cümleten geçmiş olsun .. .üvvvvvv..... feci veriydi bakınız : eur/usd graf
Printable View
cümleten geçmiş olsun .. .üvvvvvv..... feci veriydi bakınız : eur/usd graf
üwwwwwwww spot aya çıktı alüüü vob nediin
[quote=seagate;297312]üwwwwwwww spot aya çıktı alüüü vob nediin[/quote]
En azından 84.600'e kadar geri çekilmeden aya çıkarsa geceye kesinlikle short... Ben yani.. Kimseyi etkilemeyeyim... :)
Sevgili a.kaya,
Benim gibi yap. 2 hesap aç. Birinde sadece sistem, diğerinde sadece histem ile oyna.
İnan psikolojik olarak çok rahatlatıcı oluyor.
Yalnız VOB'da aynı kişinin 2 hesabı olamadığından, ikinci hesabın ya başkası adına yada başka biriyle ortak hesap olmak zorunda.
[quote=sazan;297318]Sevgili a.kaya,
Benim gibi yap. 2 hesap aç. Birinde sadece sistem, diğerinde sadece histem ile oyna.
İnan psikolojik olarak çok rahatlatıcı oluyor.
Yalnız VOB'da aynı kişinin 2 hesabı olamadığından, ikinci hesabın ya başkası adına yada başka biriyle ortak hesap olmak zorunda.[/quote]
Sn. Sazan, sanırım hiç rahatsızlık duymadan bir hesapta long, diğerinde short olabilmek bir trader'ın olgunluk ve profesyonelliğinin bir göstergesi...
Bu da benim bunu neden yapamadığımı açıklıyor zaten... :)
way strobaba long gemisini terketmiş bozluldum şiimdi..bu arada sazan ve stro sistemlerini al verdikleri yer açısından teprik ederim..benimki 675 e yetişebildi..
Veri kötü gelirse asadan uzayacam iyi gelirse yukardan kısaladım planı yaptım
alış satışları hazırladım hersey hazır bilin bakalım ne oldu ekranda sistem açık olduğu için sürekli sinyal sesi var ses bi an kesildi matriks saat dondu saat 15:28
çok sevgili internet kesildi zaten bir haftadır hız çok,çok yavaş ve toplamda 1 saat kesilmeden durmuyor.
Sevgili telekom sizin yapacağınız işin ta..........sülalesini............ öpeyim
hala devlet mumuru ziyniyetindesiniz ya başka bi şey demiyorum.
dışarı göçtü sallamıyo bile pehhh
85500 den düşüşün 61.8 düzeltmesini az bişi geçti üwww derken altına indi tekrar
[quote=seagate;297334]dışarı göçtü sallamıyo bile pehhh[/quote]
Göçmez tabi, mal aşağıda dağıtılmaz, mal yukarıda dağıtılır... ;)
vobla spot ayrılacakmıs ondan bırı mersıne dıgerı tersıne gıdıyomus :o:o:o
kapanış tahiminimi strobaba tahmini olan değerin 5000 puan üstüne koyuyorum..stro ne derse 5000 üstü.....Astatin Demirel..ühühühü..üwww
imza ve avatar badem oldu..üühühüh
efg geliyomuş 20 bin satıyomuş 83500 kapanış :)
astatinden yanıt :
o bi kere olur ! :D
[quote=seagate;297344]efg geliyomuş 20 bin satıyomuş 83500 kapanış :)
astatinden yanıt :
o bi kere olur ! :D[/quote]
yok bence o hiç olmaz...:D
[QUOTE=enorton;297117]Buarada bence yakın zamanda düşüş şelale falan olmayacak, şuanda short olmama rağmen böyle düşünüyorum, imkb 100 69.000 e gidecek. Vay be borsa 69 yaptı dedirtecekler :D[/QUOTE]
Devam et Rocco...
Gıcık mesele şu ki kalıcı bir düşüş olacaksa arkasında gap bırakmadan düşer... O zaman da Pzt. büyük gap olur göçer tahmini bir işe yaramıyor... Zira arkadasında gap bırakırsa kapamak için dönmesi lazım...
Yani şelale isteyen birinin Pzt için + gap istemesi daha mantıklı... Son zamanlarda büyük şelalelerin hemen hepsi + gap olan günlerde başladı... Bu da olayın tadını kaçırıyor, Pzt -5.000 gap üzerine -5.000 daha gün içinde fantazisini öldürüyor... üvvv...
hemen pozisyonel makro analize başlayalım..üühühü..SP nin not arttırım furyası bizede gelir bence eşşek değilya...üühühüh..PKK bitecek felan feşmekean..2b felan feşmekena..üühühüh..
[quote=enorton;297348]Devam et Rocco...[/quote]
rocco kim emortem...avatar rocco mu:::
şelale kötü yola düşmüş bize gelmeden..üühühhü
[QUOTE=Astatin;297352]rocco kim emortem...avatar rocco mu:::[/QUOTE]
rocco günün anlam ve önemini anlatan çok önemli bir şahsiyet, tanımamanı yadırgadım doğrusu ::: Avatar bizim edward, yabancı değil...
