[quote=a.kaya;319947]makas sıfırdı [COLOR=red]ne oldu da[/COLOR] gene 400 puan açıldı :([/quote]
hımmmmmmmmmmmmm:o
Printable View
[quote=a.kaya;319947]makas sıfırdı [COLOR=red]ne oldu da[/COLOR] gene 400 puan açıldı :([/quote]
hımmmmmmmmmmmmm:o
[quote=selçuklu;319948]burdayım patron .. başıma bi iş gelmedi .... ... bugün .. hiç bulaşmadım ....[/quote]
en güzeli patron..sana bişey olmasın...:)))
kayatron....bizim şortlar telef olacak kanaatimce:o
[quote=Astatin;319955]en güzeli patron..sana bişey olmasın...:)))
kayatron....bizim şortlar telef olacak kanaatimce:o[/quote]
ayı yogiyi görevinin başına çağırıyorum
82100 den istop ulen gene 200 puan çarptı .dng:D dinlemedik sağlam indiği be astipat;)
Ah astipat ah gördün demi mesajımı özeline bi baksana :o:( :::
[quote=Astatin;319938]sistemlerin alayı 81875 de sat vermiştir..doğrumuyum ehuheuhe..[/quote]
Evet vermiş benimki +.
yalnız bilgisayar başında değildim sonraki bar 82200 e çıkmış :)
82200 şort ...
Askiton,
DOW akşam kaç kapatır sence??.brv
[COLOR=white]Sazan görürsen selam söyle.. ehii...[/COLOR]
pala ne yapacaksan yap artık flat flat sıkıldım yaw
ne olacak yap bakalım
Yuh arkadaş saatlerdir bakmıyorum arada kaç toplantı yaptım hala tam bıraktığım fiyatta... Arada iki yöne silkeleme yapmış Pala ama normaldir olur o kadar... :)))
[quote=Strategist;319970]Yuh arkadaş saatlerdir bakmıyorum arada kaç toplantı yaptım hala tam bıraktığım fiyatta... Arada iki yöne silkeleme yapmış Pala ama normaldir olur o kadar... :)))[/quote]
Palayla da toplantı yaptın mı?? Ne dedi??:..:
[quote=excali;319971]Palayla da toplantı yaptın mı?? Ne dedi??:..:[/quote]
Şu mesajları verdi:
1. Şahsi tahminle trade yap... Piyasanın az sonra ne yapacağını tahmin etmek çok kolaydır...
2. Teknik analize daha fazla ağırlık ver... Teknik analiz kitapları yazanlar kendileri çok kazanıyo sen de kazanırsın..
3. Risk yönetimi falan yapmana gerek yok piyasa nasıl olsa bir yukarı bir aşağı sallanıyo.. Terste kalınca bekle az sonra kara geçersin...
Bu üç önemli konuyu sizlere de iletmemi istedi kendisi... :p