a) Kırdığı çizgiyi tekrar test ediyor çarpıp seker
b) Yok bence alttaki çizgiyi de kırıp göçer
c) Yok böyle bir üçgen tamamen hayal ürünü
d) Hepsi
e) Hiçbiri
Printable View
a) Kırdığı çizgiyi tekrar test ediyor çarpıp seker
b) Yok bence alttaki çizgiyi de kırıp göçer
c) Yok böyle bir üçgen tamamen hayal ürünü
d) Hepsi
e) Hiçbiri
Hello firom biyond di bordirs... Fiyat kac patronuskalar
[quote=Astatin;320950]Hello firom biyond di bordirs... Fiyat kac patronuskalar[/quote]
14:14 itibariyle 81.800
Na'apıyon beyond the bordır'larda gardaş Giselle'in orda mısın yoksa... :::
[QUOTE=Strategist;320951]14:14 itibariyle 81.800
Na'ap?yon beyond the bord?r'larda garda? Giselle'in orda m?s?n yoksa... :::[/QUOTE]
Sinirlarin otesinde neler oluyor. Isimli belgeselde basrol aldim patron. Uuhuhuhuu. Osterrayhdayim patron uwwwww. Giselle. Yok maalesef. Amma giselle her zaman 1 numaradir
Piyasa iyice sağlamladı burayı bir türlü düşmüyor üüüvvv:(
düşemeyen borsa çıkar
Short stop long:)
Long devam long:)
Mecburen:)))
Neyse longlar en azından düşmeme inadında olan piyasada daha faydalı olacaktır diyorum:)
Hiç yoksa az bi tepkide 82500 kapatlır gerekirse tekrar shortlanır olur biter he heeee:)
Vade sonunda aşağı yukarı hareketlerde poz kapatıyolar:) yeni vadede risksiz poz açıyolar, aynı seviyede oh ne ala iş:)
Durun bakalım bizde faydalanalım:)
He heeee tepti bile
Kütür kütür yakın vade poz kapanıyor Şubat vade poz açılıyor.
[quote=Astatin;320955]Sinirlarin otesinde neler oluyor. Isimli belgeselde basrol aldim patron. Uuhuhuhuu. Osterrayhdayim patron uwwwww. Giselle. Yok maalesef. Amma giselle her zaman 1 numaradir[/quote]
Lem daha dün buradaydın ne zaman gittin österreich'e falan... Alamanca desteği lazımsa geleyim... üvvv... Bir ara sen hangi ülkenin hava sahasından geçsen graşka olurdu... Avusturya borsasında oynama izni veren Forex aracı kurumu arıyorum çok acil... üvvv... :)))
BU işin merkezi 82100 dür:)
400 puan yukarısı sat 400 puan aşağısı al şeklinde 800 point dön babam dön:)
Ne güzel iş:)
[quote=Strategist;320970][B]Lem daha dün buradaydın ne zaman gittin österreich'e falan[/B]... Alamanca desteği lazımsa geleyim... üvvv... Bir ara sen hangi ülkenin hava sahasından geçsen graşka olurdu... Avusturya borsasında oynama izni veren Forex aracı kurumu arıyorum çok acil... üvvv... :)))[/quote]
Spock'a nasıl gittiği sorulur mu lem? Işınlandığını herkes biliyor. .kom
Fiyana'dan Süper DÜŞÜŞ HAVASI göndersin bize yaavv..:)))
Long devam long:)