şimdi pastanın sol tarafında kim var acaba meraktan çatlıyorum :::
[quote=Strategist;297349]Gıcık mesele şu ki kalıcı bir düşüş olacaksa arkasında gap bırakmadan düşer... O zaman da Pzt. büyük gap olur göçer tahmini bir işe yaramıyor... Zira arkadasında gap bırakırsa kapamak için dönmesi lazım...
Yani şelale isteyen birinin Pzt için + gap istemesi daha mantıklı... Son zamanlarda büyük şelalelerin hemen hepsi + gap olan günlerde başladı... Bu da olayın tadını kaçırıyor, Pzt -5.000 gap üzerine -5.000 daha gün içinde fantazisini öldürüyor... üvvv...[/quote]
Exhaustion (Tükeniş) ve Measured Gap (Bir yükselişin ortalarında olan gap) için söylediğin OK. Ama eğer Breakaway (Kopuş) gap'ından bahsediyor isen kapanması yıllar alabilir. :)
Ayrıca yemişim Gap'ı. :::
notumuz artmadan bu film bitmeyecek herhalde..
10 kaplan sahnede günün 2.yarısında..
[QUOTE=sazan;297358]Exhaustion (Tükeniş) ve Measured Gap (Bir yükselişin ortalarında olan gap) için söylediğin OK. Ama eğer Breakaway (Kopuş) gap'ından bahsediyor isen kapanması yıllar alabilir. :)[/QUOTE]
Abi kopuş, tükeniş, çöküş, şelale vb kelimeler artık öyle uzak geliyor ki... Sanki birdaha bunlar olmayacakmış gibi geliyor, çocukluk anılarım gibi biraz hüzün ve özlemle hatırlıyorum bu kelimeleri... Sanki ömür boyu hep boyle ıkına ıkına yükselecekmişiz gibi geliyor. :(
[quote=The Tatar;297359]notumuz artmadan bu film bitmeyecek herhalde..
10 kaplan sahnede günün 2.yarısında..[/quote]
valla artarsada bitmeeycek sanki:..:
[quote=enorton;297360]Abi kopuş, tükeniş, çöküş, şelale vb kelimeler artık öyle uzak geliyor ki... Sanki birdaha bunlar olmayacakmış gibi geliyor, çocukluk anılarım gibi biraz hüzün ve özlemle hatırlıyorum bu kelimeleri... Sanki ömür boyu hep boyle ıkına ıkına yükselecekmişiz gibi geliyor. :([/quote]
Önce bu böyle olmuyor deyip hepimiz slow trader olacağız.
Sonrada bir kaç günde Gap vb'nin kallavisini göriciiz. :::
Yavaşça ısıtılan sudaki gurbağa misali. Yada pawlow göpekleri gibi.
ha bu arada hep eleştiriyosun demesin..hakkını da verelim..kayaboss 250 den filatlayan histem+sistem yöntemini teprik ederim
tamam cıksın da bı gun de yuzde 3-5 cıksın be kardesım..
tepe neresi acaba 85500 mu
[QUOTE=eloy;297368]tamam cıksın da bı gun de yuzde 3-5 cıksın be kardesım..[/QUOTE]
%3 mü? %5 mi? Sabah %0.20 düşüşte forum coşmuştu, %3 çıksak forum kendini imha eder heralde :::
[quote=a.kaya;297356]şimdi pastanın sol tarafında kim var acaba meraktan çatlıyorum :::[/quote]
doçe alıyomuş bugün :::
astatin abey banada teprik yokmu yaa :D çıkacak dedim o gadan üwww :D ühühühühü
küstüm gidiyom ühühüh
[quote=The Tatar;297372]doçe alıyomuş bugün :::[/quote]
yapma beaa..o aldığı zaman hep düşerdi...:D:D:D
Konuyla ilgili değil ama İstanbul'da trafik felaket... üvvv... Acilen 3.000 puan kazanmam lazım, bu trafikte beni ancak bu moral ayakta tutar... :)))
yeni yüksekle kapatıcaz herhalde ?
şöyle 85400 falan yapsada rahat rahat filatlasak..ü[url]www..[/url]
[QUOTE=The Tatar;297377]yeni yüksekle kapatıcaz herhalde ?[/QUOTE]
90.000 isterük :::
Uzun bir xxx li yazı yazmam gerekir sansürcü arkadaşlara...
[quote=enorton;297379]90.000 isterük :::[/quote]
bişey kalmadı zaten :..:
100 bin diyenler çok fazla..
extreme kapanış olacak galiba... 85900 ?
bugün mükemmel iş yapmış 5dk macd deki indiği sata getirilip uçuşu görmedim sanma pala ^!!!! xxxx