-
14 std saatliklerde henüz direnç takibim başlamadı,...
şu anda 98975 hhv den hali hazır düz çizmekteyiz,...zaten başlasada yüksekte kalacağından ilk defalarda bizim için çok bir şey ifade etmeyecek,..sonra sonra geliştikçe önemli olmaya başlayacak,..
şu anda saatlikte düşüşün bütün kodları direnç olarak bende belli, ama şu aşmada luzumsuz bir bilgi olur
-
[url=http://www.hisseyorum.net/resim/][img]http://www.hisseyorum.net/resim/do.php?img=43267[/img][/url]
cumadan xu030 saatliğimiz bu şekilde ilerliyor,...
-
[url=http://www.hisseyorum.net/resim/][img]http://www.hisseyorum.net/resim/do.php?img=43269[/img][/url]
direnç takibini ise bu pembeden yapacağız,...kırmızı pembenin şimdiden verdiği dirençleri 14 geride takip ederek simule edecek,...henüz başlamadı, 15:00 barında ilk direnç kırmızıda oluşmaya başlar,...bu dirençler pembede şimdiden belli zaten,..
alttaki destekler ise,..
günlük bingo serinin saatlikleri,...
-
direnç serisinde, şöle kabaca baksak,...
başlamayan direncin güncelini versem 95025 ten başka rakam yok,
rakam vermemeye çalışıyorum özellikle,..
böyle zamnlarda benim verdiklerim bir omurga oluştursalarda yanıltıcıda olabilirler,...
yanıltıcı derken,..erken çıkmaya neden olur,...v.s,..
sadece bir omurga olarak kabul edelim bu anlizleri,..
herkesin kendini kendi cebine göre yaşamasında fayda var,...
-
usdtry 3.0160 ve üstüne bu piyasayı aşağı alacaktır zaten,..ama bu olmadan 2.9757 nin üstünde sadece balkon sallanır,...
bakın siyasi rakamlar, günü geldi, siyasete saldırı olduğunda bizim değerleme rakamlarımız oldu,
moodys kararı nersinden bakarsanız bakın bir siyasi saldırıdır,..ekonomik tetikçiliktir,...
-
çünkü bunu zamanında ekonomik göstergelerde eğer bir değişme ölçümlemişşse yapması gerekiyordu,
ama ne yaptılar FED in faiz ötelemeleri gibi, hep sıra savdılar, Tr başka işlere doğru teşvik edilirken işin ekonomik ayağını üstlendiler,...işte o tutumlarıda siyasi idi, bu tutumlarıda dolayısı ile siyasi,...
-
biz burada akpeyi beğensekte beğenmesekte,...
moodys saldırısına el ovuşturacak karakterde insanlar değiliz,..
moodys saldırısı hepimize ve hepimizin geleceğine yapılmış bir saldırıdır,..
-
üstelik son ayaktaki icra tarzıda tam bir şerroluktur,..önce iyimserlik pompalayıp 2 gün sonrasında gecenin ortasında meydana çıkmasıda tam bir rezilliktir,...
-
şu 15 dklık CHO ve bol band hikayesinin güncel hali....sarı ile devam tahminim (indikde kırmızı)..500 puan yukarı 500 puan aşağa.. yada dorudan aşşa..sonrasını bilmiom....ama cho nun bi rahatlaması lazım..şu an her numaraya gelirim modunda
[url=http://hizliresim.com/jBNRZm][img]http://i.hizliresim.com/jBNRZm.png[/img][/url]
-
[QUOTE=indregandi;513550]14 std saatliklerde henüz direnç takibim başlamadı,...
şu anda 98975 hhv den hali hazır düz çizmekteyiz,...zaten başlasada yüksekte kalacağından ilk defalarda bizim için çok bir şey ifade etmeyecek,..sonra sonra geliştikçe önemli olmaya başlayacak,..
şu anda saatlikte düşüşün bütün kodları direnç olarak bende belli, ama şu aşmada luzumsuz bir bilgi olur[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;513552][url=http://www.hisseyorum.net/resim/][img]http://www.hisseyorum.net/resim/do.php?img=43269[/img][/url]
direnç takibini ise bu pembeden yapacağız,...kırmızı pembenin şimdiden verdiği dirençleri 14 geride takip ederek simule edecek,...henüz başlamadı, 15:00 barında ilk direnç kırmızıda oluşmaya başlar,...bu dirençler pembede şimdiden belli zaten,..
alttaki destekler ise,..
günlük bingo serinin saatlikleri,...[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;513553]direnç serisinde, şöle kabaca baksak,...
