-
[quote=Strategist;319729]Hayatta herşey para değil... Çörtçü dostlarımı yalnız bırakamazdım... 81.925 short... :..:
Canım ne olursa olsun geceye de short girmek istiyo... Aylardır disiplinle trade ediyorum sıkıldım artık... Full ralli modundaki Dow'a bakarken düşsün düşsün diye dua etmek istiyorum [COLOR=red]eski günlerdeki[/COLOR] gibi... ::: :)))[/quote]
::::::::::::[COLOR=red]f[/COLOR]ormer [COLOR=red]s[/COLOR]trobear [COLOR=red]h[/COLOR]ystem [COLOR=red]o[/COLOR]f [COLOR=red]r[/COLOR]epublic of [COLOR=red]t[/COLOR]urkey... [COLOR=red]F[/COLOR]ull-[COLOR=red]SHORT[/COLOR]
-
[quote=Astatin;319734]::::::::::::[COLOR=red]f[/COLOR]ormer [COLOR=red]s[/COLOR]trobear [COLOR=red]h[/COLOR]ystem [COLOR=red]o[/COLOR]f [COLOR=red]r[/COLOR]epublic of [COLOR=red]t[/COLOR]urkey... [COLOR=red]F[/COLOR]ull-[COLOR=red]SHORT[/COLOR][/quote]
Çarpıldın mı lemm??:..::..:
-
[quote=excali;319737]Çarpıldın mı lemm??:..::..:[/quote]
az bi dur lo:::
-
yaw şimdi dow u az bişi eksiye geçiriler biz kanapmadan o esnada bizim 775 deki pasif şort kavırmalar gider herhalde ..hemite..üwww
-
[quote=Astatin;319738]az bi dur lo:::[/quote]
Ben dururum da endikatör durmaz lem..Çok ısrar ediyo..:..:
-
Astetro bizim short'ları yiyolar mı yoksa bana mı öyle geldi... :p :..:
-
hedef 82425 olması lazumm
-
Bu vadede kapatamadan Şubat vadede poz açıyolar:)
-
Nunu nerde... Acilen short'lara dua et Nunu... Hep long'culara faydan dokunuyo... Üvey evlat mıyız... üvvv... :p :)))
-
[quote=Strategist;319743]Astetro bizim short'ları yiyolar mı yoksa bana mı öyle geldi... :p :..:[/quote]
eski günlerdeki gibi:p:p
sisteme ihanet, indikatöre ihanet, trende ihanet....
eşe ihanetin cezası biel servetin yarısı demekken, bu 3 ihanetin cezası noolur kimbi,lir:..:
-
[quote=Strategist;319748]Nunu nerde... Acilen short'lara dua et Nunu... Hep long'culara faydan dokunuyo... Üvey evlat mıyız... üvvv... :p :)))[/quote]
Günlük kış uykusundadır herhalde??..
-
Yarın sabah direk 81000 deyiz:)