-
bitti gencolar,bittiiiii...uwwww..yok artık trendolar ööle..likidite azaldı..dar alanda neediosak artıkın...horizontal piyasaların veriştahı gelio...:))
oysa ne de güzeldi değil mi eskiden ,uzuuun uzuuun trendolar....))
kaldıraç artık heryerde..1000 puvan karı gorup kapanmayan para kazanamaz gayrı...
şimdi düşün ,piyasa parayı nerden kazanıo ,aslında işlemden,işlem yapandan..işlemi hala kım yapabılıo?..parayı kaybetmemiş olan..e parayı kim kaybetmıo?...geniş bantta sculp mantııyla invest eden...))..o yuzden bır trend kımsenin işine gelmez....))
-
şelale bu kadar gibi..
62100 ler de pu lar..
azıcık long
-
[quote=ATHLON;385139]bitti gencolar,bittiiiii...uwwww..yok artık trendolar ööle..likidite azaldı..dar alanda neediosak artıkın...horizontal piyasaların veriştahı gelio...:))
oysa ne de güzeldi değil mi eskiden ,uzuuun uzuuun trendolar....))
kaldıraç artık heryerde..1000 puvan karı gorup kapanmayan para kazanamaz gayrı...
şimdi düşün ,piyasa parayı nerden kazanıo ,aslında işlemden,işlem yapandan..işlemi hala kım yapabılıo?..parayı kaybetmemiş olan..e parayı kim kaybetmıo?...geniş bantta sculp mantııyla invest eden...))..o yuzden bır trend kımsenin işine gelmez....))[/quote]
Dabbet-ül VOB, Deccal'ın son atraksiyonlarını izliyor... Bir kuşluk vakti, haymana ovasında bir kuş öterken ve fekat new-york city boy arka caddelerde pıçaklanmış can çekişirken, korkunç bir gap ile deccal ın canı alınacak tahminimm.lelele:mad:
-
[B][U][SIZE=4][COLOR=sienna]İYİ AKŞAMLAR An di veeyy...+.+.+.[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U]Gelecek PROGRAM:[/U][/B]
Nail Ayu kutlamaları ve geyik şenlükleri..::::::
Oynatalım Estetük beeyy..Pileey Piliiiz..;);)
-
bi soru: MB nin dolara müdahalesinin en iyi tarafı nedir?
cevap: lonk yapılabilmesi. :..::rolleyes::..:
-
[quote=mosyo2000;385144]bi soru: MB nin dolara müdahalesinin en iyi tarafı nedir?
cevap: lonk yapılabilmesi. :..::rolleyes::..:[/quote]
waaay ,devirteslim hesabı diosun yani...)
-
Estetük buba,
Daks tavan , törkiy taban görüşünü kutlarımm..
Piravooo....lelele.lelele.lelele
-
[quote=mosyo2000;385144]bi soru: MB nin dolara müdahalesinin en iyi tarafı nedir?
cevap: lonk yapılabilmesi. :..::rolleyes::..:[/quote]
çok teprik ederim mösyö... bir de o 4 milyar doları kim alıyor...cuma günü durup dururken tcmb zbam diye o kadar dövizi neden satmaya karar verdi.. yoksa bangalar, "haci mb, bize dolar lazım bu talebi piyasaya brakırsa tolar 2.3 olur o yüzden yap bi şekil bizde kazanalım memleketet kazansın gibi birşeyler mi dedi...tcmb o kadar tolar ihtiyacı olduğunu nerden bildi gibi arka sokak soruları geliyor aklıma..:D
bu arada 10bin ile 1milyon TL arasındaki farkın, 1 milyon TL ile 5 milyon TL arasındaki farktan büyük olduğu yönündeki teoremime gatılıyormusun sayın mösyö
-
way**...DAX çıkıyor biz niye düşmüyoruz diye söyleniyordum..meer seans bitmiş...hehe
-
batronlar bi de anket sorusu: çevreden hissiyatçı , totemci, şanslı pezemenk olarak bilinmemden dolayı sanırım (neden boyle bilmiyorum, gaz da olabilir tabi ) , arkadasların zorlamasıyla toplanıp verdikleri 250 liraya almış oldugum milli piyankolara 54 lira elde etmis olduguma mı yanayım, imajımın zedelendiğine mi yanmalıyım (ya da hic olmamış mıydı?) yoksa sadece 54 lira tuttu diyemediğim icin bi 54 lirayı da cebimden virman yapıp 108 lira tutturabilidik deyip cebimden çıkan ekstra 54 liraya mı yanmalıyım acapa? agghhh üüü:)))üüü:(
-
[quote=Astatin;385117]Hacı Kedi,
Kapanış tahminim 60800... Ama uyarayım, bugüne kadarki seans içi yaptığım kapanış tahminlerimde;
-En rezil sapma 1400 puan:p (kapanış tahmini yaptığım andaki fiyata göre)
-En cillop sapma 0 (evet ya bir kere tutturmuştum) (tahmin ettiğim değere göre)
Bu hesapla gidersek 64200 ile 60800 arası bir yerde kapatmamız lazım:p:p
:o:o
mösyö nün bu durum için bir yorumu olablir belki...[/quote]
[quote=excali;385146]Estetük buba,
Daks tavan , törkiy taban görüşünü kutlarımm..
Piravooo....lelele.lelele.lelele[/quote]
o da bişimi hacıex...kapanışın hangi aralıkta olacağını da bildim bak:D:D
ivit DAX roketleyebilir ama VOB is not a rocket science:p
-
[quote=mosyo2000;385150]batronlar bi de anket sorusu: çevreden hissiyatçı , totemci, şanslı pezemenk olarak bilinmemden dolayı sanırım (neden boyle bilmiyorum, gaz da olabilir tabi ) , arkadasların zorlamasıyla toplanıp verdikleri 250 liraya almış oldugum milli piyankolara 54 lira elde etmis olduguma mı yanayım, imajımın zedelendiğine mi yanmalıyım (ya da hic olmamış mıydı?) yoksa sadece 54 lira tuttu diyemediğim icin bi 54 lirayı da cebimden virman yapıp 108 lira tutturabilidik deyip cebimden çıkan ekstra 54 liraya mı yanmalıyım acapa? agghhh üüü:)))üüü:([/quote]
patron seçenekler içinde bence en çok yanılması gereken husus, ballı imajının zedelenmiş olması.. şöyle ki bir gün niyeti bozup, arkadaşalr vob da hissede paritede her gün %10 yapıyorum, gönderin paralrı sizde kazanın deyip, gelen paralarla tüyme olasılığını ortadan kaldırmış bulunuyorsun:o:D
diğer yandan verdiğin parayı kurtarma ihtimalin MP'de 1/5 in biraz üzerinde.. 54/250'de hemen hemen o oran..bence olaya hiç konsantre olmamıştım zaten matematik konuştu deyip sıyırmaya çalışsaydın....dng