[B]başlamayan direncin güncelini versem 95025 ten başka rakam yok,[/B]
rakam vermemeye çalışıyorum özellikle,..
böyle zamnlarda benim verdiklerim bir omurga oluştursalarda yanıltıcıda olabilirler,...
yanıltıcı derken,..erken çıkmaya neden olur,...v.s,..
sadece bir omurga olarak kabul edelim bu anlizleri,..
herkesin kendini kendi cebine göre yaşamasında fayda var,...[/QUOTE]
saatlik te ilk direnç saat 15:00 ta kırmızıda oluştu,....98975 cumadan devam eden direncimiz, 98825 e geriledi,...
98825 4 bar oyalanacak,..
98725 2 bar oyalanacak,...
98625 1 bar oyalanacak,...
98375 1 bar oyalanacak,....
işte sıkı duralım
95025 bir bar oyalanacak,...
yani birden direnç 95025 e düşecek,....95025 i zaten güncel direnç olarak vermiştim,..
bu gün 15:00 dahil sayalım, ...8 bar, yani 8 saat sonra direnç 95025 e düşecek, ama indikatör olarak bu düşüş,..indikatör düşene kadar ki actual direnç ise 95025 ten hep güncel olacak,...
-
günlüklere bakalım,
ilk seri
97350, ok
96400, ok
96200, ok
95250, ok
94025, ? 24.08.2016 llv, ters yüz rakamı(96200,95250,94025 komple olarak)
ikinci seri,..
93975, ?
93500, ?
91975, ?
-
usd den longçuları indirecek muhtemelen,...gapına doğru aşağı dolmaya devam ediyor,...
-
düşmede çık sana 17 .ikime kadar zamanın var, hiç mühim değil,...şerrolar sizi,...
ky terste olsa doğrarda doğrarsınız,...
-
Başkan, dün gece meşhur bazı yorumcular; yarın açılış sonrası dolar da long, borsa da long diyorlardı..gerçekleşen: dolar da şort borsa da şort..yorumcu arkadaşlara dabıl penetreyşın olmuş an itibariyle
-
bşagan 3.20-3.30 arası normal hedef var onda,..bu moodys o moodys se,...dün ölçtüm ama yazmadım,..
sadece siyasi rakamları yorumladım,..
2.9757 ve 3.0160 ı,...
bu 3.0160 üstünde endex hep öpülür,....2.9757 balkon sallanır,..sallanan balkon abedeye yaklaşırsa suriye de ve burada moodys amacına ulaşır,...
hem suriyede hem burada,...
-
formeyşın yakın çekim...nerden çizersen çiz, şu an altında...bugün eğer 92xxx kapatırsanız başganlar, 90000 de benden sonrasında..hadi bismillah
[url=http://hizliresim.com/1NZ3bY][img]http://i.hizliresim.com/1NZ3bY.png[/img][/url]
-
[QUOTE=Astatin;513528]yaw gençler bu arada hazı rpiyasaya yataya bağlamışken az geyik yapam... gecen hafta FED toplantısından önceki gece bir rüya gördüm..orman yolunda yürüyorum...uzaktan bi otobüs geliyor ama içi görünmüyor...ön sağ solunda asma bitkiler var sarmaşık gibi yeşil yeşil, arabaya yapışık...uzaklaşıp gidiyor ama bi 300-500 metre sonra patlıyor ve alevler yükseliyor..uzaktan yanar halde sağa sola kaçışan insanlar görüyorum...rüyadan anlayan var mı aramızda :) yapsın bi promosyon....ciddiyim ya
şimdi bakıyorumda: misal bir sürü adam long otobüsüne bindi...aa enayiye bak yolda kaldı deyip yanımdan geçtiler... sonra kredi notu düştü, onlar bumladı ben sağ kaldım gibi bir yorumu olabilir diye düşünmeden edemiyorum :) ve daha önemlisi, otobüsteki patlama henüz oldu diyebilir miyiz borsa da...[B]insanların yanmasını ölüme yorsak, bir kontrat 9500 puanda buhar oluyo dimi...98500-9500= 89000... kulağa hoş geliyo valla..
[/B]
ne var abicim millet yatırım falı bakıp yıldızlardan gezegenlerden iyi de, bizim rüya ya niye şeettirmiyonuz :)[/QUOTE]
Öne alırsak bir faydası olur mu acap, psikolojik üstünlüğü ele geçirme ve graş babında
-
[QUOTE=Astatin;513529]dolara bak arkadaş..eksiye geçecek ha utanmasa..[/QUOTE]
hay dilimi eşşek arısı soksun..tamam abi gidip devalue olma memleket faydası içün elbet ama..bu fiyatta gerçekci değil yani..
