bende papaz saatlikte sat konumuna geçti.. ama 15.30 da bi dünya veri var.. belli olmaz sağına soluna..
Printable View
bende papaz saatlikte sat konumuna geçti.. ama 15.30 da bi dünya veri var.. belli olmaz sağına soluna..
3616 stoplu olan kapandı .. HO...
fdow saatlikte ikili tepe yaptı gibi.. göstergeler onaylamadı 2.tepeyi.. yani veriden sonra aşağı inmesi daha kuvvetle ihtimal..
[QUOTE=Cerphin;228372]bende papaz saatlikte sat konumuna geçti.. ama 15.30 da bi dünya veri var.. belli olmaz sağına soluna..[/QUOTE]
saatlik bende de SAT ta.. Ama belli mi olur...
5 AL da.. DXY de 5 dakkalıkta SAT verdi..DXY 5 likte tekrar AL versin yerine koyarım PART II. yi..
NzdUsd uzundan 35 pips aldım .dng Dow bugün ralli yaparsa EurUsd ve Altın ne yapar tahmini olan?
[QUOTE=hexa;228403]NzdUsd uzundan 35 pips aldım .dng Dow bugün ralli yaparsa EurUsd ve Altın ne yapar tahmini olan?[/QUOTE]
Şu anda kısada olduğumuz içün ralli yönünde fikrim yoktur..:::stoplar çalışırsa göstergeler al a dönerse düşünürüs..
3610 dan PART II yi yerine koydum.. hayrolsun..
ben kapatmadım, kısa gireceğim veriye.. kutuma gitmeye karar verdim..:D
[QUOTE=Cerphin;228443]ben kapatmadım, kısa gireceğim veriye.. kutuma gitmeye karar verdim..:D[/QUOTE]
göstergeler öle diyo.. du bakalım..
şimdilik III part kısa devam..
oleyyyyyyyyyyyyyyyy........
PART II 3598 den kapandı.. PART in maliyeti aştı zaten.. II. PART 3580 de TP..
part II 3610 kapandı..
bunuda kapatıcam.. Hoşlanmadım..
3630 üstünü bi denedi.. şimdi 3631 e stop yazdım bi daha denerse kapanır.. HO..
3635 ve 3638 den tekrar kısa..
Çok riskli..
valla eur/usd ile boğuşmaktan yazamıyorum da hiç..:) kısa devam..
3594 çalışırsa arkana yaslan.. TP leri kaldırdım..
şimdilik ekrandayım.. SL larıda kaldırdım..
kapattım kısaları sinir ettiler..
cati oil çıldırdı..
noldu yawww? haber falan mı var? bizi mi kapatıyolar?
15 dakka halaa satta.. özel gösterge 5 satta..
[QUOTE=Cerphin;228568]cati oil çıldırdı..[/QUOTE]
Bu akşam vade sonu oilde..
15-30 dirence vurdu.. E/D..
az önceki en yükseği geçerse bende kapatırım..
eeehhh atlamışız...
petrol stokları varmış yaww.. Bugün çarşamba tabi..:(
Çok iyi gelmiş veri..
oil!!!
ulen kara elmas...
seviyorum seni bea .lelele
şş, oil'deki spread'i birisi düzeltsin yoksa ben el atacam olaya ha...
ayıp oluyo lem aloooow....dng
[QUOTE=unlimitted;228589]şş, oil'deki spread'i birisi düzeltsin yoksa ben el atacam olaya ha...
ayıp oluyo lem aloooow....dng[/QUOTE]
Bugün şansını fazla zorlama bence...sakat..
[QUOTE]
Değerli yatırımcımız,
Spot döviz piyasasından farklı olarak petrol kontratları ( OIL ve WTI) ICE Future piyasası fiyatını temel alır. Bu future fiyatları dünya çapındaki petrol endüstrisinin en yaygın olanıdır. Bu nedenle her ay kontratlar yenilenmektedir. Bu ay kontrat değişim tarihi 14.04.2010 Çarşamba Saat:21:30 (Yarın) gerçekleşecektir.
Örnek
Normal Piyasa Koşullarında:
Eğer Petrol de 1000 varil ALIŞ pozisyonunda iseniz : 1000 X Future Düzeltme Fiyatı = bakiyenizden eksiltilir.
Eğer Petrol de 1000 varil SATIŞ pozisyonunda iseniz 1000 X Future Düzeltme Fiyatı = bakiyenize eklenir.
