[quote=bull market;215084]Full short yapayımmı haa? nasıl olur buralardan:..::..::..:[/quote]
piyasanın dengesini bozarsın ağam . aniden geçme kısaya.. azar azar geç ki pala çakmasın...lelele
Printable View
[quote=bull market;215084]Full short yapayımmı haa? nasıl olur buralardan:..::..::..:[/quote]
piyasanın dengesini bozarsın ağam . aniden geçme kısaya.. azar azar geç ki pala çakmasın...lelele
Pala amca acilen 65.5 üstüne atmalı yoksam shortçular piyasaya geri gelir...
[I]kalsada kodum...kalmasada........
borsada kazanmakta var ..kaybetmekte....[/I]
[I]kaç defa 1000 puanı almadım.....pişman değilim hakim bey....[/I]
[I]pala ağır tahrik etti.......:..:[/I]
[I]sonra benim yaşlı sistem seni kandırıyorlar ..sakın alma dedi...[/I]
[I]para cezası ile yırtacağız.....ama fazla olmasa bari....[/I]
[I]ha ha haaa...[/I]
.lelele
[QUOTE=yaso;215093]piyasanın dengesini bozarsın ağam . aniden geçme kısaya.. azar azar geç ki pala çakmasın...lelele[/QUOTE]
Bu güzeldi bak:..::..::..:, daha önce neredeydin sen yahu:))), daha kaybolma buralardan soru sorauyorum vecap veren olmuyor, bu anlamda ayrıca teşekkür ederim, bol kazançlar:)
[quote=boz ayı;215097][I]kalsada kodum...kalmasada........[/I]
[I]borsada kazanmakta var ..kaybetmekte....[/I]
[I]kaç defa 1000 puanı almadım.....pişman değilim hakim bey....[/I]
[I]pala ağır tahrik etti.......:..:[/I]
[I]sonra benim yaşlı sistem seni kandırıyorlar ..sakın alma dedi...[/I]
[I]para cezası ile yırtacağız.....ama fazla olmasa bari....[/I]
[I]ha ha haaa...[/I]
.lelele[/quote]
abi palayı alt etmenin yolu stres yapmamak rahat olabilmek zaten, bu işin anahtarı bu , sen her zaman palayı alt edersin abi, rövanşı alırsın..+.+.
[quote=bull market;215100]Bu güzeldi bak:..::..::..:, daha önce neredeydin sen yahu:))), daha kaybolma buralardan soru sorauyorum vecap veren olmuyor, bu anlamda ayrıca teşekkür ederim, bol kazançlar:)[/quote]
temennin için teşekkür ederim. inşallah tüm forum ahalisi kazanır.. senin kaliten ortada. seni dikkate almayan ahali olurmu ?zannedersem bugun dünden kalan kısalar yüzünden genel bir sıkıntı var. ama sen 4 köşesin. allah arttırsın...brv
Ne güzel yükseliyoduk niye durdu yukarı hareket?
Bekleşiyolar Bull kısa yapacak diye heral.kom
Durun daha uzunları kapamadık daa:::
selam yiğitler..astepetro 600 maliyetli longları 675 pıvan kara filatlar..sistem alda ama sıcak sıcak para iyidir...
bu FED toplantılarından zamanında çok canım yandı, geceye Flat girecem , zar atmaya gerek yok...
[quote=seko;215096]Pala amca acilen 65.5 üstüne atmalı [B][COLOR=red]yoksam shortçular piyasaya geri gelir[/COLOR][/B]...[/quote]
asıl bunu bekliyor olmasın. :rolleyes:
son durumda cari fiat maliyetim olan 64.900..ün üzerinde....
zarardayım....kardan zarara geçtim.......
yarın son gün ..söylemiştim....pozisyon gözden geçecek..büyük ihtimalle
zarara kapatılacak.....ama daha kapatmadım..zarar büyüyebilir..veya kara dönüşebilir.
sabah ola hayrola........
[quote=unlimitted;215108]asıl bunu bekliyor olmasın. :rolleyes:[/quote]
yaw adaş sen yok musun seeeeeeeeennnnnn:))))
[quote=ATHLON;215112]yaw adaş sen yok musun seeeeeeeeennnnnn:))))[/quote]
kiim beeeeeen?:rolleyes:
ben vopçu bile diilim lem. ben garibanın tekiyim. forekste avlanan garip bi avcu. :..:
yavızhan olsa, şimdi sorardı, "günün yükseği öngörünü koruyor musun patron?" diye... :D
[quote=unlimitted;215113]kiim beeeeeen?:rolleyes:
ben vopçu bile diilim lem. ben garibanın tekiyim. forekste avlanan garip bi avcu. :..:
yavızhan olsa, şimdi sorardı, "günün yükseği öngörünü koruyor musun patron?" diye... :D[/quote]
soruyorum o zaman :)))
maksimummu kapatırız patron :)
Bu işte mantık aranmaz, yarına ne olacağıda belli olmaz, sadece öngörüler işte, bide stop vardır benim bildiğim:)
Longların stop yereside 64300-64400 bende, gerisi hikaye:) saygılar.
[QUOTE=boz ayı;215110]son durumda cari fiat maliyetim olan 64.900..ün üzerinde....
zarardayım....kardan zarara geçtim.......
yarın son gün ..söylemiştim....pozisyon gözden geçecek..büyük ihtimalle
zarara kapatılacak.....ama daha kapatmadım..zarar büyüyebilir..veya kara dönüşebilir.
sabah ola hayrola........[/QUOTE]
patron arada bir ver kurtul yapmakta fayda var .. 1000 puana razı olup verıp kurtulmak fena olmazmıs dün itibariyle.. sağlık olsun.. umarım istedıgın yerde kapatırsın pozunu..