2.9770 ne laaa...
bu arada bu dolara bu vob u almıyorlarsa, vob da bi taraf sert geçirme planları olması muhtemel..ama bi tarafa
-
Bu arad gıdemli başgan:
Abi şu XAUUSD ye seksi bir gözle bi dah abaksan...ya fed faiz arttırma muhabbeti kapıdayken bile sinsi sinsi alıyorlar bunu..aylık grafa bakıyorum, uzun vade yukarı diyor.. istikrarsızlık mıdır savaş mıdır abd nin yeni para birimi -an itibariyle gomplo teorisi gördüğüm ama imkansız diyemeyeceğim- hikayesi midir..it midir çakal mıdır bi çözemedim
-
[QUOTE=Astatin;513567]hay dilimi eşşek arısı soksun..tamam abi gidip devalue olma memleket faydası içün elbet ama..bu fiyatta gerçekci değil yani..
2.9770 ne laaa...
bu arada bu dolara bu vob u almıyorlarsa, vob da bi taraf sert geçirme planları olması muhtemel..ama bi tarafa[/QUOTE]
Ben yazacaktım sayın astatin benden erken davranmış ben bayağı kıllandım duramıyom elimdekileri de mi kaptsam acep buralardan. Short mort kalmasa mı ? Ulan pala ikilemin kralını her daim yaşatırsın KY'ya tukureyim senin çarkına kırk yılın başı kalmışız dogru pozisyonda (Kırk yılda iki kez oldu darbede de shorttum) akşama kadar kazındırmanın ne alemi var. Şerro pala
-
başgan,..
finalwave ye yorumlamıştık onu da pipililere bizim yorum nederece pansıman olur, fizikçilere belki
-
[QUOTE=deniz;513569]Ben yazacaktım sayın astatin benden erken davranmış ben bayağı kıllandım duramıyom elimdekileri de mi kaptsam acep buralardan. Short mort kalmasa mı ? Ulan pala ikilemin kralını her daim yaşatırsın KY'ya tukureyim senin çarkına kırk yılın başı kalmışız dogru pozisyonda (Kırk yılda iki kez oldu darbede de shorttum) akşama kadar kazındırmanın ne alemi var. Şerro pala[/QUOTE]
ABi ben böyle kıllandığım zamanlarda şunu yapıyorum... Hareket dominant bir yöne ise tahta ne diyorsa onu yap / bekle yürüsün gittiği yere kadar...yarı yoldan döneceğine yolun sonunda paçan çamurlansın biraz...piyasada bariz trend yoksa veya yataysa, ekstrem fiyat hareketi sonrası tahta/işlemler ne gösteriyorsa tersini yap..:D
-
[QUOTE=indregandi;513570]başgan,..
finalwave ye yorumlamıştık onu da pipililere bizim yorum nederece pansıman olur, fizikçilere belki[/QUOTE]
yok abi yeni seksi bir bakış imkanı varsa diye dedim..yoksa yoktur zati:::
-
aha da 60 dklık... bu görüntüyü kan temizler başganlar...stres birikiyor..foşş yapacak..ALT BOLLINGERI göruyoz dimi...he rtürlü aşşa hareketi, 3. sınıf paris kerhanesiyim, buyur geç der modunda duruyor
[url=http://hizliresim.com/40VnM0][img]http://i.hizliresim.com/40VnM0.png[/img][/url]
bakalım ne taraf
-
kimler gorkuyor? ben gorkuyorum şahsen..
-
[QUOTE=Astatin;513574]kimler gorkuyor? ben gorkuyorum şahsen..[/QUOTE]
Başgan,
Usdtry 3.20-3.30 arası normal hedef var onda,..bu moodys o moodys se,...dün ölçtüm ama yazmadım,..
sadece siyasi rakamlarımız yorumladım,..
2.9757 ve 3.0160 ı,...
bu 3.0160 üstünde endex hep öpülür,....2.9757 balkon sallanır,..sallanan bu balkon abedeye yaklaşırsa suriye de ve burada moodys amacına ulaşır,...
başgan,
24.08.2016 fırat kalkanı harekatının tarihi ve bizim konu ile ilgili hem boaya hem ayıya ters yüzümüz, llv si 94025, işte fiyatalar 94125 e kadar geldiler,...ramak kaldı,..
bu kalkan abedeye suriyede kalkmıştı haklı olarak,..çünkü iskenderun ve hatay menzile sağ gösterip solda koridorun menziline girmişti,...