Future Düzeltme Fiyatı : Bir sonraki düzeltme fiyatı ile o geceki kapanış fiyatı arasındaki fark baz alınarak hesaplanır.
Bu kontrat geçişlerinden sonra yeni pozisyon açılmış gibi olur. Dolayısıyla ikinci kez spread maliyeti oluşur. Ancak Bu maliyet yatırımcılarımıza yansıtılmayarak Broker firma tarafından karşılanır. [/QUOTE]
[quote=unlimitted;228589]şş, oil'deki spread'i birisi düzeltsin yoksa ben el atacam olaya ha...
ayıp oluyo lem aloooow....dng[/quote]
heh şöylee adam olun lem:..:
[QUOTE=unlimitted;228587]oil!!!
ulen kara elmas...
seviyorum seni bea .lelele[/QUOTE]
valla ben de çok seviyorum oil i.. az ekmeğini yemedim nede olsa..:::bugün bulaşmamak için zor tutuyorum kendimi..
[quote=catedral;228599]Bugün şansını fazla zorlama bence...sakat..[/quote]
86.69'a bekliyorum kendisini apla...orda bi kadeh bişeyler içircem kendisine. :..:
oy oy oy...aslan parçasına bak nasıl geliyor..
simsiyah arap atı gibi... .lelele.lelele
[QUOTE=unlimitted;228605]86.69'a bekliyorum kendisini apla...orda bi kadeh bişeyler içircem kendisine. :..:[/QUOTE]
ben dayanamadım 86.16 dan içirdim..:D
86,18'i geçerse, direkt kucağımda. :..:
[quote=Cerphin;228611]ben dayanamadım 86.16 dan içirdim..:D[/quote]
acele etmesen iyiydi...
arap atı misali geliyor çünkü. duvara orda toslamaz. en azından bi 20-25 pip daha alırlar gibi gibi...
[QUOTE=unlimitted;228613]acele etmesen iyiydi...
arap atı misali geliyor çünkü. duvara orda toslamaz. en azından bi 20-25 pip daha alırlar gibi gibi...[/QUOTE]
aldılar valla.. yine 7 aylık davrandım, yapcak birşey yok bekliyorus..:)
buradan pozisyonu artırsam mı ki oil de.. vade sonu olunca çekiniyorum yüklü girmeye..
[quote=Cerphin;228614]aldılar valla.. yine 7 aylık davrandım, yapcak birşey yok bekliyorus..:)[/quote]
apla, naçizane görüşüm şudur.
VOB'da pozisyondan çıkarken sabredeceksin.
forekste, pozisyona girerken sabredeceksin.:)
forekste eşşşşşek gibi senin istediğin yere gelecekler.
çünkü o an takip ettiğin parite gelmezse, gelen bir parite/emtia mutlaka bulursun...bunu bildiklerinden, gelirler...
hatırlar mısın bana demiştin ki, "asla gelmeyecek yerlere yazmışsın emirlerini, tın tın" diye...
o akşam yazdığım emirlerden 5 tanesinden 4 tanesinin geldiğini de hatırlarsın...;)
[quote=Cerphin;228615]buradan pozisyonu artırsam mı ki oil de.. vade sonu olunca çekiniyorum yüklü girmeye..[/quote]
ben satış olarak 86,65'e ilk partiyi, 86,94'e de ikinci partiyi yazdım...
şimdi çıkıyorum.
geldiiiiiii geldi...
gelmedi, çok da tın...! :D
[quote=Cerphin;228615]buradan pozisyonu artırsam mı ki oil de.. vade sonu olunca çekiniyorum yüklü girmeye..[/quote]
oil 24 saat değil, akşama kapanıyor piyasası aman unutma.
yarın sabah 09:15'te açılıyor. vobla aynı saatte.
gap yeme olayı var yane. haberin ola...:)
[QUOTE=unlimitted;228618]oil 24 saat değil, akşama kapanıyor piyasası aman unutma.
yarın sabah 09:15'te açılıyor. vobla aynı saatte.
gap yeme olayı var yane. haberin ola...:)[/QUOTE]
Bu gece 21:30 da gap muhabbeti var...
ulen pela, 4 piple yapılır mı lem bu bana...
sen kalk 86,61'e kadar gel, 86,65'e uğrama...
ayıptır lem...ayıptır... puh sana.
üvvvvv üüü
oil pasif short emirleri silindi...
herşey benim istediğim zamanda olacak.
pelanın istediği zamanda değil! :cool: