tekrar 8xx seviyesinden flatım, aşağıdan teknik gereği uzun yazdım, dediğim gibi 84225 geçildiğinde short açarım gidişlerine bağlı olarak,
Printable View
tekrar 8xx seviyesinden flatım, aşağıdan teknik gereği uzun yazdım, dediğim gibi 84225 geçildiğinde short açarım gidişlerine bağlı olarak,
moodys türk ekonomisinin beklenmedik bir dayanıklılık gösterdiğini söylemiş, doğru söylemiş, hakkaten beklenmedik,.....
yani içeriye baktığınızda sığır bile yok ülkede!!!!!!, bu durumda büyük başarı geldiğimiz nokta, yani dışarıda kurlara bakıpta, kovboyun içinde bulunduğu açmaz gereği, uzun soluklu düşük kurların karşılığında dışarıdan alınan veya verilen parayı görece yüksek nüfusa iç talep karşılığında kredi olarak dağıtan bankacılık kesimi ve bunun bu kesimdeki şişme balnçosu, anacak hepsinden önemlisi siyasi coğrafya içinde bulunduğumuz, dünya güzeli hikayesi......türkiye bu dönemi çünkü 2003 te başlıyor, eveliyatı ise ta 1991 e gidiyor, çok daha iyi değerlendirebilirdi, başka işlere girdi, masaya iyi oturamadı, masada hep hastalığı!!! nüksetti, clinton şöle demişti başkan olark gelip deprem zede çocuğu kucağına aldığında, ''türkiye milenyumun ülkesi olacak'' peki dediler iyimi olacak kötümü, frene basarak şöle demişti bunu söyleyemem,....
10 lukta bir üçgen görüntü var, simetrik olanından,......
üçgenle birlikte 775 denge olamakta, yine 10 lukta 400 altında ''c'' kapanış olmadan zayıflamazlar bunu net söylemem gerekli, ilerleyen barlarda bu değişirse paylaşacam,....
zararı minimize ettim şu anda malsız ve çulsuzum, bu günde [B]dış müdehale[/B] ile karşılaştık py larımıza, sağlık olsun,......
yani bizi bize bıraksalar ağayı fena benzetecez bu da kesin, ......o zaman rakip global çöte, rakibimiz önemsiyoruz, hakkını yemeyelim bunların, .....
denge 800 den fiyatlar ise yengeç yapark üçgen alt çizgisine tutunarak ilerliyor,....
[quote=indregandi;295371]denge 800 den fiyatlar ise yengeç yapark üçgen alt çizgisine tutunarak ilerliyor,....[/quote]
alt çizgiye kafa atıyoruz bu defa,...
denge tam olarak 800 de, 825 itki yapıyor, 800 e ise ittiret diyor,...
[QUOTE=indregandi;295316]bu arada foruma uzun süre bağlnamadım niyeki acaba,....[/QUOTE]
forum serverında bir sorun vardı sanırım sayın indregandi..
artık ''c'' ler için seviye 400 den 750 revize oldu, ....
10 lukta 875 önemli oldu, karar yeresi,...günlük te ise henüz yön yukarı, 83300 de başlar en erken zaten denge 83075 ti,
84 üstü c alana kadar shorttayım,
850 ve 750 nin geçilmesi 400 e kadar realize oluşturabilir, tersi 84 üstü stop olmalı,
10 lukta 900 denge, taban 750 den 800 e revize oldu,....
taban 800 den 825 e revize oldu, daralma var,...yukarı aşağı marj şu anda 600 puvana yakın ortadan devam ediyor fiyatlar, 10 luk barda 825 altı c ler, aşağı sinyal demek, aksi yön yukarı düşünülmeli,...