3 koridor tanımladık bu topikte, sıra ile
1.suriye ve şamdan geçecek olan, putin buraya set çekti 2015 ekiminden itibaren ve asad tutundu,
2.afrin kantonu devamla hatay yollu iskenderun, biz buraya gecikerekte olsa fırat kalkanını yaptık,..yolu kesme niyetimiz var,..henüz kesemedik, işte darbe teşebbüs ve moodys tam buraya çöreklendi,
3.daha güneyde ingiliz ve abede işgali altında bir bölge daha var, şamın güney doğusundan başlayıp hafif kuzey doğu suiyeye doğru 45 derece açı yapan 3.koridor orası, fakat orada bu abede kürtlerinin yaşama şansı hiç yok, çünkü kürt yok,..kaldıki mevcut kantonlarda bile kürt olmayan bir sürü şehir ve yerleşim var,...
Başgan,..
Şimdi bunlar koridor güzergahları,…
Bunların(abede ve abe) istediği ise hem gaz ve petrolü akdenize ileten bir koridor hemde bu gazı israil gazı ile buluşturmak ki bunun diğer ayağında, Akdeniz ayağında kıprıs müzakereleri devam ediyor,...bunada dikkat,...hemde bu kürt işi ile(büyük kürdistan procesi) eş zamanlı olsun bölge bununla büyüsün istiyorlar, çünkü gazı ve ekonomik varlığı bahane ederek ilerde doğacak anlaşmazlıklarda bölgeye bu yolluda müdehale edebilirler,...diğer bir olay ise bunun türevini aldığımızda çin Seddi,…
Rusyaya gelirsek,
hem kendi gazı petrolü tekel olsun böyle devam etsin katar gazı ile israil gazı ile rekabet edip pazarı daralmasın fiyat kazancı düşmesin derdinde, hemde ilerde büyüyecek artacak jeopolitik riskler kafkasyayı vuracağından şimdiden bunun kapısını suriyede kapatmış durumda, asadı savunuyor o nedenle,...bir önceki kapatması kafkasyada rus gürcü savaşı idi, abede ve tayfasını oradan sürmüştü,..
bize gelirsek_ biz diyorum ama biz kelimesinden çok akapenin anlaşılması lazım_ ise bakın son zamnda hem israil hem rusya ile arayı düzeltme durumuna eş zamanlı girdik,.....ancak abede ve israil kürtlerininde oranın(koridor) tamamında olmasını ister durumda, akape aklı ise bir yere kadar(bize göre fıratın doğusuna kadar) kürt istedi,...çünkü zamnında kobeneyi seyretmesi pyd pkk yı güneyden bize komşu etmesi bir tarafa,…işid in vurduğu pkk pyd yi tr den peşmerge geçirerek işidden geri alan da akpe,..bu hale tv lerde tartışılıyor, ama sebebi bulunamıyor, şöle deniyor sadece maden fıratın doğrusu diyorsun niye kobaneye tel abyada müdehale etmedin o zamn,..
abede gelirsek bu denklemde,
ya hep ya hiç diyor, darbe teşebbüsü ve moodys peşi sıra, işte std poors,…. devamlı artırılan ve artması desteklenen bir terörün verdiği istikrasızlık burada abede eli ile rol alıyor,…abede koridorun tamamına kürt koridoru demiş, bunun olması nı ya hep ya hiçe bağlamış,…
yani,..
analaşılan o ki
tr akape eliyle bu abede ile hem bir yere kadar anlaşmış, hem de anlaşamamış,..görüntü bu,..anlaşamadığı yerde fıratın batısı, yoksa zamanında kobaneye niye seyirci kalıp peşmergeye izin versin akape,..terörist dediği pyd ypg ve pkk yı,..kantonlarla güneyden kendine komşu yapsın,..
demekki bir yere kadar anlaşmış,.. oyalanırken de darbeyi teşebbüsle baş başa kalınca,..
bu defa milli politika üzerinden anlaşmaya devam ediyor, …
yani anlaşmış, anlaşamamış,
işte bu moodys tam buraya oturtulurken,…moodys usd kurları üzerinde bir yere kadar anlaşılmışlığı, bir yere kadar anlaşılamamışlığı bünyesinde taşıyor,…
bak diyor sana furuyorum anlamıyorsun,..dahada furabilirim,…sopayı ha bire yukarıda tutuyor,
işte vatan ve milletçe bir dönem akape burada bireysel politikalar yürütsede bölge topyekün uluşça ve tüm milletçe hepimizi ilgilendirdiğinden bu saatte Hatay ve İskenderun tehdit altında olduğundan,..
