-
75975 de sağlam destek var ama bence bugün kırılmalı aşağıya bugün çarşamba ne demiştim pazar akşamı ptesi salı tuttu bakalım çarşambaya
perş ve cuma 73*** ler görülebilir demiştim bakalım bunlarda tutacak mı ::: ::: ::: bende tv ye çıkmak istiyorum üwwwwww ::: ::: ::: beni de alın
-
gunaydın herkese...uzun dewam..
-
Dayanamayacam, yorum yapacam... üvvv... Sistemin gelecekte de çalışma ihtimali olup olmadığını anlamanın benim bildiğim en iyi yolu sistemi tüm zaman dilimlerinde test etmek. Yani 15dk'lık sistem yaptım deyip sadece 15dk'da test etmemek. 5dk, 30dk, 60dk, ne varsa test etmek ve değişik hareketlerdeki zayıflıklarını görüp mümkünse bunları gidermek.
Bunun mantığı açık, 60dk graf diye birşey yoktur, bugün 60dk'da oluşan dalga formu yarın aynen 15dk'da da oluşabilir, 5dk'da da oluşabilir. Üzerinde süresi yazmasa sadece grafiğe bakarak kaç dakikalık grafik olduğunu anlayamazsınız. 5dk'lık grafik sandığınız aslında haftalık grafik olabilir.
Bu nedenle yaptığınız sistem eğer sadece 15dk'lıkta çalışıyor, ama mesela 60dk'lıkta göçüyorsa, günün birinde 15dk'lıkta da göçeceği garanti gibidir, çünkü benzer bir hareket yarın öbürsü gün 15dk'da olur. Ancak sisteminiz her zaman diliminde kabul edilebilir şekilde çalışıyorsa gelecekte de çalışmasını rahatlıkla bekleyebilirsiniz.
-
kapattım .. full flat ..running zıpalaya zıplaya geliyor gibi .. ühühüüh
-
-
eksi açılışlarda genelde yukarı oluyor yukarı açılışlarda aşağı ne hikmetse :..: artık bunu bilmeyen kalmadı pala değiştir artık şu kurallarını :..:
-
ORB-S noktaları:
76,275 üstü al
95,925 altı sat
günaydın herkese
-
Pala yukarı pala yukarı pala yukarı :) Alacam aklını pala alacam aklını :)
-
[quote=formula9;274450]ORB-S noktaları:
76,275 üstü al
[B]95,925[/B] altı sat
günaydın herkese[/quote]
vay sanırım orayı görecez bu gidişte oraya kadar satış yok demi :..:
-
[quote=a.kaya;274453]vay sanırım orayı görecez bu gidişte oraya kadar satış yok demi :..:[/quote]
hahaha pardon uykusuzluğun emareleri
75,925 olacaktı
-
[QUOTE=selçuklu;274443]running küskü mondiyo baskılı küskü crashesagne .. ... falan gibi bikaçta terim ekleriz araya ... havamız olur patron .. ühühühühü ben crash zıplaya zıplaya geliyor derim ... ::::::[/QUOTE]
Araya Artur ruda sıkıştır patron nası olsa anlamazlar belki batan artur andersan bile sanırlar.Havasıda olur hani.
-
triyengıl ranıyor patron..ühühühühühü