Uzakdoğu harakiri yapmadı. HANG SENG artı. Bugün sert düşüş olma ihtimali çok az. Doğan grubu ile korku salındı tekrar stoplar temizlendi. 30150 dip seviyesi olmalı. Artık 32800e doğru hareket başlamalı akşama doğru.
Printable View
Uzakdoğu harakiri yapmadı. HANG SENG artı. Bugün sert düşüş olma ihtimali çok az. Doğan grubu ile korku salındı tekrar stoplar temizlendi. 30150 dip seviyesi olmalı. Artık 32800e doğru hareket başlamalı akşama doğru.
[quote=GÖKHANFINDIK;86456]Ya doğanmış falan filan.Ülke bu medyadan çok çekti.Batsalar da kurtulsak.[/quote]
B[B]u ülkede bütün hükümetler gider Doğan grubu kalırdı..
Şimdi maddi yönden çökertmeye çalışıyorlar . Ama o kadar kolay degil.
Mahkemesi itirazı derken en az 2-3 sene alır..
Ve bu 2-3 sene içerisinde yanlı basın sayesinde çok Oy kaybeder RTE.
Riskli bir hareket yaptı... Doğan ı yıkmak Uzan kadar kolay olmaz. Uzan ın bi tek Starı vardı..[/B]
taa 32.000 de yazmıstım 200-300 puan tepkı yakalayıp para kazancam dıye kendınızı rıske atmayın dıye
aynı cumleyı tekrarlıyorum tepkı verır dıye rısk almayın cunku catır catır dusuyor destek mestek hak getıre
dunku 30.850 destegınden umutluydum cunku 3 kere oraya degıp donmustu ancak bu sefer tınlamadı bıle dusus sıddetlı
dogan boyle gıderse 2 seans 30 altını gorur
LONGA GEL BOSTANA GEL....Jerfo, hala flat misin? LONGA GEL BOSTANA GEL diyolr bak :) (ben sistemi bekleyeceğim)
Sanırım çoğu kimse uzuna geçti forumda. KISA bekleyen var mı ?
[QUOTE=Vob Trader;86195]700 kısa girdim geceye 300 puan kara dayanamadım :) bide baktım herkes uzun :)[/QUOTE]
ben kısa devam hala
[QUOTE=BORSACIOZGUR;86467]Sanırım çoğu kimse uzuna geçti forumda. KISA bekleyen var mı ?[/QUOTE]
ben bekliorum
uzanlar telsim,çukur ova elektirik,kepez in sahibi idiler...1990 ların başında işc,garanti ne ise borsada çukurovaelekt,kepez oydu..telsim yaşasaydı 5 mil.dolardan az olamazdı..turkcell dün itibariyle 11.2 milyar dolar iken...
[QUOTE=BORSACIOZGUR;86463]B[B]u ülkede bütün hükümetler gider Doğan grubu kalırdı..
Şimdi maddi yönden çökertmeye çalışıyorlar . Ama o kadar kolay degil.
Mahkemesi itirazı derken en az 2-3 sene alır..
Ve bu 2-3 sene içerisinde yanlı basın sayesinde çok Oy kaybeder RTE.
Riskli bir hareket yaptı... Doğan ı yıkmak Uzan kadar kolay olmaz. Uzan ın bi tek Starı vardı..[/B][/QUOTE]
Yönetimine el atar, şirketlerin başına kayyum atarlar ve gelirlerine el koyarlar, bu durumda yayın yappan tüm matbaalar RTE nin eline geçmiş olur, çok basit yıkılır bu doğan, RTE nin bu seçimde suyuna gitmelidir, yada suyuna gitmelidir;)...saygılar...
+
Haa, bu saatten sonra RTE nin yerinde olsam affetmem doğan ı, nasılsa verginin aslını bile ödeyemez, ülkenin en büyük basın tekelini yönetim olarak ele geçirmenin tam zamanı değilmi?
dyhol e vergi cezası haberi tekere çomak soktu resmen..
dün geceki çok kötü abd kapanışlarına rağmen + başlamıştık oysa güne.
bugünde ciddi bir eksi yazarsak çivi yerinden çıkar..
çıkartmazlar diye düşünüyorum şahsen,gün sonu + kapanış bekliyorum..
tepki gelecek güç olsa 30850 yi geçerdi
dün aynı hatayı yaptım açılışta uzunladım, 3165o de kapatıp kısaya geçmek üzere, sonra hem düşüşü kaçırdık hemde zarar yazdık bugünde aynısı oldu 850 yi geçip 31000 küsürlerde kısa yapmak mantıklı gibiydi ama o gücü bulamadı, kısaya devam.