abede sopalarını ve havuçlarını elimiz tersi ile itip milli politikamızın gereğini yapmamız kesin kez gerekiyor,…
özetle ,
bu parağraflardan yola çıkarsak,..orada bir anlaşmışlık ve anlaşılamamışlık hali var,..
koridorun en az açık olmasını istiyoruz, abede mümbiç devamla afrin oradan hataya dayanmak istiyor,..
usd kuru bünyesinde işte tam bunun derecesini barındırıyor,..
söz gelimi el bab dediğimizde ve Halep doğusunda afrini çevirdiğimizde bu dolar kuru dahada tırmanır,..bunun haritasını verdim,..
kısaca şimdi cevap bekleniyor,..cevabın durumuna göre kurlarda gevşeyebilir,..o zamn niye düştü demeyelim, tırmanabilir niye tırmandı demeyelim,
cevaba bağlı,
abede balkonu sallıyor, sallanan balkon ne cevaplayacak bu bekleniyor,...
-
Başgan forum sessizleşti yine..yaw..Az rating alalım foruma bak şimdi: Evet başganlar, ekteki grafı verilen "Cokpissistem" isimli sistemin formülünü hemen almak isteyen RT yapsın, yarın almak isteyen fav'a atsın..ah pardon yaaa.. kim istiyo bakıyım..mesaj yazsın.. :)
[url=http://hizliresim.com/gXYG0N][img]http://i.hizliresim.com/gXYG0N.png[/img][/url]
-
başgan,
sp - %0.61 e de bu kadar olmasda bayağa bir düşerdik yaw,...
-
[QUOTE=Astatin;513576]Başgan forum sessizleşti yine..yaw..Az rating alalım foruma bak şimdi: Evet başganlar, ekteki grafı verilen "Cokpissistem" isimli sistemin formülünü hemen almak isteyen RT yapsın, yarın almak isteyen fav'a atsın..ah pardon yaaa.. kim istiyo bakıyım..mesaj yazsın.. :)
[url=http://hizliresim.com/gXYG0N][img]http://i.hizliresim.com/gXYG0N.png[/img][/url][/QUOTE]
başgan böyle güzel bir hatunu kim istemez sürekli sana çalışıyor..:D
ben isterim şahsen böyle çalışkan bir sistem.
-
başganlar ben fuul flatım,...
zaten çok bir pozum yoktu,..buna rağmen boa bank içiun hedef puvanımı fazlasıyla aldım,
kimseyi etkilemek istemem sadece pozum olmadığını yazdım,...
duruma göre,...
yarın 95205 direncinin saatlikte 14_15 arasına takabüle eden davranışını bir görmek isteyecem,...belki oradan veya daha yukarıdan yeniden short açabilirim,...
yazdığım uzun yazıyı akşam haberlerinden bir izleyecem, balkon ne kadar sallanıyor,...balkon sallanmassa kaya gibi yerinde ağır olup daha önceden haritada belirttiğim üç yereden birine tanklarımız uçaklarımız inşallah devam ederse, bu endex düşmeye devam eder, tersine balkon sallanır ve uzlaşmalar ağızlardan çıkmaya başlarsa,..
pis bir şekilde endex geri teper,...fiyatlar bu denklemin içinde absorvedir,..
-
abi şahsen kapanışa doğru bi aşşa yapmasını bekliyorum..yaparsa ben de hafifleyebilirim
-
[QUOTE=Se_M;513578]başgan böyle güzel bir hatunu kim istemez sürekli sana çalışıyor..:D
ben isterim şahsen böyle çalışkan bir sistem.[/QUOTE]
vay be eskiden sistem deyince akan sular durur, pm'den abi bana da bana da mesajları yağardı..sistemlere inanç azalmış demek ki, haksızda değil...aylarca onca kod mod cart curt uğraştım..yine histem de karar kıldım..resimdeki sisteme gelince :)..geçmişi resimdeki kadar parlak değil..aslında sistem de değil..bir indik....aaron oscillatör..eskiden bu varmıydı hatırlamıyorum mtx de...geçen gözüme çarptı bi baktım fena bi indik değil...resimdeki manzarayı elde etmek isteyen için:
AL/Açık Poz Kapa : AROOSC(14)>0
SAT/Açığa Sat: AROOSC(14)<0
meraklsıı varsa üzerind eçalışsın kaput filtre neyse taksın..ham haliyle tehlikeli elbet:D..mesela 10 dk ve 30 dkda çalıştırırsanız bunu, cuma günü son barda longa geçirmiş :) gerçi bu robotlara son barda geçirme olayı geleneksel...
-
[QUOTE=indregandi;513575]Başgan,
Usdtry 3.20-3.30 arası normal hedef var onda,..bu moodys o moodys se,...dün ölçtüm ama yazmadım,..
sadece siyasi rakamlarımız yorumladım,..
2.9757 ve 3.0160 ı,...
bu 3.0160 üstünde endex hep öpülür,....2.9757 balkon sallanır,..sallanan bu balkon abedeye yaklaşırsa suriye de ve burada moodys amacına ulaşır,...
başgan,
24.08.2016 fırat kalkanı harekatının tarihi ve bizim konu ile ilgili hem boaya hem ayıya ters yüzümüz, llv si 94025, işte fiyatalar 94125 e kadar geldiler,...ramak kaldı,..
bu kalkan abedeye suriyede kalkmıştı haklı olarak,..çünkü iskenderun ve hatay menzile sağ gösterip solda koridorun menziline girmişti,...
3 koridor tanımladık bu topikte, sıra ile
1.suriye ve şamdan geçecek olan, putin buraya set çekti 2015 ekiminden itibaren ve asad tutundu,
2.afrin kantonu devamla hatay yollu iskenderun, biz buraya gecikerekte olsa fırat kalkanını yaptık,..yolu kesme niyetimiz var,..henüz kesemedik, işte darbe teşebbüs ve moodys tam buraya çöreklendi,
3.daha güneyde ingiliz ve abede işgali altında bir bölge daha var, şamın güney doğusundan başlayıp hafif kuzey doğu suiyeye doğru 45 derece açı yapan 3.koridor orası, fakat orada bu abede kürtlerinin yaşama şansı hiç yok, çünkü kürt yok,..kaldıki mevcut kantonlarda bile kürt olmayan bir sürü şehir ve yerleşim var,...
Başgan,..
Şimdi bunlar koridor güzergahları,…
Bunların(abede ve abe) istediği ise hem gaz ve petrolü akdenize ileten bir koridor hemde bu gazı israil gazı ile buluşturmak ki bunun diğer ayağında, Akdeniz ayağında kıprıs müzakereleri devam ediyor,...bunada dikkat,...hemde bu kürt işi ile(büyük kürdistan procesi) eş zamanlı olsun bölge bununla büyüsün istiyorlar, çünkü gazı ve ekonomik varlığı bahane ederek ilerde doğacak anlaşmazlıklarda bölgeye bu yolluda müdehale edebilirler,...diğer bir olay ise bunun türevini aldığımızda çin Seddi,…
Rusyaya gelirsek,
hem kendi gazı petrolü tekel olsun böyle devam etsin katar gazı ile israil gazı ile rekabet edip pazarı daralmasın fiyat kazancı düşmesin derdinde, hemde ilerde büyüyecek artacak jeopolitik riskler kafkasyayı vuracağından şimdiden bunun kapısını suriyede kapatmış durumda, asadı savunuyor o nedenle,...bir önceki kapatması kafkasyada rus gürcü savaşı idi, abede ve tayfasını oradan sürmüştü,..
bize gelirsek_ biz diyorum ama biz kelimesinden çok akapenin anlaşılması lazım_ ise bakın son zamnda hem israil hem rusya ile arayı düzeltme durumuna eş zamanlı girdik,.....ancak abede ve israil kürtlerininde oranın(koridor) tamamında olmasını ister durumda, akape aklı ise bir yere kadar(bize göre fıratın doğusuna kadar) kürt istedi,...çünkü zamnında kobeneyi seyretmesi pyd pkk yı güneyden bize komşu etmesi bir tarafa,…işid in vurduğu pkk pyd yi tr den peşmerge geçirerek işidden geri alan da akpe,..bu hale tv lerde tartışılıyor, ama sebebi bulunamıyor, şöle deniyor sadece maden fıratın doğrusu diyorsun niye kobaneye tel abyada müdehale etmedin o zamn,..
abede gelirsek bu denklemde,
ya hep ya hiç diyor, darbe teşebbüsü ve moodys peşi sıra, işte std poors,…. devamlı artırılan ve artması desteklenen bir terörün verdiği istikrasızlık burada abede eli ile rol alıyor,…abede koridorun tamamına kürt koridoru demiş, bunun olması nı ya hep ya hiçe bağlamış,…
yani,..
