-
Ohhhhh be bugün gerçekten rahatladım. Orgazm oldum. özellikle 1500 puan için dalga geçen böbürlenen ama şimdi ya flat yada uzunda kıvrananları şimdiden sonra tek kelime dahi yazamayanları görünce.............Hikaye kısımlarını yada mazeretlerini hemen yazıyorlar o ayrı....
Yakında başlar ama öyle olsa ben demiştim böyle zaten dedim ama olmadı sağlık olsun üzüldüm çok ama olur elbet hep olmuştu ama ya neden olmadı şimdi.....uffff yaaa küstüm. Diğeri başlar seviye 15 short sonra bir 15 sonra bir 15 daha at tazeleri fırına..........
Sizleri nasıl tufaya getirdiklerini gösterdim ya üç beş grafiğe analize nasıl tav olunup sonra göt olunur onu gösterdim ya ki amaç neyken ne oldu.
Ben bu yaştan sonra bu kadar insan gördükten sonra öyle süslü yazılar yazamam.
Ama beni umarım anlayan varsa eğer faydalı olmuşumdur. Tüm ibnelikleri yazmıyorum ama 2-3 belli olmuştur sanırım.
-
Ulan utanmadan halen yazıyorlar ya birde beklenti falan vardı diye bende dün gece rüyamda bugünü görmüştüm ama tüh geç kaldım.
hehehheheheh
-
Foruma ilk üye olduğum zaman biri yazmıştı kuzu-kurt diye.
evet kuzu sayesinde çok adam battı neden inat ve çok bilmişlik kendini beğenmişlik. şimdi bu kimde var. Teorik olarak aaa ne kadar doğru yazılarımı size lazım yoksa gerçek para mı arkadaş.
Ama sizler gerçekten konu meclis dışı tabi ki hak ediyorsunuz. SONUNA KADAR.
BÖYLE DEVAM EDİN daha neler gelecek başınıza.
-
Ben aslında kimin ne olduğunu dahi yazmıyorum ama yazıklar olsun birde halen devam ve bana terslik varya.
Neyse bunlar kek anlamaz aynen devam edin beyler. Nasılsa kek çok önemli olan EN SONDA AĞDA OLAN BALIK SAYISIDIR.
yemleme ayrı bir sanattır.
-
ulan inanan gariban ayak üstü bugün bırak geçmişi 5000 puana yakın taktırdınız ya helal olsun.
Bu kadar başarılı usta böyle günlerde kenarda oturun demesini denense bilemiyor. Oysa her cuma cumaya gider işlem yapmazdı ne kısmtse. Rakamlar sonradan çıkıyor.
KURT yazınca sorun oluyor neden. bunlardan kaç tane varsa zaten biliyorum da ondan.
-
Turne bittiğinde son kez demiştim çok erken oldu nedense.
Ya uzman biri bu havada kimi nasıl uzun pozisyona teşvik eder ya. Yok yukarı gidecekmiş bırak gitsin. sanki herşey senin 2-3 grafiğinde saklı bu düzeni kuranlar salak.
Yada anlattığın kesin ile farklı düşüncelerin var.
Çızık çizyorsan eğer adam gibi çiz 28 tane çizme. Eğer kahve içiyorsan adam gibi konuyu anla sonra ne oldu deme. içtiğin adam sanırım konuşma sırasında bulunan garson ki onlar bile vakıf olamaz konuya.
Lafta kazandırdığın 5-10 bin puan 5 ayda benim gördüğüm oda net değil ha öyle olursa böyle olacak o olabilir ama net pozisyon akşama kadar yok sonra yumurtadan çıkıyor sihirli toplar.
bugün bile sihirli 3 kontrat çıktı. başta rakam yok tabi. Neyse ya sonuç ne bir günde 10-15 bin puan sonrası kıl yün tüy.
İŞTE KRAL YANILMAYAN BORSACI VE TAYFALARI.
-
İnsan kendi sakın kibir yapma ona buna takılma dünya şöyle böyle der sonra başka yazar burada hata olmaz her şey adildir der ve kendi harici kimseyi tanımaz bilmez ve o kadar alıngan ve gururlu olursa.
Buna başka bir şey denir ve adamın aklını alırlar. Ama üzülme müridin çok tezgahın bol aynen devam.
BEN TURNEMİ BİTİRDİM ŞÜKÜR. SENEDE EN FAZLA BEKLEDİĞİM 2-3 HAREKETTEN BİRİYDİ ZATEN AMA BİRAZ SANCILI OLDU EMME DEĞDİ AGAAAA.
TURNEDE BİTTİ SİZLERDE. SİZLERDEN KASTIM BURADA EDİNDİĞİM 3-5 GERÇEK EFENDİ KİŞİ HARİÇ HEPİNİZDİR.
BEN PARA KAZANDIM AYNI ZAMANDA YENİ ARKADAŞLAR, SİZSE SADECE SANALDA KAYBETTİNİZ SON OLAYDA İSE BİRAZ DAHA YAKINDA MİLLET UYANDIĞINDA NE YAPACAKSINIZ, GERÇİ SİZE NİCK Mİ YOK HEHEHEHEHHE
-
bundan sonra sen ve ekibin ki hepsi belli küfür dahi etseniz yazmıyorum.
Ama insanları bu kadar aptal yerine koymayın artık. Dost gözüküp kandırıp inandırıp bir anda ocaklarını söndürmeyin be yazık ya..........
ELVEDA................................
-
[B]Bu tuhaf dünyada koca aptalların bir anda büyük birer akıl hocası gibi davranmaları ne kadar da sıkça yaşanan bir durumdur ey Tanrım![/B]
-
Sen yazdıkça hak ettiğin bu küfürleri aynen önüne getireceğim. Allah'ın gerizekalısı.
Adam olana kadar küfür yiyecen ki zaten pek yakında ben seni nasıl adam edecem cümle aleme ibret olacak şekilde göreceğiz.
Sen devam et koçum aynen. Aptallıkların nereye gelecek çok net analizini de yap demek isterdim ama sende nerede o kabiliyet. Anca masal,fıkra falan yaz. Dedim ya devam et ben sana İstanbulu yeniden tanıtacağım.
İMKB yi canım korkma hemen.....
Göt oğlan bu kadar ibnelik ruhuna işlemiş olduğunu bilsek daha önce sana pazar bile ayarladık yahu.:D:D:D:D
-
Bundan sonra özür dahi dilesen konuyu kapatsan dahi iş başka şekil olmuştur koçum.
O güzel götün düşünsün artık. Sen kiminle nasıl dans etmeye çalıştığını pek yakında anlayacaksın. Gülüm benim.
-
Sen bir ibnesin. Bunu bu foruma ispat edeceğim.
Ve sen hayatının dersini götünü nasıl kaybettiğini göstererek alacaksın. Ibneeee.