[QUOTE=Astatin;86466]LONGA GEL BOSTANA GEL....Jerfo, hala flat misin? LONGA GEL BOSTANA GEL diyolr bak :) (ben sistemi bekleyeceğim)[/QUOTE]
ben dolar longlarım ile gayet mutlu, mesudum..:)
[QUOTE=BORSACIOZGUR;86467]Sanırım çoğu kimse uzuna geçti forumda. KISA bekleyen var mı ?[/QUOTE]
ben bekliyorum,nedenide rusya yine çöküyor ve altın yine yükseliyor...[B]bence...[/B].dng
[quote=GÖKHANFINDIK;86456]Ya doğanmış falan filan.Ülke bu medyadan çok çekti.Batsalar da kurtulsak.[/quote]
Düşünebiliyor musun bir hükümet doğan'a kafa tutuyor... Doğan grubu 28 Şubat'ta hükümetleri belirliyordu...
Şimdi halkın seçtiği hükümet medyayı sıkıştırıyor... Ülke insanı ile daha fazla dalga geçilemeyeceğinin anlaşılması lazım...
var.....
Subat vadeli endeks-30 kontrati 32.50 dolayinda geçirdigi bir kaç günlük aranin ardindan 31.00 altina gelmis durumda. Düne damgasini vuran hadise 20K yeni pozisyon açilmasi idi, yeni opsiyon satislari geldi. 30.50- 31.00 bölgesi teknik açidan kuvvetli, durmaksizin asagi devam düsük ihtimal. Buralardan bir yukari tepki beklentimiz devam ediyor, yani short-cover yapilabilir. Tepkinin max hedefi olarak 32.50- 32.80 bölgesi görünüyor; 31.40- 31.70 boslugu dolmadan tekrar asagi yönelirse piyasanin ekstra zayif olduguna karar vermek gerekir. Subat vade sonuna kadar short pozisyonlarin korunmasi önerimiz devam ediyor. ekinvest.com
[quote=traderx;86473]tepki gelecek güç olsa 30850 yi geçerdi
dün aynı hatayı yaptım açılışta uzunladım, 3165o de kapatıp kısaya geçmek üzere, sonra hem düşüşü kaçırdık hemde zarar yazdık bugünde aynısı oldu 850 yi geçip 31000 küsürlerde kısa yapmak mantıklı gibiydi ama o gücü bulamadı, kısaya devam.[/quote]
dyhol haberi bozdu işleri.
şimdilik..
5 dakikalıkta ters flama dikkaat
[QUOTE=urungu;86476]Düşünebiliyor musun bir hükümet doğan'a kafa tutuyor... Doğan grubu 28 Şubat'ta hükümetleri belirliyordu...
Şimdi halkın seçtiği hükümet medyayı sıkıştırıyor... Ülke insanı ile daha fazla dalga geçilemeyeceğinin anlaşılması lazım...[/QUOTE]
Doğanın hatası borç, bu dünyada borcunu büyütmeyecen, borçlu olan çok çabuk yıkılır, bir kalemde gidersin...
Körün istediği bir göz. Allah verdi iki göz. Hisseleri şimdi düştü simit fiatına, biraz daha bekler susam fiatına düştüğünde bi güzel toplar onları. En fazla bir sene sonra Üç liradan gene Yurdum insanına ikram eder onları. Senelerden beri yaptığı bu değilmi. Yoksa o imparatorluk medya geliri ile kurulmadı. (Nerdeyse komplo teorisi üreteceğim şimdi. )
O cezada beş seneden önce sonuçlanmaz. Hemde kuşa dönerek. o ceza doğana değil biz değerli yatırımcılara kesildi. Doğanın umuru olmaz. Saygılar.
NUNUş nerdesin..ABD den yeni haber yeni gündem yok mu..Abooomanın Mor-kıç paketi v.s v.s.
[QUOTE=TIFIL;86475]ben bekliyorum,nedenide rusya yine çöküyor ve altın yine yükseliyor...[B]bence...[/B].dng[/QUOTE]
Altının yükselmesi işine gelir dowu nokta atışıyla bilerek kazandığın altın madalyan maddi olarak da değerlenir.
