[IMG]http://i1012.hizliresim.com/2010/12/27/2497.png[/IMG]
Printable View
[IMG]http://i1012.hizliresim.com/2010/12/27/2497.png[/IMG]
içimde alacakalrmış gibi bir his var amma filat devam
[quote=Astatin;320254]kayatron..önce az yukarı deper sonra bugünkü en düşüğün altına gelir ancak çok net bir pupu yapar..ordan alırlar Nail Baba rallisi olur..ehuheuhe[/quote]
son adım kaldı..üühüh..yerse..bana yemiyo..filat devam
Bu düşüşte geçen haftanın en düşüğü aşağıya geçilir 76750
76000 e ulaşsa oradan teper seneyide 79000 gibi kapayabilir diyorum.
[quote=Astatin;320273]içimde alacakalrmış gibi bir his var amma filat devam[/quote]
Sayın Hystetron, sisteminizin kullanılmaya kullanılmaya pas tuttuğu oluyor mu? Düzenli bakım ve temizlik yapıyor musunuz? Üzerindeki örümcek ağlarını ne sıklıkta alıyorsunuz? Arada bir gece uykularınıza girip rüyanızda size kafa attığı oluyor mu? Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim... :p :..:
80300 ilk etapta isteriz aralık vadede :)
Akşama 78500 :)
[quote=Strategist;320276]Sayın Hystetron, sisteminizin kullanılmaya kullanılmaya pas tuttuğu oluyor mu? Düzenli bakım ve temizlik yapıyor musunuz? Üzerindeki örümcek ağlarını ne sıklıkta alıyorsunuz? Arada bir gece uykularınıza girip rüyanızda size kafa attığı oluyor mu? Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim... :p :..:[/quote]
sayın stroton bey:D
bi kere o mesajı yazdıktan sonra şubat vadede tam 4 kademeye çizik attılar yukarı... ne demişler, nerde işlem yapıyorsan onun histemine bak:D:D
lakşn doğru..histemin kış bakımını yaptırmadık:o.boks.:::
Sayın graşka bey,
aybettiniz valla...sabah cillip gibi 925 den bapadığım şubat vade şortlardan sonra yatayda 350 puan tırtıkladım..ve fekat siz haşırt diye küskğleyerek vob u, hiç bir şey yapmasaydım akazanacaklarımla aynı seviyeye getirdiniz durumu..teessüf ederim oysa 82100 den bile reşort yapacaktım..oysa 700e yetiştim..ayıp valla...gözümdeki krediniz Z- ye düştü...üwwwww..
bu arada şubat vadede graşka esnasında 81700 den 82000 ye üçgen atan dellamayı da teprik ederim....
[quote=Strategist;320276]Sayın Hystetron, sisteminizin kullanılmaya kullanılmaya pas tuttuğu oluyor mu? Düzenli bakım ve temizlik yapıyor musunuz? Üzerindeki örümcek ağlarını ne sıklıkta alıyorsunuz? Arada bir gece uykularınıza girip rüyanızda size kafa attığı oluyor mu? Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim... :p :..:[/quote]
Kaporta sağlam mı??:..:
[quote=Astatin;320258]Refilat..[/quote]
pişman olcaksın diyecektim de sanırım olmuşundur :o
Endeksi nasıl bilirdiniz??:D:D