[quote=YAVUZHAN;215114]soruyorum o zaman :)))
maksimummu kapatırız patron :)[/quote]
aha geldi. e tabe altındaki at 4 çeker olunca. :D
patron forumu forum yapan tayfa olmazsa olmaz. ben dahil burada bikaç kişi yazmazsa, fakedilmez.
ama demirbaşlar yazmazsa, forum çok gariban kalır. olmuyo böyle. ;)
5 dk bazında günün en büyük hacim çubuğu oluştu yeni yüksek denerken..
olumlu görmek lazım..
Ralli ralliiii ralliiiiiii.lelele
500 kapandım..900 puan...alttan gırmek ıcun beklıorum...senas sonunda...
aha ultra sıkıstırma basladı -1451 apsd oldu bianda... shortcuları terletıp gunun tepesınden mal vermek ıstedikleri aşikar...
IYM herhalde kurum stoplatmak ıcın abandıkca abandı.. belkıde stoplayan kendısıydı bılemıcem artık
flat en guzelı gorunuyo suan..
sımdı aganın yapacagı sey fıyatı yukarı cektıkce shortları stoplatmak bunun yaparken kendı longlarını shortculara stop ıcın verıp ustune extra short acmak olacaktır...
bu durumda apsd öncelikle - de hızla artarken sabit bi rakama gececek akabindede 0 a yaklasması gerekir.. eger bu hareketi yaparsa aga yavas yavas shortlarını diziyo derim... hade bakem...
çekirdek veren de yok peeeeeeeeehh...:..:
65500 % 50 geri alış seviyesi son düşüşün..
hareketin devamı için önemli.
65500 üstünde piyasa vites büyütebilir..
[IMG]http://i44.tinypic.com/21lsei9.jpg[/IMG]
[quote=ATHLON;215127]500 kapandım..900 puan...alttan gırmek ıcun beklıorum...senas sonunda...[/quote]
patron pişman olacaksın.:D
garanti bugün sonuna 8bin üstü kontratla gidecek eve. :)
[quote=unlimitted;215133]patron pişman olacaksın.:D
garanti bugün sonuna 8bin üstü kontratla gidecek eve. :)[/quote]
sen 500 ustunde taze longcularla beraber mı gırmek ıstersın uzuna ...yoksa 65 altında mı şayet gotureceksen?:)
yoruma gerek yok olan olmuştur, bunların hepsi bir sonuçtur, önemli olan stratejidir .dng
Vob işlem hacmi yukarı gitmek için yetersiz, daha fazla para girişi olmalı..
buradan yukarı daha 1500 puan almazsa...65500-67000 aralıı uzun için tehlıkelıdır bugun...
[quote=ATHLON;215135]sen 500 ustunde taze longcularla beraber mı gırmek ıstersın uzuna ...yoksa 65 altında mı şayet gotureceksen?:)[/quote]
adaş,
eğer koca VOBda 65 üzerinden taze longcu 100 tane adam bul,
aha puh buraya yazıyorum, bu işi bırakırım. :D:D:D
sen kimseye long veya short cover fırsatı vermeden mi gidersin,
yoksa herkes pull-back beklerken bi pull back fırsatı vererek mi...
şimdi sen dersin ki, itin olsun nedir ki 100-200 points... ::::::
[quote=boz ayı;215072][I]patronaj bir numero var birkaç gündür.....[/I]
[I]amma anlamadık..yakında çıkar kokusu.....[/I]
[I]yarın benim simulasyon son.......[/I]
[I]her gün yeni bir gün boşver.......[/I]
[B][I]bir gün tenhada beraber kıstırırız....[/I][/B]
.lelele[/quote][IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=306887&resize_x=600[/IMG]
helal olsun boz ayı amcama .dng.dng.dng
buyuk resime bakkkk .kom.kom
buyuk crashh ın ayak sesleri yolda..:dü::dü::dü:
adaşşş
pişman oldum de
pişman oldum de :::::::::
[quote=YAVUZHAN;215132]65500 % 50 geri alış seviyesi son düşüşün..
hareketin devamı için önemli.
65500 üstünde piyasa vites büyütebilir..
[IMG]http://i44.tinypic.com/21lsei9.jpg[/IMG][/quote]
5.vites cruıse control :)))
Demekki Palanın beklediği haber buymuş, yunanistan haberini önceden biliyordu tabiki...
Olumlu haberler gelmeye başladı
S&P Yunanistanın notunu negatif izlemeden çıkarmış.
Akşamada fed faiz kararıyla Eur/usd yukarı dow yukarı, sabaha uzakdoğu yukarı ve biz sabah 67000 deyiz:) saygılar.
yeni en yüksek denerken günün hacim rekorunu tazeledik yine 5 dk periyodunda..
olumlu görmeye devam..
Yorum Yok Long DEvam
düşüşe geçme noktasını isteyen? ::::::
Ralli ralli ralliiiiiiii.lelele.lelele.lelele.lelelelelele
piyasayla uğraştığımız yetmiyormuş gibi bide bu matriks in donmalarıyla uğraşıyoruz..
vay beaaa...öğlen çıkmadna önce long kavırları 66375 e yazdıydım fantazi olarak...fantazi gerçek olacak ama biz erken kapatmış olacağız..üwww