10 lukta 900 tam olarak denge
DÜN SPX için destek 1131 idi, fspx içinde bu rakam önemli olacak, ancak asıl 1129 ve 1127 de futureninki,....
sıkışma devam ediyor aralık sadece 4 kademe, 925-825, 925 üstü c her durumda hareketin devamı, 900 altı c ise satış demek, bakalım ne olacak,.....mooody ortada mı kalacak, yoksa ayıp olur mu denecek,....dışarısı ise gevşedi biraz,
hadi 825 i öp ve altında c eee yap,....
öptü c eee ye 7 minutes var,...
[quote=indregandi;295426]DÜN SPX için destek 1131 idi, fspx içinde bu rakam önemli olacak, ancak asıl 1129 ve 1127 de futureninki,....[/quote]
bu şimdi 1132.75 en düşüğünde özen göstermiş, yoksa başına geleceği biliyor,
short için paritede ise 1.3729 önemli, buna dikkat edeceğiz, buralar kırılırsa ana desteklere yol açacak,....
düşüş için teknik oluştu ancak fiyat oluşmadı,....bu yüzden shortum stoplu olacak en azından yarısı,....
fdji 11685 te, kötümserlik yeresi buradan başlar, buraları düşerse kötümser olurlar,....
ağadada short sorunu var, dün ve bu gün biraz rahatlamıştır, çünkü short stobuna short açabilirdi dün ve bu gün, ayrıca bu günkü kesim için dün iki yerden short hazırladı, biri dün ilk satlerde, diğeri ise mb tplantısı sonrasında, bugüm mooda kesti bunları,....
şu basel 3 de bir inceliyim bakalım,.....üç kaaadı ne,....
değerler aynı ancak sinyal bile yataya döndü,daralma pis devam ediyor
iyi seanslar,
Pala bugün de yükseliş için bahane yaratmış. Düşüncem günlük kapanış 84000 altında olduğu sürece yeni zirve gelmeyeceğidir. Dayanak noktam da göstergelerimdir. Palanın mal dağıtımı yaptığını düşünüyorum. Ama pala bu sağı solu belli olmaz takip etmek gerekir.
[IMG]http://ressim.net/a/upload/a129d924.png[/IMG]
750 denge yapıyor, şu 700 düşerse rahat ederiz,....
kritik yerler, karar yani,
ho paçayı yırtarsa short devam edecem, 750 aşağ, 775 yukarı,
700 düşerse rahatlayacağız,
düşüş aynı zamanda bu sepetin short olduğunu belli edeck bakalım,düşük ihtimal tabi, bakalım........
azalttım pozu,...
son iki dakika sinyal için,...
aralık 900-550, 550 yukarı çıkarsa yukarı hareket ivmelenir,
hareket 30 ve 60 tan geldi, bir yanım short ama poz azalttım 825 te,....önceki düşüşede 650 vermiş, 775 tekrar etmiştim,.....düne göre düşünürsek hani 82450 short düşünen vardı, bu gün fiyatlar 839xxx lerde,.....mood falan bu işlere yarıyor yani, merkezi devre dışına atıp bizim üstümüze yoğunlaştılar şu anda, ne için para koydular çünkü zarar uykusuz yapıyor bu tayfayı ,....
herhalde yeni zirve yapacak bunlar....... numeroları ısıta ısıta yükseltiolar........ şuanda 84,050yi ısıtıyolar. 84100 e 1000 kontrat konuşlamışlar.... bundan ileri gitmem etmem diiler..... emme duyda inanma...... denizde kum palada para.......
dolar 2 yılın dibini boyladı........ burayı bir kerede kırmazlar sanıyorum..............
iki kerede kırarlar mı onu da bilemiycem............ artık hiçbişi bilesim gelmiyyiiii......€€$$
825 i 200 istihdam ettim,....SOMUT SİNYAL İSE YOK BU İŞ İÇİN,....AMA ÖLE,....
yerli spekleri çok dövdüler.... sokakta geleceğe umutsuzca bakarak yürüyen birini görürsen bilki o vobda shortta kalmıştır...... ona iyi davran gari......