[quote=Astatin;274207]..in front of the door[/quote]
beware of dog pls go away ahahah
Printable View
[quote=Astatin;274207]..in front of the door[/quote]
beware of dog pls go away ahahah
işlemleri yaptığım 2 dk.lık sinyal grafiği. 5 dk lığındada hepsi alda. durum flat
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/8dv6ekjejg.png[/IMG]
[quote=seagate;274210]beware of dog pls go away ahahah[/quote]
"that is not dog horn";):..:
Hadi bir yöne karar ver Pala amca valla başım döndü, kahvedenmi acep :D
[quote=unlimitted;274209]birazdan "honeeey, i'm [COLOR=red]x[/COLOR] hooome" diyecek diyosun yane? :::[/quote]
tam olarak böyle demezdim...bir şey eksik..x in yerinde...:D.kom
Çok işlem yaptım yine... Keyfim yerine geldi.. Son poz 650'den long... Biraz dinlenecem, yeni dip yapmadıkça kapamam bunu... Benim olayım budur ya... Ben kimin kafasına uydum da slow trader oldum ki zaten... Çıkınca vur kafasına, inince vur kaba etine... Trading budur... Yemişim slow sistemini falan... :..:
[quote=Astatin;274214]tam olarak böyle demezdim...bir şey eksik..x in yerinde...:D.kom[/quote]
yooo bişe eksik deeel.
freyz tam olarak bu :D:D:D
[quote=Strategist;274215]Çok işlem yaptım yine... Keyfim yerine geldi.. Son poz 650'den long... Biraz dinlenecem, yeni dip yapmadıkça kapamam bunu... Benim olayım budur ya... Ben kimin kafasına uydum da slow trader oldum ki zaten... Çıkınca vur kafasına, inince vur kaba etine... Trading budur... Yemişim slow sistemini falan... :..:[/quote]
:..::..::..::..:rutin saykılımıza girmişsin stropatro:..::..::..: ..ben buna sistemcinin derinlik sarhoşluğu diyorum:D:D hepimizin başına geliiii:o
daha öldürücü tek seanslık bar felan olmayacakmıydı 5. dalga ühühühü neredesin gözüm ühühüühüh
araba belki işe yarar
-----------
ayrıca mevduat faizleri en ağlasan hoplasan 9-9.25 veriyolar en kralı ühühühüühüh para nereye gidecek ühühühüüh
[quote=Astatin;274218]:..::..::..::..:rutin saykılımıza girmişsin stropatro:..::..::..: ..ben buna sistemcinin derinlik sarhoşluğu diyorum:D:D hepimizin başına geliiii:o[/quote]
Patron gafayı yiyecem.. İki haftadır kaç kere 1000+ puan kara geçiyorum sonra 5 dakkada eriyip gidiyo... Yaw uyuz oldum öle böle deel... Neyse biraz kendime geldim şimdi... Bir sonraki sinyalle tekrar sisteme dönecem... :)
625 long deneme atışı.................................
yeni zirve görülmesi acaba uyumsuzluk durumunda da olabilir mi..tecrübeli olanlar var mı..günlük VOB yükselmem zor diyor ama ters göstermek de olamaz mı..