[QUOTE=VOBiX;86484]Altının yükselmesi işine gelir dowu nokta atışıyla bilerek kazandığın altın madalyan maddi olarak da değerlenir.[/QUOTE]
iyi isabet etmişim .lelele
altınıda ondan takip ediyorum dahada artınca birine satacağım ucuza :D:..:
[QUOTE=Astatin;86483]NUNUş nerdesin..ABD den yeni haber yeni gündem yok mu..Abooomanın Mor-kıç paketi v.s v.s.[/QUOTE]
Hiç boşuna bekleme mor-gıç'ın, ak-gıç olmasını. Obamanınki zaten Allahtan mor.
Amerikalı dostlarımızınkide ekim 2008 den beri morardı. Tek bir ümitleri var. Mic.Jackson . Ağartma formülü onda.:D:D:D
citi küsüratlı çalışmazdı ya,
940 kısa var, mütemadiyen 2000-3000 yapardı:)
[quote=abka;86455]dogan gurubu sert kayaya çarptı..adam israili,dünya medyası önünde eleştiriyor.
ergenekondaki olaylar 10 sene önce düşünülemezdi.
uzan imparatorluğunu biliyorsunuz...
valla rte dan korkulur..
sen misin yerel seçimler öncesi [B]taraf olan medya[/B]...[/quote]
mesele taraf olması değil.karşıt taraf olması ;)
acaba vakit veya yani şafak gazetelerine de keserler mi böyle okkalı ceza? bunlarda taraf...ama kendisine taraf...
doğan'ı da günahım kadar sevmem.hepsi aynı ya bunların al birini vur ötekine.para için yapmayacakları iş yok.yeri gelir birbirlerini satarlar yeri gelir birbirlerini yalarlar...
tıynet meselesi :cool:
[quote=urungu;86476]Düşünebiliyor musun bir hükümet doğan'a kafa tutuyor... Doğan grubu 28 Şubat'ta hükümetleri belirliyordu...
Şimdi halkın seçtiği hükümet medyayı sıkıştırıyor... Ülke insanı ile daha fazla dalga geçilemeyeceğinin anlaşılması lazım...[/quote]
Dostum keşke olay halk iradesinin tecellisinden ibaret olsaydı..Amam bence öyle değil..Konu bizim ülkemizde siyasetin, devlet gücüyle rantın ele geçirilmesi olarak algılanmasından kaynaklanıyor. A partisi geliyor kendi zenginlerini yaratıyor.. B partisi geliyor kendi zenginlerini yaratıyor. Ve bu zengin yaratma işi hep yağma şeklinde oluyor. Konu bence o parti şu parti olayı değil. Hepsi aynı şeyi yapıyor.. Yani AKP nin de basına yansıyan mevzuları malum, yansımayanlar daha çoktur muhtemelen..Bir gün AKP nin yöneticisi rüşvet karşılığı imar planı değiştirtiyor öbür gün CHP ninki... Mevzu demokrasinin hakim olması değil yani...
dogan da tabanladı.sımdı dıger gurp sırketlerı de başlar..
[quote=SEYYAH;86488]mesele taraf olması değil.karşıt taraf olması ;)
acaba vakit veya yani şafak gazetelerine de keserler mi böyle okkalı ceza? bunlarda taraf...ama kendisine taraf...
doğan'ı da günahım kadar sevmem.hepsi aynı ya bunların al birini vur ötekine.para için yapmayacakları iş yok.yeri gelir birbirlerini satarlar yeri gelir birbirlerini yalarlar...
tıynet meselesi :cool:[/quote]
bu tür bir hareket tasvip edilemez fakat dogan grubu kendi silahıyla vuruluyor...
28 Şubat'ta hep bel altı vurdular. Mesut Yılmaz'la anlaşıp her türlü ihaleyi alıyorlardı. Star Tv her gün bel atı vuruyor. Onun için bu gruba ne yapılsa hak bence..
Sonuna kadar gidilip, bu tür sülüklere son verilmeli. Bunlar senelerdir halkın kanını emiyor... Haksızlık karşısında hep sustular...
bu işin sonu yokki.başkası gelir o da kendine taraf veya karşıt diye birilerinin adlandırır.neticede herkesin çıkarı bi yerde birine deger veya ona zıt düşer..önemli olan karşı olmak.herkes istiyo herkes kendinden taraf olsun..cumhuriyet sistemi bu oluo heralde..
