre saglam duruyor vobta efg 60000 kontratla avını bekliyor grafik özürlüyüm siteye ekleyemiyorum grafiklerin kb büyük geliyor bunu nasıl çözcez
[quote=clark;88292]Dow daki bu düşüşü saatliklerde macd,rsı paritede usdeuro,usdjpy,euro jpy ayrıca vıx onaylamıyor dow çok önemli bir destek seviyesinde duruyor daha önce çogu kez günlüklerde çft dip yapıp tepmiştir bizdeki spot yurtdışına göre saglam duruyor vobta efg 60000 kontratla avını bekliyor grafik özürlüyüm siteye ekleyemiyorum grafiklerin kb büyük geliyor bunu nasıl çözcez[/quote]
irfanwiew ya da paint gibi bir program ile küçültebilirsin.
BAC ce CITInin kamulaştırılacağını biz de duyduysak artık düşüş mola verir biraz. :D
[quote=clark;88292]...
...
grafiklerin kb büyük geliyor bunu nasıl çözcez[/quote]
Sayın clark,
Paint e kopyaladıktan sonra kaydet dediğinizde kayıt türü 24-bit olan yeri jpeg e çevirip kayıt edin.Sorunun çözülmesi gerekir.
Bol şans...
[QUOTE=aslan;88293]irfanwiew ya da paint gibi bir program ile küçültebilirsin.[/QUOTE]
20 kb nin altındada bir şeye benzemiyor.
bu tepki sevdasi yuzunden su ayu piyasasinda kimse tam bir ayu olamadi ya! ben de dahil.:o.
ne kdr tşk meraklısı bi forummuşuz :)
[QUOTE=clark;88296]20 kb nin altındada bir şeye benzemiyor.[/QUOTE]
[URL="http://www.shrinkpictures.com/"]Bunu deneyin 760'ı seçin[/URL]
[quote=Vob Trader;88298]ne kdr tşk meraklısı bi forummuşuz :)[/quote]
nazar etme ne olur, calis senin de olur..kom.
bankalar ve sigorta sirketleri acilis oncesi islemlerde iyi baslamadilar.
Kapanis 30.300-30.450 araliginda (30.800 en ideali amma su asamada sanki mumkun degil artik) olmadigi muddetce, assagiya devam ederiz.
dow da 7200 kırılır mı bu gece ne dersiniz....
[QUOTE=nunu;88300]nazar etme ne olur, calis senin de olur..kom.
bankalar ve sigorta sirketleri acilis oncesi islemlerde iyi baslamadilar.[/QUOTE]
işim gücüm yok bi tşk kıskanmadığım kaldıydın zaten :)
Kapanış 30150 civarında diye düşünüyorum, saygılar...
pek mümkün gözükmesede 30475 üstüne atabilirsek haftasonuna uzun girerim kendi adıma..
hele bi dow açılsın bakalım..
075 don gömlek kısa aynı yerden
23.800 ün üzerine atamayacak bir endeks büyük sıkıntı yaratır... şu ana göre dow'da da bir toparlanmadan ziyade yeni dipleri test etme gündeme gelecek... bir de üstelik bugün cuma... endekslerin artı kapatmaya eğilimde oldukları böyle bir günde burası darmaduman olduysa pzt ve salıyı düşünmek bile istemiyorum..
gün içinde 200-250 puanda dalgalan dur sonra ertesi günkü gap senin yönündeyseeee ne ala değilse kafana minimum 500 puan ye.
böyle VOB'dan para mı kazanılır yaw.
CITI future (%11,5).:dü:
Dax dibini kırdı...
fdow yeni en düşük seviye gerçekleştirince alışlar durdu..
[quote=sentinus;88309]CITI future (%11,5).:dü:[/quote]
citi'nin kendisi o sn. sentinus. acilis oncesi degeri.
hisse senedinin vadelisi olmaz, opsiyonu olur.