[quote=nunu;79687]o zaman altinin sozlesmeleriyle ugrasacagina git kuyumcu dukkanina, azucuk gerceklerine goz at be kardesim:..:.kom[/quote]
+.+. "Gelecek Uzun Sürer" nunucuumm;).kom.kom
Printable View
[quote=nunu;79687]o zaman altinin sozlesmeleriyle ugrasacagina git kuyumcu dukkanina, azucuk gerceklerine goz at be kardesim:..:.kom[/quote]
+.+. "Gelecek Uzun Sürer" nunucuumm;).kom.kom
bu arada parite şortır lardan yana açıldı
bari bu yazdiklarini silme de jerfin ve cadi gelince seninle daha guzel ugrassinlar.:p.
nunununununununu nununununu....mırıldanınca şarkı şeklinde oluyor ama yazınca anlaşılmıyor :)...sakın şu an ara gaz falan verme ha..flatim ...
NUNU çok acil ara gaz lazım...kısadayım
[QUOTE=Astatin;80074]NUNU çok acil ara gaz lazım...kısadayım[/QUOTE]
Geyiklerin otlakları yanmış stoklar ancak 1 ay dayanırmıs sonrası kıtlık olurmus astii
[quote=mersiyk;80076]Geyiklerin otlakları yanmış stoklar ancak 1 ay dayanırmıs sonrası kıtlık olurmus astii[/quote]
Eee sen ne yapmayı düşünüyorsun:..::..:
Catedral neredesin kuzum?
[QUOTE=Astatin;80078]Eee sen ne yapmayı düşünüyorsun:..::..:[/QUOTE]
ben flatım ama sen yaşadın short iyi para yapar :..:
[quote=mersiyk;80080]ben flatım ama sen yaşadın short iyi para yapar :..:[/quote]
Shortların para edip etmeyeceği belli olmaz sabaha kadar :) .:..::..: Hem nerdne geldin VOB a..Biz en son geyik otlaklarındaydık:)
[QUOTE=Astatin;80082]Shortların para edip etmeyeceği belli olmaz sabaha kadar :) .:..::..: Hem nerdne geldin VOB a..Biz en son geyik otlaklarındaydık:)[/QUOTE]
e sen subat vadeli geyik otlak otunu shortlamadınmıydındı.kom
[quote=mersiyk;80085]e sen subat vadeli geyik otlak otunu shortlamadınmıydındı.kom[/quote]
diyelimki he..sen flatsen geceyi açmı geciriyorsun şimdi