5 sene sonra ülkemizin nasıl bir durumda olacağına ilişkin görüşü olan var mı? (ekonomik, sosyal, siyasi vb)
[quote=urungu;86491]bu tür bir hareket tasvip edilemez fakat dogan grubu kendi silahıyla vuruluyor...
28 Şubat'ta hep bel altı vurdular. Mesut Yılmaz'la anlaşıp her türlü ihaleyi alıyorlardı. Star Tv her gün bel atı vuruyor. Onun için bu gruba ne yapılsa hak bence..
Sonuna kadar gidilip, bu tür sülüklere son verilmeli. Bunlar senelerdir halkın kanını emiyor... Haksızlık karşısında hep sustular...[/quote]
Haklısınız her türlü sülüğün yaşam hakkı engellenmeli, lakin bunun ters düşünce yapılması yanlış, Sn. Seyyah'ın dediği gibi senin sülüğün kötü benimkisi iyi olmaz, delikanlılıktan sürekli dem vuran bir insanın anlık menfaatlerine göre değil gerçeklere göre karar vermesi yakışır +. Deli Ersegün'e selamlar diyelim nickinize ithafen
Sevgiler
[quote=shibumi;86493]5 sene sonra ülkemizin nasıl bir durumda olacağına ilişkin görüşü olan var mı? (ekonomik, sosyal, siyasi vb)[/quote]
bugünleri bence mumla arayacağız.özellikle ekonomik anlamda.ister bunlar olsun başta isterse a partisi veya b partisi.bu hükümet hiçbirşey yapmadı.hali hazırda olanları sattı ve hala satacak bişeyler bulma derdinde.SAT-SAT-SAT nereye kadar?
ekmek,un,şeker,yağ karneyle dağıtılmaya başlanır mı acaba yine?
[quote=shibumi;86493]5 sene sonra ülkemizin nasıl bir durumda olacağına ilişkin görüşü olan var mı? (ekonomik, sosyal, siyasi vb)[/quote]
5 dakika sonrası belli olmayan ülkelerden birisiyiz biz.
kim ne derse sallamaktan öteye geçmez ki...
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img26.imageshack.us/img26/1125/salmonfishing62ya7.jpg[/IMG][/URL]
Var...
1) Bugün mahalle baskısı adı verilen şey artık devlet baskısı haline dönecek..
2) Sosyal doku darmadağan olacak.. Cumhuriyetin, Osmanlı'dan aldığı ve iyileştirmeye çalıştığı her türlü hastalık yeniden nüksedecek (kürt ayrılıkçılığı, tarikatlar, ümmetçilik v.b.) ve topluma hakim olacak.
3) Sİyaset tek sesli hale gelecek.. Kim daha fazla dindar üzerinden siyaset yapılacak...Belki bayan arkadaşlarımız artık bu forumlarda yazamıyor olacak..
4) Cumhuriyetin kurumları ve hatta Türk'lerin binlerce yıldır yaşayan devlet geleneği iyice dejenere edilecek
5) Bütün bunlar neo-liberal ve vahşi batı sermayesi nin planları doğrultusunda yürütüldüğü için, Türkiye uluslararası bir aktör değil figüran haline getirilmiş olacak....
yeter mi daha söyleyeyim mi
vavvv 30075 kısaları kapattım, tekrar uygun yerden kısa açmak üzere...
[QUOTE=Astatin;86498]Var...
1) Bugün mahalle baskısı adı verilen şey artık devlet baskısı haline dönecek..
2) Sosyal doku darmadağan olacak.. Cumhuriyetin, Osmanlı'dan aldığı ve iyileştirmeye çalıştığı her türlü hastalık yeniden nüksedecek (kürt ayrılıkçılığı, tarikatlar, ümmetçilik v.b.) ve topluma hakim olacak.
3) Sİyaset tek sesli hale gelecek.. Kim daha fazla dindar üzerinden siyaset yapılacak...Belki bayan arkadaşlarımız artık bu forumlarda yazamıyor olacak..
4) Cumhuriyetin kurumları ve hatta Türk'lerin binlerce yıldır yaşayan devlet geleneği iyice dejenere edilecek
5) Bütün bunlar neo-liberal ve vahşi batı sermayesi nin planları doğrultusunda yürütüldüğü için, Türkiye uluslararası bir aktör değil figüran haline getirilmiş olacak....
yeter mi daha söyleyeyim mi[/QUOTE]
yok haritadan silincez töbe yarabbim ya:mad:
enseyi karartmayalım herşey daha güzel olacak :)
hala uzunda olan var mı birde ben sorayım...