Dün 83000 gördük bugünde görmeliyiz:)
Al sinyali içindeyiz:)
Printable View
Dün 83000 gördük bugünde görmeliyiz:)
Al sinyali içindeyiz:)
Stratovski,
Cörtüyorum,
Cörtüyosun,
Cört,
Cörtüyoruz,
Cörtüyosunuz,
Cörtüyolar
Şeklinde mi cörtmek fiili çekiliyordu??
[quote=excali;320991]Stratovski,
Cörtüyorum,
Cörtüyosun,
Cört,
Cörtüyoruz,
Cörtüyosunuz,
Cörtüyolar
Şeklinde mi cörtmek fiili çekiliyordu??[/quote]
Siz longluyorum fiilini çektiğinizde,hatta benim için çekmiştiniz bu fiili vob 72200 deydi...Nöörim kantarım....size deeaayiiiii diyebilirmiyim....:)
[quote=EMEKDAR;321001]Siz longluyorum fiilini çektiğinizde,hatta benim için çekmiştiniz bu fiili vob 72200 deydi...Nöörim kantarım....size deeaayiiiii diyebilirmiyim....:)[/quote]
Sikipilasyon da yapmazsan hatrım kalır deeayiii..:..::..:
Forex tarafı bugün bermuda şeytan üçgeni gibiydi.. Giren emirden bir daha haber alınamıyor... Alındığı zaman da çarpılmayla çıkıyor... :..:
Ekte ibretlik bir GBPUSD grafiği var.. Bunu trade edip de hayatta kalabilen olduysa bir çokonat benden hediye... :p
VOB'da trade edip de çok zor diyenler Forex'e hiç bulaşmasın benden tavsiye.... :)))
[quote=excali;321002]Sikipilasyon da yapmazsan hatrım kalır deeayiii..:..::..:[/quote]
O zaman yapmış ama üzülmüştüm...üüü
Pala dayı uyuyakaldımı nedir?:)
[quote=EMEKDAR;321008]O zaman yapmış ama üzülmüştüm...üüü[/quote]
Şimdi üzmüyordur umarım..;)
Yok üzülmüyorum, 1 sat,5-15-30 al gerisi sat,şekiller al kimin duruyor grafiksel...ama ruh ayu oluncada; ye tatlıyı içme suyu yanarsa yansın,ye yağlıyı iç suyu donarsa donsun şeklinde oluyor duygular...:)
Benim bir gözüm yakın vade dolardaydı
Geçen hafta bu hafta aynı seviyelerde işlem oldu
Baktım 1,568 i aşamıyor yeni yüksek yapamıyor
Bugünden itibaren endeks kontratlarında düşüş yönünde olmamayı değerlendirmeye başladım.
[quote=bull market;321019]Benim bir gözüm yakın vade dolardaydı
Geçen hafta bu hafta aynı seviyelerde işlem oldu
Baktım 1,568 i aşamıyor yeni yüksek yapamıyor
Bugünden itibaren endeks kontratlarında düşüş yönünde olmamayı değerlendirmeye başladım.[/quote]
O dediğinin doğduğu yerden gelecek haber ortalığı toz duman da edebilir...:confused:
En yakın dolar kontratında 1,5575 aşağısı piyasalarda olumlu hava
1,5680 üzeri ise endekslere negatif etkisi olması kuvvetli ihtimal dahilindedir.