analaşılan o ki
tr akape eliyle bu abede ile hem bir yere kadar anlaşmış, hem de anlaşamamış,..görüntü bu,..anlaşamadığı yerde fıratın batısı, yoksa zamanında kobaneye niye seyirci kalıp peşmergeye izin versin akape,..terörist dediği pyd ypg ve pkk yı,..kantonlarla güneyden kendine komşu yapsın,..
demekki bir yere kadar anlaşmış,.. oyalanırken de darbeyi teşebbüsle baş başa kalınca,..
bu defa milli politika üzerinden anlaşmaya devam ediyor, …
yani anlaşmış, anlaşamamış,
işte bu moodys tam buraya oturtulurken,…moodys usd kurları üzerinde bir yere kadar anlaşılmışlığı, bir yere kadar anlaşılamamışlığı bünyesinde taşıyor,…
bak diyor sana furuyorum anlamıyorsun,..dahada furabilirim,…sopayı ha bire yukarıda tutuyor,
işte vatan ve milletçe bir dönem akape burada bireysel politikalar yürütsede bölge topyekün uluşça ve tüm milletçe hepimizi ilgilendirdiğinden bu saatte Hatay ve İskenderun tehdit altında olduğundan,..
abede sopalarını ve havuçlarını elimiz tersi ile itip milli politikamızın gereğini yapmamız kesin kez gerekiyor,…
özetle ,
bu parağraflardan yola çıkarsak,..orada bir anlaşmışlık ve anlaşılamamışlık hali var,..
koridorun en az açık olmasını istiyoruz, abede mümbiç devamla afrin oradan hataya dayanmak istiyor,..
usd kuru bünyesinde işte tam bunun derecesini barındırıyor,..
söz gelimi el bab dediğimizde ve Halep doğusunda afrini çevirdiğimizde bu dolar kuru dahada tırmanır,..bunun haritasını verdim,..
kısaca şimdi cevap bekleniyor,..cevabın durumuna göre kurlarda gevşeyebilir,..o zamn niye düştü demeyelim, tırmanabilir niye tırmandı demeyelim,
cevaba bağlı,
abede balkonu sallıyor, sallanan balkon ne cevaplayacak bu bekleniyor,...[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;513579]başganlar ben fuul flatım,...
zaten çok bir pozum yoktu,..buna rağmen boa bank içiun hedef puvanımı fazlasıyla aldım,
kimseyi etkilemek istemem sadece pozum olmadığını yazdım,...
duruma göre,...
yarın 95205 direncinin saatlikte 14_15 arasına takabüle eden davranışını bir görmek isteyecem,...belki oradan veya daha yukarıdan yeniden short açabilirim,...
yazdığım uzun yazıyı akşam haberlerinden bir izleyecem, balkon ne kadar sallanıyor,...balkon sallanmassa kaya gibi yerinde ağır olup daha önceden haritada belirttiğim üç yereden birine tanklarımız uçaklarımız inşallah devam ederse, bu endex düşmeye devam eder, tersine balkon sallanır ve uzlaşmalar ağızlardan çıkmaya başlarsa,..
pis bir şekilde endex geri teper,...fiyatlar bu denklemin içinde absorvedir,..[/QUOTE]
[url=http://www.hisseyorum.net/resim/][img]http://www.hisseyorum.net/resim/do.php?img=43298[/img][/url]
3 yer ve 3 koridor başganlar,..
3 yer moodys cevaplamasıyla igili,..tv ve haberlerden takip,...
3 koridor ise daha geniş zamna yayılacak bir durum,..
şu aşamada ana amaç mümbüçü geçtim bir kalem, fırat kalkanında hedeflerimizin hiç birine ulaşamadık başganlar,...
en azından el bap ve güney halep doğusunda afrin çevrilerek mümbüçle irtibatı kesilmeliydi,..el bab ta bunu kökünden halediyor ama,..
moodys bir cevapsa cevanba cevap, yada kademeye kademe tarzında düşünülmeli,..
en güzeli ''yıldırım'' hızı ile mümbüçe vurmaktı,...
ama en azından anlaşma hali masada ise,..bu halep doğrusu ve el bap alınarak pyd nin fıratın doğusuna geçmesi sağlanabilirdi,
bunun meşru zemini ise,
suriye, iran, türkiye, ırak ve rusya birlikteliği, geri planda ise çin tabiki,
abedeye rağmen abede ile olmak işlemez çalışmaz,..
-
usdtry bunun içinde absorve,..
sual moodys
cevap ? şimdilik ,
haberlerden, tvlerden takip,...
-
[QUOTE=Astatin;513581]vay be eskiden sistem deyince akan sular durur, pm'den abi bana da bana da mesajları yağardı..sistemlere inanç azalmış demek ki, haksızda değil...aylarca onca kod mod cart curt uğraştım..yine histem de karar kıldım..resimdeki sisteme gelince :)..geçmişi resimdeki kadar parlak değil..aslında sistem de değil..bir indik....aaron oscillatör..eskiden bu varmıydı hatırlamıyorum mtx de...geçen gözüme çarptı bi baktım fena bi indik değil...resimdeki manzarayı elde etmek isteyen için:
AL/Açık Poz Kapa : AROOSC(14)>0
SAT/Açığa Sat: AROOSC(14)<0
meraklsıı varsa üzerind eçalışsın kaput filtre neyse taksın..ham haliyle tehlikeli elbet:D..mesela 10 dk ve 30 dkda çalıştırırsanız bunu, cuma günü son barda longa geçirmiş :) gerçi bu robotlara son barda geçirme olayı geleneksel...[/QUOTE]
asti başgan bu sistem olayıda bir yer kadar,...HS demiştik, tek doğru yok, doğrular var diye,..
sisteme uysaydım günlüklerimin alayı longta idi,..saatlik sisteme uysaydım, long flat yada short olmalıydım,..5 likler bizim konumuz değil, day tradenin konusu,
ben zaman uydum ve hazırlık shortları atarken 17 ekim için, moodys patladı gece,..
moodyse shortta girdik böylece,..
-
bir şeyi cevaplayabiliyorsam başganlar, kafam o saatte rahat,....
az önce akapenin abede ile anlaşmış ve anlaşamamış olduğunu cevapladım,...
yani bir yere kadar anlaşmış,...
eğit donat ve güvenli bölge hala kabul görmemiş demekki,...darbe teşebbüsü olmasa, teşebbüs atlatılmasa fırat kalkanına bile demekki sıra gelmeyecekti,...
abede darbe teşebbüsü ile hem içeriyi hem dışarıyı aynı anda bitirmek istemiş,...çünkü darbe teşebüsü öncesinde bizim kırmızı çizgimizi ve uyarılarımızı es geçerek fıratı geçip mümbüçe pyd yi sokmuştu,
misli davut bunları güzel güzel seyrediyordu, allahtan penguenlendi,..
eğer darbede başarılı olsaydı demekki biz darbecilerle boğuşurken onlar afrinle kavuşacaklardı,...
hatay ve iskenderun direk menzile girecekti,...
bu ülke ile bu abede ile bırakın dostluğu, stratejik ortaklığı,.. bir saat bile yan yana durulmaz,...yemişim borsasını,....
bakın musul ve kerkük iki türkmen şehridir,...şu anda barzani egemenliğine biri girdi, diğeri girmek üzere,...
-
[QUOTE=Astatin;513580]abi şahsen kapanışa doğru bi aşşa yapmasını bekliyorum..yaparsa ben de hafifleyebilirim[/QUOTE]
180 derece yanıldım, yukarı yaptı az da olsa..demek ki şortta devam ediyom..şortta kalmak için her zaman bir neden bulunur:::
şaka bir yana, eğer böyle günlük bir küskü bar olduysa yükseliş sonrası gelen, ve gün içinde toplamadıysa, sonraki günler devam ediyor bir miktar daha düşüş..bi de istatistik yanım da yani:p
-
o nedenle BM nezninde
resmi devlet kim, ırak, işbirliği ırakla olacak,
resmi devlet kim, suriye, işbirliği suriye ile olacak,..
-
bir türkiye suriye ittifakına ki bu çok değil bir kaç sene önce çok güçlü idi,..ne rusya , nede abaede abe bu bölgede tutunabilirdi,..
rusya zaten gelmez geriden desteklerdi,..abedenin giremeyeceği yere niye gelsin,...
-
EVet başganlar..Bereketli gün oldu...Günsonuna:
15 dklık Aroon :) (yukarıdaki ), Geleneksel sistem alda girdi...Histem satta girdi..du bakalım kim kimi dövecek....
bu arada apsd -7500 vay be....karda ve yeter diyen şortcularla, zararda ve çaresiz longcuların toplamı olsa gerek